הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 1RM PR Bench Press 125 kg

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active
טוב אז לפני זה שיחקתי קצת עם שלישיות בסקוואט ועליתי עד ל-170 ובחזרה השניה של הסט האחרון לא הייתי יציב או משהו כזה והרגשתי מין פריקה כזאת בצד השמאלי של הגב התחתון...מין "קליק" כזה. אני לא יודע מה זה אבל זה לא כואב אם אני מתכופף או עושה תנועות חדות וכ'ו, זה לא תלוי בתנועה אז אני מניח שסה"כ מתחתי שריר או משהו כזה. בכל מקרה עכשיו כל האזור כואב ומרגיש דלוק.

בכל זאת החלטתי ללכת על PR בלחיצת חזה. עשיתי 100 לחמישיה, 107.5 לשלישיה, 110 לשלישיה, והלכתי על 120 - היה קל. הלכתי על 125 שבסרטון הבא, היה קל גם. אז נראה לי שפשוט עשיתי יותר מדי ובניסיון האחרון עם 130 נכשלתי. אני מאמין שהייתי מסוגל אם הייתי עושה פחות עבודה ואם הייתי הולך ישר על 125 ואח"כ 130 (ללא ה-120).

בקיצור חפרתי מספיק, הנה לחיצה אחת של 125 קילו:

אה ורק עכשיו חשבתי על זה שאולי היה כדאי יותר לצלם מקדימה או ב-45 מעלות...לא נורא אפשר לראות שהמוט נוגע בחולצה.

פלטות: 20,15,10,5,2.5 בכל צד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה מאוד
זה קל לך + אם לא היית עושה את כל החמישייה,שלשה,שלשה וכו'.. היית לוחץ הרבה מעל ..
כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
תודה חבר'ה, וכן זה מה שחשבתי. סה"כ זאת פעם ראשונה שלי שאני מנסה 1RM PR אז אין לי גם ניסיון כל כך איך לעלות לניסיון הראשי וכ'ו. לא נורא 😃

תודה חבר'ה, וכן זה מה שחשבתי. סה"כ זאת פעם ראשונה שלי שאני מנסה 1RM PR אז אין לי גם ניסיון כל כך איך לעלות לניסיון הראשי וכ'ו. לא נורא 😃
חחח איך שאתה מתאמץ שם זה איך שאני מתאמץ כשאני עושה סט מסכן של 75 ק"ג חחח
בכיף יכולת להעיף עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית