הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך את עצתכם- אבקה של דימטייז!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
החלטתי לקנות עוד אבקה של דימטייז (הרגילה). עד עכשיו ניסיתי רק את השוקולד שלהם, והוא פשוט מעולה- במיוחד עם מים! (שזה הפרט הכי חשוב לי)
אז אני מתלבט בין הבננה לבין הטופי-קרמל.

איך כל אחד מתערבב עם המים? איך הטעם עם מים בלבד? ומה יותר כדאי (טופי קרמל זה נשמע קצת טעם מוזר ואולי אני לא אתחבר אליו..יש קשר אם אהבתי את השוקולד של דימטייז מאוד?[במיוחד עם מים] )

ומה לגבי בננה- הטעם שלה עם מים?..

אשמח לתשובות ממישהו שכבר ניסה את הטעמים הנ"ל

😃

אהלן, הבננה לדעתי מעולה עם מים, אני שותה את החלבון רק עם מים ובהתחלה קניתי את הבננה ועכשיו אני עם השוקולד- שניהם מעולים, לדעתי הבננה יותר טוב.

הטעם בננה של דיימטייז תפל.

של אינטראקטיב הרבה יותר טעים אין מה להשוות בכלל פלוס זה יוצא 270 ש"ח עם הנחת פורום 10%.

כגולש LBS מגיע לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ

אני אישית אהבתי מאוד את הקרם עוגיות והבננה שלהם
גם השוקו טעים מאוד

• פותח/ת השרשור
טוב אז גם לי היה את השוקולד של דימטייז וממש לא רציתי להקיא. טעם מעולה- במיוחד עם מים!
מי כאן ניסה את הטופי-קרמל או הבננה של דימטייז? ואיך הטעם במים?

אני די בטוח שקיבלתי מהחנות בארה"ב אבקה פג תוקף , כי מחברים שקנו בארץ שמעתי דווקא תגובות כן טובות ,
קורה לפעמים כמו כל מוצר בתחום המזון

נערך לאחרונה:
שלום לך.
חברי הפורום של LBS נהנים ממוצרי אינטראקטיב בהנחה ייחודית להם של 10%,על כל המוצרים!
את ההנחה הניתנת לחברי הפורום ניתן לממש בכל חנות בארת שמחזיקה במוצרי אינטראקטיב.
למידע נוסף על ההנחה ולשובר ראה את הלינק בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

בתאכלס זה לא משנה כל הטעמים של דימטייז מצוינים
אני במקומך הייתי הולך על בננה נשמע לי יותר מתאים עם מים

הבננה נחמד, אבל פחות טוב משל אופטימום.
הטופי קרמל סביר (והריח שלו מזוויע).

עד עכשיו הכי אהבתי אופטימום תות :S

הבננה נחמד, אבל פחות טוב משל אופטימום.
הטופי קרמל סביר (והריח שלו מזוויע).

עד עכשיו הכי אהבתי אופטימום תות :S

הריח של הטופי קרמל אחד החזקים, אני פותח אותו והבית מתמלא ריח שלאמא שלי יש חשק לשתות את החלבון.

שמע, אם היית מרוצה מהדיימטייז בפרט, אין לך טעם לנסות אינטראקטיב.. זה סתם סיכון של כסף.
ולגבי הטעם, אם נהנית מהטעם שלו, למה שתנסה משהו חדש ותקח סיכון? תקנה עוד פעם דיימטייז שוקו, מאז שהתחלתי לשתות גיינרים כל הזמן היה לי את הצורך לגוון, ורק הפסדתי כסף.. תישאר על אותה אבקה, אותו טעם, לא תתחרט.

היי
בפעמיים הראשונות קניתי דיימטייז בטעם בננה והייתי מאוד מרוצה!
לפני כשבועיים ניסיתי טופי כרמל ! לפי דעתי האישית הטופי פחות מוצלח בטעם + הריח פחות נעים
ובנוסף האבקה מתערבבת פחות טוב בשייק עם המים, פשוט רציתי לגוון אבל זה לא היה מוצלח
פעם הבאה אנסה פינהקולדה
נ.ב לא ברור לי למה בעבר כל הפורם הנכבד הזה היה ממליץ על דיימטייז ופתאום כולם פה ממליצים על אינטרקטיב - מדהים איך כל בעלי האינטרסים משנים עורם....

היי
בפעמיים הראשונות קניתי דיימטייז בטעם בננה והייתי מאוד מרוצה!
לפני כשבועיים ניסיתי טופי כרמל ! לפי דעתי האישית הטופי פחות מוצלח בטעם + הריח פחות נעים
ובנוסף האבקה מתערבבת פחות טוב בשייק עם המים, פשוט רציתי לגוון אבל זה לא היה מוצלח
פעם הבאה אנסה פינהקולדה
נ.ב לא ברור לי למה בעבר כל הפורם הנכבד הזה היה ממליץ על דיימטייז ופתאום כולם פה ממליצים על אינטרקטיב - מדהים איך כל בעלי האינטרסים משנים עורם....
לגמרי.. דיימטייז תמיד הייתה ותמיד תהיה החברה הכי טובה.

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי עד עכשיו רק את השוקו של דימטייז.. וממש אהבתי! במיוחד הטעם עם מים היה מעולה, שזה די חשוב בשבילי. מה כדאי לנסות עכשיו (וטוב עם מים בלבד)?

אני ניסיתי עד עכשיו רק את השוקו של דימטייז.. וממש אהבתי! במיוחד הטעם עם מים היה מעולה, שזה די חשוב בשבילי. מה כדאי לנסות עכשיו (וטוב עם מים בלבד)?
למה אתה לא שותה עם חלב? לדעתי גם יותר טעים, וגם הרבה יותר קלוריות, חלבון וסידן.

• פותח/ת השרשור
תגובה

כי אני לא אביא חלב לשתות אחרי האימון.. עם מים זה הכי נוח. בגלל זה אני רוצה טעם שיהיה מאוד טוב עם מים. השוקולד של דימטייז מעולה. מה עוד אפשר ומומלץ לי לנסות?

כי אני לא אביא חלב לשתות אחרי האימון.. עם מים זה הכי נוח. בגלל זה אני רוצה טעם שיהיה מאוד טוב עם מים. השוקולד של דימטייז מעולה. מה עוד אפשר ומומלץ לי לנסות?
אם כבר הולכים על פירות, אז שמעתי שבננה ממש טוב..
טופי קרמל גם נשמע טוב מאוד, אבל אני עדיין בדעה של אם נהנית מטעם מסויים - אין סיבה להחליף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית