הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אופטימום שוקולד לבן

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
טוב אז אתמול קניתי אבקה של אפטימום בטעם שוקולד לבן
בהתחלה חששתי לנסות אבל מרוב סקרנות זרמתי(לא היה צמפיון עוגיות)
את האבקות של אופטימום אני מכיר כבר ממזמן אחלה חברה אף פעם לא מאכזבת,
הטעם החדש של השוקולד הלבן מאוד הפתיעה אותי לטובה טעם מאוד טעים מתערבב מושלם
אבל ממש מושלם לא משעיר שום זכר לאבקה בכוס, הטעם מאוד עדין וטעים לא דומיננתי מידי ולא מתוק מידי ממש מושלם, הערבוב גם מאוד טוב האבקה מאוד אורירית מתערבב יותר מידי בקלות פשוט נמס בכוס, מה גם שיש 73 מנות בכלל מושלם

לסיכום
טעם - מאוד טעים ועדין מפתיעה לטובה 10-10
עירבוב - מתערבב מעולה פשוט נמס בכוס 10-10
אין טעם לוואי וגם הכמות מנות יחסית גדולה 73 24גרם חלבון למנה.
בגדול הפתעה לטובה שווה לנסות
מחיר 319שח

אופטימום אחלה חברה בחלק מהטעמים. ביתר כמו הבננה טעם לוואי חזק עם המון צבע מאכל צהוב.

אבל את הטעם הטוב ביותר שאני אוהב הבננה - אינטרקטיב לוקחת בקלות - מתערבבת פיצוץ והרבה יותר טובה מכל הטעמי בננות שניסיתי פלוס הנחה 10% יוצא 270 ש"ח.

אם כבר להמליץ אז זה על הטעם טופי פאדג' קרמל.
עם חלב זה פאקינג מילקשייק עם ניחוח פקאן. פשוט תענוג.

אם כבר להמליץ אז זה על הטעם טופי פאדג' קרמל.
עם חלב זה פאקינג מילקשייק עם ניחוח פקאן. פשוט תענוג.

מצטרף להמלצה!
באמת שעם חלב אתה יכול לחשוב שבטעות טעית, וזה בעצם איזה מילקשייק עם 700 קלוריות

יש לי שאלה לחלק מכם שצורכים אבקת חלבון עם סוכר ענבים לאחר אימון. דבר ראשון אנחנו מדברים על סוכר ענבים שבא באריזות תכלת לתינוקות נכון ? 90 ומשהו פחמימות ב-100 גרם ? בכל אופן, אם אנחנו מדברים על זה, אז אחרי אימון יש לצרוך בערך 70 גרם פחמימה (לפי התפריט במאמר הSS) ו-70 גרם פחמימה מסוכר ענבים אומר כמות נכבדה של סוכר ענבים מה שממתיק בטירוף את אבקת החלבון. יש היגיון בלשים כל כך הרבה סוכר ענבים בתוך האבקת סוכר ? האם אני מפספס משהו ?

לא, אין היגיון לשתות כל כך הרבה סוכר ענבים.

טוב אז אתמול קניתי אבקה של אפטימום בטעם שוקולד לבן
בהתחלה חששתי לנסות אבל מרוב סקרנות זרמתי(לא היה צמפיון עוגיות)
את האבקות של אופטימום אני מכיר כבר ממזמן אחלה חברה אף פעם לא מאכזבת,
הטעם החדש של השוקולד הלבן מאוד הפתיעה אותי לטובה טעם מאוד טעים מתערבב מושלם
אבל ממש מושלם לא משעיר שום זכר לאבקה בכוס, הטעם מאוד עדין וטעים לא דומיננתי מידי ולא מתוק מידי ממש מושלם, הערבוב גם מאוד טוב האבקה מאוד אורירית מתערבב יותר מידי בקלות פשוט נמס בכוס, מה גם שיש 73 מנות בכלל מושלם

לסיכום
טעם - מאוד טעים ועדין מפתיעה לטובה 10-10
עירבוב - מתערבב מעולה פשוט נמס בכוס 10-10
אין טעם לוואי וגם הכמות מנות יחסית גדולה 73 24גרם חלבון למנה.
בגדול הפתעה לטובה שווה לנסות
מחיר 319שח

יש את הטעם הזה בארץ? הוא נשמע לי מעניין זה דווקא טעם שאני יכול להתחבר אליו.

כמה חלב\מים שמת? אני שואל מבחינת מתיקות, איך הוא למשל לעומת הבננה של אופוטימום?

גם אני תהיתי לגבי הסוכר ענבים. אפילו יחס של סקופ חלבון מול סקופ סוכר עושה טעם מתוק להחריד. כמה אתם שמים?

גם אני תהיתי לגבי הסוכר ענבים. אפילו יחס של סקופ חלבון מול סקופ סוכר עושה טעם מתוק להחריד. כמה אתם שמים?
לא שמים, זה מיותר.
אני לא זוכר אם טעמתי את השוקולד לבן, כנראה שלא. מה שכן טעמתי את הוניל שלהם ועוד וניל אחד ששכחתי את שמו (יש גלידה ועוד משהו?), שניהם הלכו לכיור אחרי השלוק הראשון. מאז, למדתי שוניל ואבקות חלבון לא בדיוק מסתדרים ביחד.

אתה לא חייב לשים שום סוכר יחד עם החלבון. ארוחה טובה לפני האימון (לא ממש לפני) שומרת על רמות אינסולין מספיקות. אין צורך "להקפיץ" אינוסלין או כל השטויות של חלון הזדמנויות.

הסוכר בתפריט של הSS אני מניח שזה חלק מהתפריט כך שתוכל להחיף או למקם את אום קלוריות בזמן אחר אם תרצה.

• פותח/ת השרשור
יש את הטעם הזה בארץ? הוא נשמע לי מעניין זה דווקא טעם שאני יכול להתחבר אליו.

כמה חלב\מים שמת? אני שואל מבחינת מתיקות, איך הוא למשל לעומת הבננה של אופוטימום?

כן יש את הטעם הזה בארץ הוא יחסית חדש חודש-+ על המדפים
בקשר לכמות אני שם כוס וחצי חלב או 4\3מהשייקר אני שותה רק על בסיס חלב אני במאסה כרגע
הטעם מאוד נייטראלי ועדין וטעים מאוד טעם בלי טעמי לואי וגם לא חזק מידי
בצמפיון האבקות תמיד מתוקות וכך גם בגספארי ששם בכלל מאוד מתוק (וגם טעים על חשבון הסוכר בטח)
ומתערבב ממש טוב ממש נמס בכוס

בקשר לטעמי וניל בכול האבקות נרא לי שזה אותו חרה ,זה פשוט לא בא בטוב

לא שמים, זה מיותר.
אני לא זוכר אם טעמתי את השוקולד לבן, כנראה שלא. מה שכן טעמתי את הוניל שלהם ועוד וניל אחד ששכחתי את שמו (יש גלידה ועוד משהו?), שניהם הלכו לכיור אחרי השלוק הראשון. מאז, למדתי שוניל ואבקות חלבון לא בדיוק מסתדרים ביחד.

אתה לא חייב לשים שום סוכר יחד עם החלבון. ארוחה טובה לפני האימון (לא ממש לפני) שומרת על רמות אינסולין מספיקות. אין צורך "להקפיץ" אינוסלין או כל השטויות של חלון הזדמנויות.

הסוכר בתפריט של הSS אני מניח שזה חלק מהתפריט כך שתוכל להחיף או למקם את אום קלוריות בזמן אחר אם תרצה.

לא כיוונתי להקפצת אינסולין, אלא יותר לקטע של מילוי מאגרי גליקוגן. הבנתי שזה התזמון הכי טוב, מיד אחרי אימון.

אגב, אני יודע שלא אוהבים פה את אולטימייט, אבל הוניל שלהם מאד טעים.

קפה מוקה יצא לי לשתות של דיימטייז והוא מאוד מאוד מוצלח לאוהבי הקפה
היו לי 3 דלאים ממנו

לאופטימום יש את הקרמל טופי פאדג' שהוא מאוד טעים וגם לא נמאס ממנו מהר מאוד

חוץ מזה אני ממליץ לקנות אבקות בזוגות בטעמים שונים, ככה אפשר לעשות רוטציה ואף טעם לא נמאס

לא שמים, זה מיותר.

"
ארוחה אחרי אימון – 510 קלוריות – 50-75-1
¾ סקופ סוכר ענבים
2 סקופים של מי גבינה
"

זה לקוח מהמאמר SS בפורטל. רציתי לדעת אם זה נכון כי אם באמת צריך לצרוך 75 גרם פחמימות לאחר אימון, 4\3 סקופ סוכר ענבים ממש לא מתקרב לכמות הזאת.

מה באמת נכון לעשות ?

משה אמר לך שאין צורך וגם אני.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית