הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כדורי קפאין בזמן המסה

• פותח/ת השרשור igal011
  • פורסם בתאריך

igal011

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
רציתי לדעת אם אפשר לשתות תכדורי קפאין בתקופת המסה או שזה מיותר?

נערך לאחרונה:
סחטיין מונלייט,אני לא הצלחתי 👏

אז הם בדקו על אנשים בריאים אני רואה.

נערך לאחרונה:
שמעת לא נכון. קריאטין אולי יעזור לך מבחינת כוח אבל זה לא יעיף אותך.
קח יהומבין/אפדרין ביחד אם קפאין ותראה איך את עף..

שמעת לא נכון. קריאטין אולי יעזור לך מבחינת כוח אבל זה לא יעיף אותך.
קח יהומבין/אפדרין ביחד אם קפאין ותראה איך את עף..
תתפלא, אני משתמש בג'אק, אומנם ברוב הפעמים לא הרגשתי אותו בכלל, אבל היה אימון אחד שפאקינג וואווווווווו הדופק שלי היה כ"כ מהיר שלא הצלחתי לנשום, עשיתי 3X5 של סקוואט 110 [בזמנו] בלי להרגיש בכלל, פשוט עליה ירידה, כאילו משהו שולט בי.. בחיים לא הרגשתי יותר חזק, לצערי זה היה חד פעמי.

זה לא הקפאין, זה הקתכולאמינים שמשפיעים. אז זה תופס לכל ממריץ שהוא + האימון עצמו.
לדעתי זה מפגר. הם אומרים לך שיש יותר פירוק וניוד שומן לצד זה. יש כאן הרבה יתרונות ולצידם אפשרות (CAN) שהקפאין ישנה רגישות. וגם זה לא בטוח.

וזה עוד בכלל לפני שקראתי את כל המחקר. ככה שכל מה שאמרתי שווה לתחת עד שלא אקרא את הכל.

תתפלא, אני משתמש בג'אק, אומנם ברוב הפעמים לא הרגשתי אותו בכלל, אבל היה אימון אחד שפאקינג וואווווווווו הדופק שלי היה כ"כ מהיר שלא הצלחתי לנשום, עשיתי 3X5 של סקוואט 110 [בזמנו] בלי להרגיש בכלל, פשוט עליה ירידה, כאילו משהו שולט בי.. בחיים לא הרגשתי יותר חזק, לצערי זה היה חד פעמי.

לא הייתי קורא לג'ק קריאטין. תשאל למה- בגלל שהכמות קריאטין במוצר היא ירודה. סתם קצת קריאטין שמעורבב אם קצת קפאין, בטא אלנין ושאר ירקות שנותן לך קיק פעמיים שלוש ואתה לא מרגיש אותו יותר..(לדעתי כן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית