הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אתם לא תאמינו, נס!!!! אני פשוט מלך [דדליפט]

מצב
השרשור נעול

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
אתם פשוט לא תאמינוווווווווווווו
אני במכון החדש הרי, אני לא רגיל לפלטות.. בקיצור אימון קודם דדליפט היה 132.5 ק"ג, מן הסתם שבאימון היום יהיה 135 ק"ג.
בקיצור, אני שם 20 20 15 2.5 כל צד, בא עושה סט.. היה ממש קשה, חזרה אחרונה אפילו ביד שמאל החזקתי רק עם קצות האצבעות, אבל הצלחתי!

בקיצוררררררררררררררררר
אני הולך הביתה, ונזכר לרגע בסט.. ומה אני מגלה? לא שמתי 20 20 15 2.5.. התבלבלתי, שמתי 20 25 15 2.5!!!!!!!! זה אומר שעשיתי דדליפט 145 ק"ג ל-5 חזרות קפיצה של 12.5 ק"ג!!!!!!!! אני יודע בבירור, ב-10000000% שזה היה 145 ק"ג, בגלל שהצבעים היו שחור ירוק כתום, וזה לא יכול להיות 20 20 15 בגלל שה-20 הוא גם כתום, ולא היו 2 צבעים אותו הדבר.. ויש רק 25 אחד במכון שהוא הירוק, זה אומר שפאקינג הצלחתי 145 ק"ג דדליפט ל-5 חזרות, זה נס ואני פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אגב, 1.67, שוקל 68. [סומו דדליפט]

חבוב, קיבלת חוב לראק. נראה כמה מלך אתה 😃
(10 ימים)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חבוב, קיבלת חוב לראק. נראה כמה מלך אתה 😃
אין לי בעיה עם החובות פה בפורום, אני במילא בקושי נמצא פה
כבר פירסמתי לפני איזה חודש דדליפט 125 ל-5 חזרות, ב-SS להגיע ל-145 בזמן הזה זה מאוד הגיוני
אם יהיה לי כוח מתישהו אני אצלם, כרגע לא כ"כ אכפת לי 😃
ואתה יודע, אתה יכול לפרגן כן?

אם יהיה סרטון נפרגן מפה ועד הודעה חדשה.

מבחינתי כן. יש כאן אנשים פחות רחומים.

• פותח/ת השרשור
מבחינתי כן. יש כאן אנשים פחות רחומים.
סבבה אחי אימון הבא בעזרת השד אני מצלם 😃
כן אין בעיה, תביא סרטון של 147.5 לרביעייה.
אני אנסה, לא מבטיח.. אל תשכח שהחוב הוא על משקל שכבר עשיתי, לא על משקל שאני אעשה.. אני לא יודע מה יקרה באותו יום, אבל אני כמעט בטוח שאני סוגר לפחות 3 חזרות על 147.5

אם אתה תתקדם במשקל גוף אתה עדיין תצליח להתקדם מאימון לאימון,
אתה לא בשלבי סיום..

אחחחח מתי מתי נראה לוגים של אלירן וחיים.

משהו כמו "תימני נותן בראש" או "הלוג לגדול כדי לצלם גרמניות ולא לחטוף מכות מהחברים שלהם"

• פותח/ת השרשור
אם אתה תתקדם במשקל גוף אתה עדיין תצליח להתקדם מאימון לאימון,
אתה לא בשלבי סיום..
התקדמתי קצת.. עליתי בחודש האחרון איזה 4 ק"ג ועכשיו אני עולה לאט [ק"ג בשבוע וחצי-שבועיים בערך]

בשביל מה לצלם ?
תכף תבקשו שאני אצלם כפיפת מרפקים עם 15 קילו

כשתרים כבד תצלם

אחחחח מתי מתי נראה לוגים של אלירן וחיים.

משהו כמו "תימני נותן בראש" או "הלוג לגדול כדי לצלם גרמניות ולא לחטוף מכות מהחברים שלהם"
חיים עוד מתאמן. אני סתם אנורקס שמן ששותה קוקוס כל היום וכל היום יושב בהרצאות מוקף אנורקסים ואנורקסיות.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית