בלי נאמנות אין אזרחות

אתה מגדיר את המושג עלוקה מחדש.

כן עקב כך שהוא לא מסכים עם פעולות של המדינה הופכת אותו לעלוקה, כולנו צריכים להצדיע למנהיג ולאהוב את המדינה, המדינה מעל הכל.
הייתי ממליץ לך לקרוא את 1984 אבל אין בו תמונות, אז נוותר.

אחי. הוא רואה האח הגדול. זה תחליף ל1984.

נערך לאחרונה:
אתה המזכירה שלי? תודיע לו שאני אצור אתו קשר. ותכין לי אספרסו עם 2 סוכר.

אני מצטער, לא עשיתי צבא, לעשות קפה זו לא ההתמחות שלי. אבל אם אתה רוצה אני יכול להעלות לך מופע נפלא שכתבתי, קוראים לו "אני מדוכא מדי בשביל הצבא, אפשר את הפטור שלי עכשיו?".

כן עקב כך שהוא לא מסכים עם פעולות של המדינה הופכת אותו לעלוקה, כולנו צריכים להצדיע למנהיג ולאהוב את המדינה, המדינה מעל הכל.
הייתי ממליץ לך לקרוא את 1984 אבל אין בו תמונות, אז נוותר.

תמונות כאלה זה לא ביקורות רצינית אלה הסטה.

avigdor-lieberman-moonbat-depiction.jpg

---------- התגובה התווספה ב 22:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------

אני מצטער, לא עשיתי צבא, לעשות קפה זו לא ההתמחות שלי.

אבל יש לך התמחות בלהגיד כמה צה"ל צבא רע וכובש זה דורש המון ישיבה בבית ורביצה אני בטוח שיש לך מספיק ניסיון בעשיית קפה.

תמונות כאלה זה לא ביקורות רצינית אלה הסטה.

avigdor-lieberman-moonbat-depiction.jpg

---------- התגובה התווספה ב 22:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:49 ----------

אבל יש לך התמחות בלהגיד כמה צה"ל צבא רע וכובש זה דורש המון ישיבה בבית ורביצה אני בטוח שיש לך מספיק ניסיון בעשיית קפה.
LOL
כן אחייי התמונה זאת ההסטה האמיתית.

אתה מתכוון בעצם שאתה תמכור את אמא שלך בשביל הדברים המועילים שלך?

מועיל לך לגור במדינה פאשיסטית? זאת אומרת שעקרונות הפאשיזם נוחים לך. מי שעקרונות הפאשיזם נוחים לו הוא פאשיסט.
אני לא מבין משהו. הכיסא שאני יושב עליו כרגע הוא נוח לי, זה הופך אותי לכיסא?

אבל אחי, איך יצאת מהארץ, מה יענו השגת אישורים וזה? יואו אחי חשבתי שזה בלתי אפשרי, יענו גם לצאת מישראל וגם לקבל אישורים יואו אתה כבר גבר. אם הצלחת לצאת מהארץ אז גם בטוח הצלחת לגבוה!!!11

אה אחי, אני יצאתי מהארץ כי הגרמנים החליטו שאני תותח ונתנו לי מלגה של 42,000 יורו. נסה לשכנע אותם שגם אתה תותח, אולי יצליח לך.
אני חושב שאנשים שלא יודעים לחשוב הם עלוקות חברתיות וצריך לשלול מהם את האזרחות כי הם פוגעים בריבונות המדינה.

אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.

באמת תודה שאני לא גר באוהל
אני צריך להודות למדינה:161bd:

אני לא מבין משהו. הכיסא שאני יושב עליו כרגע הוא נוח לי, זה הופך אותי לכיסא?

טר1ל יקר טר1ל חביב אני בטוח שאתה יודע את התשובה בעצמך.

---------- התגובה התווספה ב 23:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------

אני מוכן להעביר לך הדרכה מזורזת אם אתה רוצה, אתה לא חייב להמשיך להיות פרייאר.

אתה עושה גם קורסים מורחבים? יש הנחות לחייילים?

טר1ל יקר טר1ל חביב אני בטוח שאתה יודע את התשובה בעצמך.

---------- התגובה התווספה ב 23:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:05 ----------

אתה עושה גם קורסים מורחבים? יש הנחות לחייילים?

אתה בשר תותחנים, זה לא ממש נקרא חייל אתה יודע.

באמת תודה שאני לא גר באוהל
אני צריך להודות למדינה:161bd:

🤡
בלי צה"ל לא רק שלא היית גר באוהל כנראה שהיית מת. אז כדאי מאד שתודה למדינה אתה כנראה לא מספיק מעריך את השירות ביטחון.

כן, אבל מכיוון שכבר הוכחתם שאתם גם פרייארים וגם דיי טמבלים, אתם משלמים יותר.

מאד, שכולם ילמדו ממך.
🤡
בלי צה"ל לא רק שלא היית גר באוהל כנראה שהיית מת. אז כדאי מאד שתודה למדינה אתה כנראה לא מספיק מעריך את השירות ביטחון.

אפשר לחשוב, מה אתה עושה בתותחנים? פקלים מדי פעם, ובשאר הזמן אתה חושב כמה כיף זה היה לו היה לך זנב כמו לפרה, כדי להעיף את כל הזבובים מבלי להצטרך להוציא את הידיים מהתחתונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית