הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלי נאמנות אין אזרחות

אני מדבר על בעיות נפשיות רצינייות,כמו אילו שהם נראים כמו אנשים משער מנשה,להם אסור לנהוג והם לא ילמדו בחיים ורק לכאלו אפשר לתת פטור מצבא.
כל מי שיש לו סתם בעיות כמו קשיי הסתגלות ועוד דברים שאנשים בוכים בהם אין מה לשחרר אותם מהצבא.

אחח אני נגעל מעצמי שאני עונה לך בכלל

שוב הרעיון של צבא מקצועי 😃
צבא מקצועי לא עולה יותר כסף?
ואם יהיה צבא מקצועי, יהיו הרבה פחות אנשים בצבא, זה עלול מאוד לפגוע בבטחון המדינה.
בכ"מ, אני חושב שהצבא לקח בחשבון את הרעיון של צבא מקצועי, אבל כנראה שיש עדיפות לצבא עם.

שוב הרעיון של צבא מקצועי 😃
צבא מקצועי לא עולה יותר כסף?
ואם יהיה צבא מקצועי, יהיו הרבה פחות אנשים בצבא, זה עלול מאוד לפגוע בבטחון המדינה.
בכ"מ, אני חושב שהצבא לקח בחשבון את הרעיון של צבא מקצועי, אבל כנראה שיש עדיפות לצבא עם.
תן לי לנחש, לא היית בצבא.

כשתהיה בצבא, תבין מה זה בזבוז כסף אמיתי ואיך לא מנהלים ארגון.

לאיזה מדינות הוא בדיוק ילך? אתה יודע, בשביל להגר למדינה מסויימת נדרשת סיבה מיוחדת (כדי להיות חוקי) ואי אפשר סתם ככה לארוז וללכת לגור במקום אחר (חוץ ממדינות עולם 3, וגם שם לא בטוח).

למדינה שהיא לא פאשיטית כמו ישראל? אם הוא כול כך שונא את ישראל כמו שהוא אומר הוא כבר היה משיג את האישורים שהוא צריך.

---------- התגובה התווספה ב 21:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:31 ----------

אחי, זו הייתה אחת התשובות המפתיעות יותר, והנדירות יותר ששמעתי. זה לא היה צפוי בכלל, וזה לא נאמר מעולם כשאין יותר מה להגיד.

כנראה שכל הגרמנים תמכו בהיטלר, אחרת למה הם לא עזבו פשוט? כולם נאצים אני אומר לך!

היו הרבה גרמנים שעזבו את גרמניה כשהם ראו לאן זה הולך. אתה בניגוד אליהם צופה את זה שישראל הופכת לפאשיסיטית יותר ויותר ובכול זאת בוחר להשאר בארץ.
יש לך אפשרות לעזוב את המדינה, אתה שונא אותה אבל בכול זאת אתה בוחר להשאר פה. זה סוג של צביעות אתה משתמש בשירותי המדינה אבל שונא אותה, אתה נושך את היד שמאכילה אותך ואם כול כך רע לך פה אתה מוזמן לעזוב.

המדינה לא תשרוד הרבה זמן בלי גיוס חובה
אל תשכחו שאנחנו מוקפים באויבים

זה נכון שהצבא בחלק גדול מאוד שלו מאורגן על הפנים וצריך לבצע שידוד מערכות, אבל כל עוד יש מוסלמים קיצונים מסביבינו המצב דורש גיוס חובה

נערך לאחרונה:
למדינה שהיא לא פאשיטית כמו ישראל? אם הוא כול כך שונא את ישראל כמו שהוא אומר הוא כבר היה משיג את האישורים שהוא צריך.

---------- התגובה התווספה ב 21:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:31 ----------

היו הרבה גרמנים שעזבו את גרמניה כשהם ראו לאן זה הולך. אתה בניגוד אליהם צופה את זה שישראל הופכת לפאשיסיטית יותר ויותר ובכול זאת בוחר להשאר בארץ.
יש לך אפשרות לעזוב את המדינה, אתה שונא אותה אבל בכול זאת אתה בוחר להשאר פה. זה סוג של צביעות אתה משתמש בשירותי המדינה אבל שונא אותה, אתה נושך את היד שמאכילה אותך ואם כול כך רע לך פה אתה מוזמן לעזוב.

אני לא שונא את ישראל, אני שונא קופים רפי שכל.

אני נשאר איפה שהכי מועיל לי להשאר. אם וכאשר אני אהיה במצב שבו לפי הערכתי יהיה לי יותר מועיל לעזוב, אני אעזוב.

אם אתה חושב שהמדינה מאכילה אותי, אתה אידיוט.

אתה קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה שולח תגובה?

המדינה לא תשרוד הרבה זמן בלי גיוס חובה
אל תשכחו שאנחנו מוקפים באויבים

זה נכון שהצבא בחלק גדול מאוד שלו מאורגן על הפנים וצריך לבצע שידוד מערכות, אבל כל עוד יש מוסלמים קיצונים מסביבינו המצב דורש גיוס חובה

תודה על הניתוח הגיאו-פוליטי המקיף, אתה יכול גם לתת לנו ניתוח בנוגע למצב במצרים
ואיך אין סיכוי שמובראק ירד מהשלטון.

אני לא שונא את ישראל, אני שונא קופים רפי שכל.

אני נשאר איפה שהכי מועיל לי להשאר. אם וכאשר אני אהיה במצב שבו לפי הערכתי יהיה לי יותר מועיל לעזוב, אני אעזוב.

אם אתה חושב שהמדינה מאכילה אותי, אתה אידיוט.

אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.

לא נכון
אני עובד ומשלם מיסים והמדינה צריכה לדאוג לי
ככה זה עובד

דרך אגב בן כמה אתה ?

בן 22 עוד שבועיים
אתה משלם מיסים שאמורים ללכת לבטחון ולפנסיה שתקבל כשתיהיה מבוגר אבל אם לא יהיה מי שילך לצבא לא יהיה לך בטחון ככה שתשלם רק על הפנסיה וגם לזה לא תגיע.
אין מה לעשות אנחנו מוקפים באויבים,ואפשר לעשות את הצבא יעיל יותר גם עם גיוס חובה,בכך שיבטלו מלא תפקידים לא מועילים.
אין מה לעשות בגלל זה זה שירות חובה ולא כמו ארהב ששם זה רק למי שרוצה,להם אין אויבים כמו פה ככה שאין להם צורך לשירות חובה.

איך משיגים אישורים כאלה?

לא יודע, אם היית רוצה לעזוב כבר היית מברר.

---------- התגובה התווספה ב 22:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:09 ----------

לא. מזל שאתה פה להזכיר לי. כשאני כותב תגובה אני עם מסך מכובה.

כי אנשים חכמים כמוך יודעים יותר טוב מכל הממשלות שהיו פה שאפשר להחליף גיוס חובה בצבא שכיר
כמו טוב שיש אנשים חכמים בעולם מה היינו עושים בלעדיכם

ואיך הולך המשפט "כל שמאלני הוא חכם אבל לא כל חכם הוא שמאלני" או ההיפך?

מי עלוקה ?
מי שמשרת בחלק מהיחידות והתפקידים הצבאיים מזבז כספי ציבור
הצבא הוא גוף בזבזני

אם יפריטו אותו יהיה חסכון, אז אתה שרוצה לחייב את כולם להתגייס הוא העלוקה שמבזבזת כספי ציבור

לבטל אותם זה אחלה,אבל מה לעשות שבינתיים לא עושים את זה.
עדיף שבן אדם יתגייס בכל מקרה כמו כולם ויתן מעצמו 3 שנים וינסה להוציא כמה שיותר תועלת מעצמו.
אני גם רוצה לעשות תואר אבל מה לעשות שיש צבא,אז אני עושה אותו כמו שצריך ונותן מעצמי כמה שיותר ואחרי זה אני אלמד.

אם אתה חושב שהמדינה לא מאכילה אותך, אתה אידיוט. יש המון שירותים שהמדינה מעניקה לך, נוח לך שמביאים לך בטחון, תחבורה, קרקע למגורים ועד מלא דברים ואתה בתמורה יוצא נגד המדינה שלך. אתה מנצל את המדינה כשנוח לך ויורק עליה כשלא זה צביעות, אם אתה כול כך שונא את המנהיגים אתה מוזמן לעזוב. אתה מוכר את כול האידיאולוגיות שלך בשביל פרוסת לחם.

המדינה לוקחת ממנו רק 60% מיסים (גם אתה אולי תשלם שתגדל), ונותנת לו שירותים שאת חלקם הגדול הוא לא רוצה או ביקש.
אני מציע לך לבדוק את ההגדרה של ניצול, וצביעות, להשתמש במילים שאתה לא מבין גורמים לך להראות טיפש יותר מבדרך כלל.
וכמה "אידיאולוגיות " יש לאלכס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית