הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני לפני סייקל

Matan_12

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
מישהו יכול להגיד לי אם הסייקל הזה טוב ?

200 וויול

100 טסטו

50 אנדרול

הסייקל 50 יום אני שוקל 80 קילו

אני באמת שלא מבין למה לקפוץ ישר לאנדרול אם עדיין לא "טעמת" דיאנבול, ובכלליות אני לא מבין למה אתה ישר קופץ בכלל לסייקל אם כל הכבוד אתה עדיין לא מיצית את הסף הגנטי שלך וזה נראה שאתה יכול עוד להתקדם יפה מאוד בצורה טבעית אם תבדוק איפה יש לך פאקים בתכנית אימונים או בתזונה.

אפשר לעזאזל לדעת מזה וויל?
גבר יש לי הרגשה שהבן אדם שמחר לך תסייקל בטח היה איש נחמד שדיבר איתך בטונים של "שמע אחי אני יעשה אותך ככה אתה תהיה ככה תיקח ככה תקשיב לי כולם מוכרים זיופים אני יביא אותך לככה וככה"

בכל מקרה בשיא הרצינות לא משנה מה אמרו לך כמה ואיך וכמה הבן אדם מבין מי שנתן לך אנאדרול לסייקל הראשון זה פשוט להתאבד אני מכיר מלא אנשים ברמה גבוהה בתחום שעשו כבר קרוב ל10 סייקלים ולא נגעו עדין באנאדרול!
תפרט יותר נתונים בן כמה אתה מי אתה..שנידע בכלל אם אתה צריך חומרים או שסתם נפלתה קורבן לסוחר שמנסה לסחוט מימך כסף על חשבון הבריאות:98sf:

בהצלחה אחי ותיזהר

ואגב 100 טסטו?!מה לשבוע?חחאו ליום?ואיזה טסט?סיפיונאט,פרופיונאט,אנטט,סוספנשיין?!!חחח זה בכלל להיתאבד בסייקל הראשון..

נערך לאחרונה:
לפי מה שהבנתי זה אנדריול, בזבוז של כסף, מצאו איזו נוסחה שגורמת לטסטוסטרון להספג בצורה אורלית ללא שינוי במבנה הכימי, כגון M1T (מטיל-1-טסטוסטרון - סטרואיד רעיל מאוד).
הבעיה היא שצריך לקחת הרבה כדורים של אנדריול כדי להגיע בכלל למינון נורמלי לסייקל, סייקל עם אנדריול יכול לעלות מעל 2000 שקל במקרה הטוב, רק של אנדריול. מה עם שאר הירקות? 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית