הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה בנץ של דייב טייט

AMIR2000

משתמש פעיל
300
1
נק' מוניטין:
-32
300
1
אני החלטתי להיפרד מהטכניקה של ריפטו ולעשות במקומו תטכניקה של דייב טיט
אז לפי משראיתי...אצבעות הרגליים צריכות ללחוץ ברצפה ?
עד כמה להרחיק את הרגליים אחורה ?
עד איזה גובה צריכה להיות הבטן ? (אשמח לתמונה שמסבירה עד איזה גובה הבטן צריך להגיע)
בירידה המוט צריך ללכת לאזור של הבטן התחתונה ומשם לעלות לקו הפטמות ?

תודה מראש לעונים

• פותח/ת השרשור
לא ממש מצאתי תתשובות שאני מחפש
אני יודע שיש סרטון אבל בכל רק להיות בטוח,תוכל לענות על השאלות.

לא ממש מצאתי תתשובות שאני מחפש
אני יודע שיש סרטון אבל בכל רק להיות בטוח,תוכל לענות על השאלות.

לא הוא לא.. יש סרטון שמסביר טוב מאוד את כל מה שאתה רוצה לדעת
אל תיהיה עצלן

• פותח/ת השרשור
טוב אז כמו שראיתי בסרטון (תגידו לי אם זה נכון)
הרגליים כמה שיותר האחרונה
ללחוץ ברצפה עם הרגליים
להרים תבטן כמה שיותר גבוה (אשמח לתמונה שמסבירה לעד איפה להרים תבטן)
להוריד תמוט לאזור של החזה תחתון ואז לעלות תמוט לקו הפטמות
וזהו ? זה נכון ? עוד משהו חוץ מזה ?

טוב אז כמו שראיתי בסרטון (תגידו לי אם זה נכון)
הרגליים כמה שיותר האחרונה
ללחוץ ברצפה עם הרגליים
להרים תבטן כמה שיותר גבוה (אשמח לתמונה שמסבירה לעד איפה להרים תבטן)
להוריד תמוט לאזור של החזה תחתון ואז לעלות תמוט לקו הפטמות
וזהו ? זה נכון ? עוד משהו חוץ מזה ?

לדעתי כל מה שכתבת נכון...אני חושב שגם החזה צריך לבלוט למעלה כתוצאה מגב מכווץ

לא יודע, אולי גיל יחשוב אחרת.

אבל לפי דעתי אדם שהתחיל להתאמן עם משקלים ממש נמוכים ויש לו עוד איפה להתקדם. עדיף שילחץ בצורה רגילה.

זו שיטה שיכולה לעזור למתאמן בינוני\מתקדם שנתקע בלחיצות. לדעתי לא כל ילד פה צריך לאמץ את הלחיצה הזאת.

• פותח/ת השרשור
לדעתי כל מה שכתבת נכון...אני חושב שגם החזה צריך לבלוט למעלה כתוצאה מגב מכווץ
סבבה.
תוסיף לזה שכמות מכווצות והתחת נשאר על הספה
כן את זה אני יודע

אבל לפי דעתי אדם שהתחיל להתאמן עם משקלים ממש נמוכים ויש לו עוד איפה להתקדם. עדיף שילחץ בצורה רגילה.

זו שיטה שיכולה לעזור למתאמן בינוני\מתקדם שנתקע בלחיצות. לדעתי לא כל ילד פה צריך לאמץ את הלחיצה הזאת.
אני גם מסכים איתך שמתאמן שרק מתחיל לעלות משקלים בבנץ צריך לעשות תטכניקה של ריפטו
אבל אצלי זה משהו אחר אני כבר מתאמן 5 חודשים שזה מתאמן בינוני,וכבר ניתקעתי עם הבנץ.

אמיר- ההבדל בטכניקה בין שניהם לא כזה קריטי. אני ממש לא בטוח שאם תעבור לשיטה של טייט המשקלים יתחילו לקפוץ בצורה משמעותית.

אני גם מסכים איתך שמתאמן שרק מתחיל לעלות משקלים בבנץ צריך לעשות תטכניקה של ריפטו
אבל אצלי זה משהו אחר אני כבר מתאמן 5 חודשים שזה מתאמן בינוני,וכבר ניתקעתי עם הבנץ.

אין לך מושג מה זה מתאמן מתחיל, בינוני או מתקדם. אתה מתאמן מתחיל. זה לא קשור לוותק באימונים אלא ליכולת ההתקדמות שלך באימונים יחסית למשקלים שאיתם אתה עובד.

אתה נתקעת עם הבנץ' כי אתה ליצן שמתעסק עם שטויות.

גיל חושב אחרת 🤡

סבבה.

כן את זה אני יודע

אתה בערך הבנאדם הכי מתחיל שקיים בארץ המתחילים
אתה נתקע על 40 בנץ' או לא יודע כמה אך ורק בגלל שאתה לא אוכל מספיק כנראה או לדעתי הסיבה היותר מעודכנת שהבנתי זה שכנראה אין לך את האשכים של להתאמץ בטח ברגע שקצת ניהיה לך קשה וצריך להתאמץ..
אתה מעדיף להמרח על הברזליםא ו להביא לספוטר במקום להתקדם.... בישבילך ספציפית לעבור טכניקה לא יביא כלום חוץ מלבלבל לך את כל הלחיצה ואתה גם ככה תתקע גם ככה אחרי אימון-2 אימונים... לא זאת הבעיה אצלך

• פותח/ת השרשור
אתה מגדיר עצמך כמתאמן מתקדם\בינוני?
ההתקדמות שלי זה של מתאמן מתחיל
אולי טעיתי בקשר למתאמן בינוני כי שחכתי שאני בתוכנית כוח 😆
גיל חושב אחרת 🤡

אתה בערך הבנאדם הכי מתחיל שקיים בארץ המתחילים
אתה נתקע על 40 בנץ' או לא יודע כמה אך ורק בגלל שאתה לא אוכל מספיק כנראה או לדעתי הסיבה היותר מעודכנת שהבנתי זה שכנראה אין לך את האשכים של להתאמץ בטח ברגע שקצת ניהיה לך קשה וצריך להתאמץ..
אתה מעדיף להמרח על הברזליםא ו להביא לספוטר במקום להתקדם.... בישבילך ספציפית לעבור טכניקה לא יביא כלום חוץ מלבלבל לך את כל הלחיצה ואתה גם ככה תתקע גם ככה אחרי אימון-2 אימונים... לא זאת הבעיה אצלך
אתה צודק אני מתחיל לקחת את עצמי בידיים.

דרך אגב יש תמונה של איזה גובה הבטן צריכה להגיע בבנץ ?

ההתקדמות שלי זה של מתאמן מתחיל
אולי טעיתי בקשר למתאמן בינוני כי שחכתי שאני בתוכנית כוח 😆

אתה צודק אני מתחיל לקחת את עצמי בידיים.

דרך אגב יש תמונה של איזה גובה הבטן צריכה להגיע בבנץ ?

גם אני בתוכנית כוח ואני מתאמן בינוני ...
מה הקשר?
ההבדלב ין רמות המתאמנים היא הרמה והזמן שנדרש להם להסתגל מעומס מסויים ולהתקדם ממנו
למתאמן מתחיל זה לוקח 48 שעות.. לבינוני שבוע.. למתקדם יותר

• פותח/ת השרשור
כן בידיוק משהיתכוונתי
כבר קראתי מאמרים בקילוגרם ואני יודע מי מתאמן מתחיל/בינוני/מתקדם
גיל תעשה טובה אחי תביא לי תמונה שמסבירה עד איזה גובה הבטן צריכה להגיע בבנץ.
כי אני מתחיל טכניקה חדשה אז אני לא רוצה שום בעיות בטכניקה

נערך לאחרונה:
אין גובה מסוים שאתה אמור להגיע אליו. אם אתה רוצה לקצר את טווח התנועה כמה שיותר ולשפר את זווית המשיכה(זווית היישום של שרירי החזה) וכו' -כמו למשל מה שעושים בתחרויות לרוב , פשוט תרים את כלוב בית החזה הכי גבוה שאתה יכול כל עוד התחת נוגע בספסל. כמובן שזה מאוד תלוי בגמישות שלך בעמוד השדרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית