במקומך גם אני הייתי חי בפחד מוות יומיומי. אולי עדיף שתימנע מלקשור שרוכים או לנשום בזמן הקרוב, מי יודע איזה פעולה מסובכת תגרום למוח הפיצפון שלך להתפוצץ מעומס יתר.
אתה מנסה להעליב אותי במקום לענות לעניין. אני לא יודע מה המטרה שלך, אם המטרה שלך להעליב אותי, אז הנה נעלבתי? שמח?
זה עדיין לא משנה את עובדה שאם לא הייתי עכשיו ברמת הגולן כנראה שהיית תחת שלטון של מדינה איסלמית, אני לא יודע איזה הוכחה יותר טובה יש מאשר כול מלחמות ישראל.
לכול ליצנים שמחשבים אפסים, מספרים שליליים ואלה שהם אשפי לוגיסטיקה. גם למקרה שלכם הניצחונות שלנו בכול המלחמות האחרונות מראות שצה"ל הוא יותר מכמה אפסים. המרמור שלכם כנראה משפיע על היכולות חישוב האפסים המדהימות שלכם.
---------- התגובה התווספה ב 14:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------
יש מה שנקרא בכלכלה "תפוקה שולית". בערך בשבוע השני של קורס בסיסי בכלכלה אפשר לעשות חישוב של עלות פועל אל מול התפוקה השולית שהוא יכול להפיק ולראות האם זה משתלם.
העלות השולית של רוב הצבא היא מזמן שלילית. אתם מוזמנים לחפש את המסקנות שאלכס העלה לכאן באחד השרשורים הקודמים.
ניסוי מחשבתי - מרגע שיש מספיק עמדות מאוישות מול סוריה ומול חמאס, זה אומר שיש הרבה יחידות משועממות. אותם חיילים משועממים שממלאים טבלאות ייאוש יכלו בזמן הזה ללמוד באוניברסיטה, אולי גם להוציא ציונים יותר טובים ממה שהם מוציאים אחרי השירות, בגלל שהמוח שלהם לא התנוון במשך שלוש שנים ואז לתרום למדינה יותר דרך המסים שהם היו משלמים? ואולי המסים שהם משלמים היו יכולים לקנות לנו ציוד יותר מתוחכם, לחסוך עוד משאבים אנושיים וכו' וכו'.
לצערי הרב - אני שירתתי בצבא. בזבוז זמן טוטאלי.
ובלי קשר ללשרת או לא לשרת - החוק מטומטם. גם מרדכי וענונו יכול להיחשב כבוגד. בוגדים צריכים להישפט במלוא חומרת הדין, אבל מכאן ועד שלילת אזרחות הדרך ארוכה.
מה הצעד הבא? אני אוהב לנסוע 300 עם האופנוע שלי. בעיני הפוליטיקאים "החכמים" שלנו אני מאיים על אושיות המדינה. צריך לשלול ממני את האזרחות?
בוא נעשה עוד ניסוי מחשבתי. בוא נגיד שכול העמדות בבית וכולם לומדים בבית. אתה יודע כמה זמן לוקח לקפוץ מהבית לעמדות שלך? אתה יודע כמה זמן לוקח לסורים להפציץ את כול המפקדות שלך? בגלל שאתה לא יודע את זה למרות שאתה מנהיג ואסטרטג מדהים אני אספר לך שבזמן שלוקח לקפוץ לעמדות שלך הצבא הסורי יכול לחסל את הכול התשתית של צה"ל. אם אתה לא מבין את המשמעות של כוננות או מארב אז כדאי שלא תכתוב סתם דברים.