הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרשת ביבי טורס - ביבי עונה

• פותח/ת השרשור Glubi
  • פורסם בתאריך
עיתונאים שמאלנים מנסים להפיל אותו כי הוא צבר כוח וכל המדינה הולכת לכיוון הימין, אז הם מפחדים ורוצים להחזיר את הכוח וכתוצאה מכך, מתחילים לבלבל את המוח. אני שמח שנתניהו תבע את העתינואים הללו ב 1 מיליון ש"ח ושילמדו פעם הבאה מה לרשום בעיתון ומה לא.

• פותח/ת השרשור
אני איתך משה,
מקווה שירוקנו את העיתונאי המניאק הזה.

עיתונאים שמאלנים מנסים להפיל אותו כי הוא צבר כוח וכל המדינה הולכת לכיוון הימין, אז הם מפחדים ורוצים להחזיר את הכוח וכתוצאה מכך, מתחילים לבלבל את המוח. אני שמח שנתניהו תבע את העתינואים הללו ב 1 מיליון ש"ח ושילמדו פעם הבאה מה לרשום בעיתון ומה לא.

ואיי אחי אתה מזה צודק אחי, זה כמו שביביהו אמר פעם - הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! אבל לא יעזור שום דבר לסמולנים החארות האלה, אנחנו כבר נראה להם מאיפה משתין הדג, כן כן, אבל זה יקרה רק אחרי שנוציא את האצבע שלנו מהתחת ונעבור את השלב האנאלי, כרגע די טוב לנו עם האצבע בתחת.

עמותה של רביב דרוקר ממומנת 95% ע''י הקרן החדשה לישראל והאיחוד האירופי

היום מהתוכנית שלו על ענת קם, כמעט השתכנעתי שהיא קדושה

ואיי אחי אתה מזה צודק אחי, זה כמו שביביהו אמר פעם - הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! אבל לא יעזור שום דבר לסמולנים החארות האלה, אנחנו כבר נראה להם מאיפה משתין הדג, כן כן, אבל זה יקרה רק אחרי שנוציא את האצבע שלנו מהתחת ונעבור את השלב האנאלי, כרגע די טוב לנו עם האצבע בתחת.
לא אחי הממשלה חרא, כולם יודעים הכל וביבי לא רוצה להטיל פצצת מימן על איראן, הוא פשוט מפחד!!! כן זה מה שהוא פחדן אפס!!

לא אחי הממשלה חרא, כולם יודעים הכל וביבי לא רוצה להטיל פצצת מימן על איראן, הוא פשוט מפחד!!! כן זה מה שהוא פחדן אפס!!

שמעתי שהוא ניסה למצוא פצצה בזול בגוגל כמו שהוא מצא את הסופר-טנקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית