הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 364 ק"ג דדליפט, בן 18.

הוא מטורף אבל נראה לי שהוא שם זיין על התכניקה אבל ממש
במשקלים "קלים" פה הוא מרים אם גב עקום או שנדמה לי ? ועוד שהוא סוגר ממש מהר נראה מלחיץ
213214

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אפשר סירטון?

אני אנסה לצלם פעם הבאה שאני אתאמן איתו..אני חושב שבזמנו השיא שלו היה סביב ה460 ק"ג לחזרה או משהו בסגנון. אני אשאל אותו פעם הבאה כשאני אראה אותו.
לבינתיים יש לי פה סירטון שלו לוחץ 300 קילו כשהוא חולה..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכון, זה לוליק. ראיתי אותו בתחרות, ולא דיברנו על דדליפט? בטבלה של WPC שיאי ישראל לא ראיתי אחד שעבר את 364ק"ג בדדליפט.

נכון, זה לוליק. ראיתי אותו בתחרות, ולא דיברנו על דדליפט? בטבלה של WPC שיאי ישראל לא ראיתי אחד שעבר את 364ק"ג בדדליפט.

נכון, דיברנו על דדליפט, אבל אמרתי לך שאין לי כרגע סירטון שלו עושה דדליפט אז הבאתי בינתיים סרטון שלו עושה לחיצה..אולי אתה מתבלבל, הוא עבר את זה;gaaahz

נכון, דיברנו על דדליפט, אבל אמרתי לך שאין לי כרגע סירטון שלו עושה דדליפט אז הבאתי בינתיים סרטון שלו עושה לחיצה..אולי אתה מתבלבל, הוא עבר את זה;gaaahz
אוקיי, נשאר לי רק להאמין לך, לא? מעניין אבל זה לא הולך ככה. נראה לי שמגיע לך חוק לראק.

עשה? מתי עשה? אני מדבר על השיא שלו, לא מה שהוא עשה בתחרות שהייתה לפני כמה חודשים..
כשהוא היה בן 18 הוא היה בשיא..
חוק לראק? 😳 לא אמרתי שאני עושה אמרתי שהוא עשה 😣
ואתה לא חייב להאמין אם אתה לא רוצה חחח אין לי שום אינטרנס לבוא ולשקר לך 🖕

גם לי זכור שהוא עשה משהו מעל 350 (לא זוכר בדיוק) דדליפט,אבל אני חושב שזה היה בגיל 20-21
אבל לוליק מטורף גם,זה לא אומר שהילד בסרטון לא מטורף חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית