הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד מצביעים נגד ביבי?

מצב
השרשור נעול
53 מילארד שקל הולך לעבור לשליטת האוכלוסייה הערבית שהיא כביכול תחליט לאין לנווט אותו אם אתה מתכוון לזה .
הכוח של הבדואים בציבור הערבי , הוא כזה שלא משנה לאיפה הכסף יגיע הם כבר ידאגו מה לעשות , בנוסף סביר להניח שהגורמים האחרים שזה יגיע אליהם זה לא טוב יותר .
אי אפשר להתכחש לזה שחברי הכנסת מהמפלגות הערביות תומכי טרור .

אין לי בעיה עם ערבים , יש לי בעיה עם תומכי טרור ופשיעה .
ה53 מילארד מכוון אליהם .

אני מבין שחזרנו לשקר, אתה הרי פשוט חוזר על אותם טיעונים שמופרכים בכתבה. הכסף לא עובר לשליטת האוכלוסיה הערבית. להחליט לאן ינותב הכסף זה לא שליטה, יש הר של בירוקרטיה ביניהם - מגבלות, אישורים, פיקוח מתמשך ושקיפות. איך אתה מחליט שזה עובר לגורמי פשיעה וטרור? בלי הוכחה אלו סתם דעות קדומות.

יש למדינה (ולעם ישראל) מנגנון השמדה עצמית כל 70+ שנה, ככה זה שאנחנו לא יודעים להסתדר עם עצמנו עושים חרמות על מישהו משלנו ומעדיפים להסתמך על תומכי טרור.

היום חלק מהעם רואים כמה זאת הייתה טעות אבל עדיין רוב העם לא התעוררו, אבל במבצע שיהיה בעזה או במלחמה בלבנון הצבועים יברחו למאורה שלהם ואז תתגלה האמת אך לצערנו זה כבר יהיה מאוחר מידי.

אני מבין שחזרנו לשקר, אתה הרי פשוט חוזר על אותם טיעונים שמופרכים בכתבה. הכסף לא עובר לשליטת האוכלוסיה הערבית. להחליט לאן ינותב הכסף זה לא שליטה, יש הר של בירוקרטיה ביניהם - מגבלות, אישורים, פיקוח מתמשך ושקיפות. איך אתה מחליט שזה עובר לגורמי פשיעה וטרור? בלי הוכחה אלו סתם דעות קדומות.
הר של בירוקרטיה ? אתה חושב זה האזרח הפשוט ?
מעניין שכל המדינה כמעט הייתה מוכנה לעבוד במשרות ציבוריות שיש עליהם הר של בירוקרטיה , כגון ראשי עיר וכל האירגונים האלה .
תתפלא הר של בירוקרטיה למראית העין בלבד , יודעים מה קורה מבפנים ויודעים לאיפה להפנות כל דבר בשביל שבסוף זה יגיע לאין שהם רוצים .
לפני כמה ימים פרסמו שהייתה העברת כספים לבית חולים לצורך א' , שפשוט כתבו על זה שזה לצורך ב' (לצורך ביטחון מסביב או משהו כזה לא זוכר) לא יודע אם זה נכון או לא , אבל הינה עקפו את ההר של הבירוקרטיה .

עכשיו תתאר לך שלא מדובר בלקחת כסף במקום לבניית חניה אל לבניית מזנון / בית קפה , אלה מדובר בלקיחת כסף לגורמים שתומכי טרור .

זה חוסר אחריות ואיבוד הדעת , הם עכשיו בשביל להעביר את חוק התקציב מנסים להגיע להסכות עם הרשימה המשותפת , אתה שומע עם מי ? הרשימה המשותפת . כבר הכשירו את העבודה , מרץ ורע"ם , כאילו הם כבר לגיטמים אז עכשיו עברו לרשימה המשותפת .

ההשוואות שלכם , והעניין של תוכיח קודם שזה מסוכן הם לא נכונות וזה דברים שלא לוקחים בהם סיכון , לדוגמא הילד הקטן שלך יהיה בגג של בניין , ואין מעקה לגג , והוא מתקרב לקצה , ואתה אומר לו תיזהר זה מסוכן בוא לפה , ואחד לידך אומר מה מסוכן ? ילדים מפחדים מגובה אין לך מה לפחד הוא לא יפול .
מה אתה אומר , חובת ההוכחה עלייך להוכיח שהוא יכול ליפול ? שווה לקחת את הסיכון ?

עד היום כל המדינה טענה שהם תומכי טרור, זה אפילו לא משהו שצריך לטעון הם אמרו את זה בגלוי והלכו בגלוי למחבלים ותומכים בהם , עכשיו אתה רוצה לומר לי תוכיח שזה יגיע אליהם ? שאני יוכיח לך זה יהיה מאוחר מידי .

https://twitter.com/naftalibennett/status/1373675194632523781?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1373675194632523781%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fd-30642219613311357028.ampproject.net%2F2
107030008001%2Fframe.htm
l

ויש עוד הרבה שקרים כמובן שמחביאים את זה כי בנט הוא האתרוג החדש, כמו החוזה שבנט חתם עליו:
F50E5DA6-1607-4BAE-B07B-3288311F0AB4.jpeg

לא יודע מה שינוי זה העתק הדבק באופן מגעיל יותר.

נערך לאחרונה:
אין ספק שבנט שיקר ורימה, אבל בשורה התחתונה הוא עשה מעשה אחראי ועמד בהבטחה המרכזית שלו למנוע בחירות בפעם החמישית.

נתניהו לא הקים קואליציה בשום סבב בחירות.
מה גורם לכם לחשוב שזה היה קורה בפעם החמישית? רציתם המשך לסקנדל הפוליטי ושהמדינה תמשיך להתנהל כמו רשימת מכולת?

אין ספק שבנט שיקר ורימה, אבל בשורה התחתונה הוא עשה מעשה אחראי ועמד בהבטחה המרכזית שלו למנוע בחירות בפעם החמישית.

נתניהו לא הקים קואליציה בשום סבב בחירות.
מה גורם לכם לחשוב שזה היה קורה בפעם החמישית? רציתם המשך לסקנדל הפוליטי ושהמדינה תמשיך להתנהל כמו רשימת מכולת?
1. ההבטחה המרכזית של בנט הייתה לא לשבת עם לפיד ולא להקים ממשלה עם לפיד ולא לשבת בממשלה עם רעמ הוא אפילו חתם על חוזה להוכיח כמה הוא רציני. נכון שהייתה לו הבטחה שלא יהיו בחירות חמישיות אבל היא הייתה משנית ולהגיד שהיא הראשית זה שקר תראה את כל ההצהרות שלו באולפנים ותיווכח שלא היה דבר כזה מעולם ובעולם.
2. זה הדבר הכי לא אחראי לשקר בדבר כל כך מהותי על הבוחרים, מה השלב הבא? ובכלל הממשלה הזאת לא מתפקדת ולא סגורה על עצמה כי המטרה שלה זה רק לא ביבי וחרדים אז מה הרווחנו כאן?
3. שוב מאשימים את נתניהו אולי ניזכר מי החרים את מי שלכן אנחנו בברדק הזה, נתניהו יכל להקים ממשלה עם רעמ אבל היו את הסיבות שזה לא קרה (סמוטריץ וכו') מעניין מה היית אומר אם זה היה קורה.
4. נכון לעכשיו הממשלה הנוכחית באמת מתפקדת כמו רשימת מכולת אין לה לגיטימציה ואין לה עתיד וחבל.

נערך לאחרונה:
כנראה שכחת למה ׳מחרימים׳ את מר אכלו לי ושתו לי.

מה אני הייתי אומר אם זה היה קורה? מעניין מה אתה היית אומר, הרי מבחינתך זה לא בסדר שרע״מ בקואליציה, אלא אם כן נתניהו כראש הממשלה?

בנתיים הממשלה הנוכחית הספיקה לעשות כמה דברים יפים, מה שהממשלה הקודמת - לא.

ושיהיה ברור, אני בהחלט מעדיף את רע״מ מחוץ לקואליציה ואפילו מחוץ לכנסת יחד עם טיבי ושאר המיותרים.

והבעיה האמיתית במדינה היא מה שקרה בערים המעורבות במבצע שומר החומות. השקר של הדו קיום מתפוצץ בפנים לאופטימים מבנינו וזה בעיני מטריד הרבה יותר מאשר הקרקס בכנסת.

כנראה שכחת למה ׳מחרימים׳ את מר אכלו לי ושתו לי.

מה אני הייתי אומר אם זה היה קורה? מעניין מה אתה היית אומר, הרי מבחינתך זה לא בסדר שרע״מ בקואליציה, אלא אם כן נתניהו כראש הממשלה?

בנתיים הממשלה הנוכחית הספיקה לעשות כמה דברים יפים, מה שהממשלה הקודמת - לא.

ושיהיה ברור, אני בהחלט מעדיף את רע״מ מחוץ לקואליציה ואפילו מחוץ לכנסת יחד עם טיבי ושאר המיותרים.

והבעיה האמיתית במדינה היא מה שקרה בערים המעורבות במבצע שומר החומות. השקר של הדו קיום מתפוצץ בפנים לאופטימים מבנינו וזה בעיני מטריד הרבה יותר מאשר הקרקס בכנסת.
זאת בדיוק הצביעות למה רצו להחליף את ביבי והממשלה הנוכחית עושה בדיוק מה שהוא עשה רק גרוע יותר, אמרו שינוי בפועל העתק הדבק עם ראש ממשלה שהוא בובה עם ראש ממשלת אוצר שהוא מושחת באמת.

וגם אני כמוך לא רוצה את רעמ בממשלה רק כתבתי על רעמ להראות שיכולת להקים ממשלה הייתה והממשלה שקמה יותר הזויה מכל ממשלה שהייתה.

לגבי הדו קיום המדומיין בדיוק היום חשפו שבמבצע שומר חומות לא היו נהגים להוביל טנקים ונגמשים ובנוסף תקפו את בסיס חיל האוויר נבטים ולכן שהצבא ממליץ להקים יחידות מיוחדות לשמירה על בסיסים קולט לאן הגענו? עוד מעט נצטרך מלחמת שחרור שלחרר בסיסים ועיירות שיכבשו.

אין כאן צביעות, הממשלה הנוכחית עדין עדיפה על ממשלה מחרידה של ליכוד-חרדים-בן גביר וסמוטריץ.

הבעיה היא השיטה. אין משילות ובטח שלא עם רוב של קול בודד.

אין כאן צביעות, הממשלה הנוכחית עדין עדיפה על ממשלה מחרידה של ליכוד-חרדים-בן גביר וסמוטריץ.

למה לברוח? מה הבעיה בממשלה רגילה בלי להחרים אף אחד?

ואתה מעדיף ממשלה לא ציונית ששר בה אמר שצריך להעמיד לדין חיילים בהאג וכו' ורעמ שחלקם תמכו בטרור ושההצבעות שלהם לפי מועצת השורע מאשר בני עמך?

מה היא ׳ממשלה רגילה׳?

ללא חרמות כלל.

כמו שראינו הסיבה שהשמאל לא רוצה את נתניהו זה לא בגלל שהוא "מושחת" כי אין להם בעיה לשבת עם מישהו יותר מושחת ממנו ועוד לתת לו את האוצר + ועדת הכספים.

אתה רוצה להתווכח אם יש ביטחון לתושבי אשדוד , שדרות אשקלון וכל האיזור שהוא אמר? אתה
לא, זו לא הנקודה.
ציטטתי הודעה שבה כתבת ש"יש הבדל בין לרמות את הבוחרים שלך לבין לרמות את היריבים הפוליטיים שלך"
אז הנה, אחת מיני רבות מהבטחות הבחירות של הרה"מ הקודם שלא מומשו.

השקר של הדו קיום מתפוצץ בפנים לאופטימים מבנינו וזה בעיני מטריד הרבה יותר מאשר הקרקס בכנסת.
לא יודע אם זה שקר כי אני בהחלט הרגשתי ועדיין מרגיש בנוח עם ערבי ישראל. אבל זה בחלט התפוצץ לנו בפרצוף.
השאלה היא מי אשם בך שנתנו להסטה הפנימית הזאת להמשיך. חמאס הצליחו להפעיל את ''טרור הטיק טוק'' שלהם בשקט וזה בחלט משהו שצריך לקחת בחשבון במערכה הבא של החרא הזה

לא, זו לא הנקודה.
ציטטתי הודעה שבה כתבת ש"יש הבדל בין לרמות את הבוחרים שלך לבין לרמות את היריבים הפוליטיים שלך"
אז הנה, אחת מיני רבות מהבטחות הבחירות של הרה"מ הקודם שלא מומשו.
עוד פעם מתעסקים ביריב מאשר בעצמכם .
כמה בוחרי ליכוד אתה מכיר שמתלוננים שביבי שיקר להם ?
שהם בחרו בו בגלל א' וקיבלו ב' ?

איך אפשר להשוות בכלל ?

שוב תראה אתה לוקח אולי אנשים שאתה לא שמח במעשים שלהם לדוגמא , הם מעדיפים בלי אוטובסים בשבת או משהו כזה ואתה מעדיף עליהם אנשים תומכי טרור , שים לב להשוואה שאתה עושה , וזה למה ? כי אתה כנראה לא מבין לאיפה זה יכול להוביל , אתה מדבר על נסיון מאשר חוסר נסיון .
להחליף משהו לא טוב במשהו גרוע, ולהגיד אני מעדיף זה בגלל שעוד לא ראית את התוצאות של הגרוע , לא בגלל שזה עדיף , ויש דברים שלא משחקים בהם .

לא יודע אם זה שקר כי אני בהחלט הרגשתי ועדיין מרגיש בנוח עם ערבי ישראל. אבל זה בחלט התפוצץ לנו בפרצוף.
השאלה היא מי אשם בך שנתנו להסטה הפנימית הזאת להמשיך. חמאס הצליחו להפעיל את ''טרור הטיק טוק'' שלהם בשקט וזה בחלט משהו שצריך לקחת בחשבון במערכה הבא של החרא הזה

אתה מרגיש בנוח בכל איזורים של ערביי ישראל ? יש איזורים שאי אפשר להסתובב שם ומסוכן להסתובב שם ככה היה וככה נשאר , הבעיה שבמהומות שהבנו שיש עוד איזורים נרחבים הרבה יותר שיהיה לא כלכך נעים להתסובב שם לבד בלילה .

הבעיה שגם לא טיפלו בזה , אני לא רואה סיבה אחת שאם חלילה תפרוץ שום התפתחות עם חמאס או איזשהו כיוון כזה , ושוב נראה את אותו טרור בערים המעורבות , ומחסומים באיזורים מסויימים בארץ בכבישים .

אתה מרגיש בנוח בכל איזורים של ערביי ישראל ? יש איזורים שאי אפשר להסתובב שם ומסוכן להסתובב שם ככה היה וככה נשאר , הבעיה שבמהומות שהבנו שיש עוד איזורים נרחבים הרבה יותר שיהיה לא כלכך נעים להתסובב שם לבד בלילה .

הבעיה שגם לא טיפלו בזה , אני לא רואה סיבה אחת שאם חלילה תפרוץ שום התפתחות עם חמאס או איזשהו כיוון כזה , ושוב נראה את אותו טרור בערים המעורבות , ומחסומים באיזורים מסויימים בארץ בכבישים .
בקשר לשאלה שלך יש מקומות שאני לא רוצה להסתובב אבל זה בגלל שהם ערבים זה בגלל אחוזי הפשיעה.
אני לא תמים אני יודע שיש כאלה שירצו להרוג אותי,אבל גם לנו יש כאלו בואו נהיה כנים.
בקשר לזה שטיפלו בזה ,כן זה פה הבעיה, אנשים מופתעים פתאום שיש להם רובים ושיט למשך שנים צעקו פה על כך שהם מחזיקים נשקים ללא רישיון ולא עשו עם זה כלום עכשיו תראה מה קורה ,הבעיה במדינה זה שמבינים דברים מאוחר מדיי.

הר של בירוקרטיה ? אתה חושב זה האזרח הפשוט ?
מעניין שכל המדינה כמעט הייתה מוכנה לעבוד במשרות ציבוריות שיש עליהם הר של בירוקרטיה , כגון ראשי עיר וכל האירגונים האלה .
תתפלא הר של בירוקרטיה למראית העין בלבד , יודעים מה קורה מבפנים ויודעים לאיפה להפנות כל דבר בשביל שבסוף זה יגיע לאין שהם רוצים .
לפני כמה ימים פרסמו שהייתה העברת כספים לבית חולים לצורך א' , שפשוט כתבו על זה שזה לצורך ב' (לצורך ביטחון מסביב או משהו כזה לא זוכר) לא יודע אם זה נכון או לא , אבל הינה עקפו את ההר של הבירוקרטיה .

עכשיו תתאר לך שלא מדובר בלקחת כסף במקום לבניית חניה אל לבניית מזנון / בית קפה , אלה מדובר בלקיחת כסף לגורמים שתומכי טרור .

זה חוסר אחריות ואיבוד הדעת , הם עכשיו בשביל להעביר את חוק התקציב מנסים להגיע להסכות עם הרשימה המשותפת , אתה שומע עם מי ? הרשימה המשותפת . כבר הכשירו את העבודה , מרץ ורע"ם , כאילו הם כבר לגיטמים אז עכשיו עברו לרשימה המשותפת .

ההשוואות שלכם , והעניין של תוכיח קודם שזה מסוכן הם לא נכונות וזה דברים שלא לוקחים בהם סיכון , לדוגמא הילד הקטן שלך יהיה בגג של בניין , ואין מעקה לגג , והוא מתקרב לקצה , ואתה אומר לו תיזהר זה מסוכן בוא לפה , ואחד לידך אומר מה מסוכן ? ילדים מפחדים מגובה אין לך מה לפחד הוא לא יפול .
מה אתה אומר , חובת ההוכחה עלייך להוכיח שהוא יכול ליפול ? שווה לקחת את הסיכון ?

עד היום כל המדינה טענה שהם תומכי טרור, זה אפילו לא משהו שצריך לטעון הם אמרו את זה בגלוי והלכו בגלוי למחבלים ותומכים בהם , עכשיו אתה רוצה לומר לי תוכיח שזה יגיע אליהם ? שאני יוכיח לך זה יהיה מאוחר מידי .

רק ש... הסיכון כבר נלקח, ע"י נתניהו למשך 6 שנים בהם הוא העביר כ-18 מיליארד לערבים. זה כתוב במפורש בכתבה ה"לא מחדשת" - ממשיכים את התכנית של נתניהו + עוד תכנית של נתניהו + פרויקט של חברת נתיבי איילון (שטרם הוכרה כארגון טרור). אז אתה אומר שנתניהו כבר העביר 18 מיליארד לטרור? אחלה, לא נשמע כמו אלטרנטיבה כזו מוצלחת ביחס לבנט שבינתיים לא העביר שקל וגם ידוע כשקרן הגדול בהיסטוריה.

שמע באמת אני לא מבין את החשיבה שלך, אני לא צריך שתשכנע אותי עם שקרים שלהעביר את הכספים האלה זה גרוע, אני כבר מסכים שזה גרוע. אבל זה גם לא כזה חריג לעומת מה שהיה עד עכשיו. רק בסכומים, אבל מי יודע, עם האינפלציה היום זה אולי יצא אפילו פחות ממה שנתניהו כבר העביר להם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית