הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אופטימום שוקולד לבן

• פותח/ת השרשור miki25
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

miki25

משתמש פעיל
367
2
נק' מוניטין:
386
367
2
טוב אז אתמול קניתי אבקה של אפטימום בטעם שוקולד לבן
בהתחלה חששתי לנסות אבל מרוב סקרנות זרמתי(לא היה צמפיון עוגיות)
את האבקות של אופטימום אני מכיר כבר ממזמן אחלה חברה אף פעם לא מאכזבת,
הטעם החדש של השוקולד הלבן מאוד הפתיעה אותי לטובה טעם מאוד טעים מתערבב מושלם
אבל ממש מושלם לא משעיר שום זכר לאבקה בכוס, הטעם מאוד עדין וטעים לא דומיננתי מידי ולא מתוק מידי ממש מושלם, הערבוב גם מאוד טוב האבקה מאוד אורירית מתערבב יותר מידי בקלות פשוט נמס בכוס, מה גם שיש 73 מנות בכלל מושלם

לסיכום
טעם - מאוד טעים ועדין מפתיעה לטובה 10-10
עירבוב - מתערבב מעולה פשוט נמס בכוס 10-10
אין טעם לוואי וגם הכמות מנות יחסית גדולה 73 24גרם חלבון למנה.
בגדול הפתעה לטובה שווה לנסות
מחיר 319שח

משה אמר לך שאין צורך וגם אני.

לקות בהבנת הנקרא אין לי, תאמין לי. הבנתי שאתם לא דוגלים בסוכר ענבים לאחר אימון ואני מעריך את דעתכם אך ציטטתי בכוונה את משה שהוא מנהל הפורטל כדי לשאול אותו מדוע זה מופיע במאמר... אני לא מחפש לתפוס אותו על קטנות או משהו כזה אלא אני באמת ובתמים תוהה מדוע למה זה מופיע שם.

לקות בהבנת הנקרא אין לי, תאמין לי. הבנתי שאתם לא דוגלים בסוכר ענבים לאחר אימון ואני מעריך את דעתכם אך ציטטתי בכוונה את משה שהוא מנהל הפורטל כדי לשאול אותו מדוע זה מופיע במאמר... אני לא מחפש לתפוס אותו על קטנות או משהו כזה אלא אני באמת ובתמים תוהה מדוע למה זה מופיע שם.

זה אולי תפריט מתורגם.

יש מאמר מעניין בגונע לחלון ההזדמנויות (בדיוק מישהו שאל לגביי זה)

http://www.kilogram.co.il/983/ארוחה-לפני-ואחרי-האימון-לא-מה-שחשבתם/

• פותח/ת השרשור
רק אלוהים יודע מי דוחף לכולם את השטות הזאת סוכר ענבים..לך ל********* ושפוך להם את החרה הזה בפנים בחזרה, דוחפים שם מוצרים שלא לצורך בשום חנות אחרת או רשת לא תרא סוכר ענבים כי זה מיותר לגמרייי!!
לא טעים אז תלחו תקנו אבקה של גספאריי שם הכול מוכן כבר טעים לאלהה כולל אלף ואחת סוגי סוכר רק שיהיה מתוק וטעים..

רק אלוהים יודע מי דוחף לכולם את השטות הזאת סוכר ענבים..לך ל********* ושפוך להם את החרה הזה בפנים בחזרה, דוחפים שם מוצרים שלא לצורך בשום חנות אחרת או רשת לא תרא סוכר ענבים כי זה מיותר לגמרייי!!
לא טעים אז תלחו תקנו אבקה של גספאריי שם הכול מוכן כבר טעים לאלהה כולל אלף ואחת סוגי סוכר רק שיהיה מתוק וטעים..

אני יודע שזה לא עוזר, אני פשוט לוקח את זה בשביל הטעם, להזיק זה לא יזיק במיוחד.

אופטימום אחלה חברה בחלק מהטעמים. ביתר כמו הבננה טעם לוואי חזק עם המון צבע מאכל צהוב.

אבל את הטעם הטוב ביותר שאני אוהב הבננה - אינטרקטיב לוקחת בקלות - מתערבבת פיצוץ והרבה יותר טובה מכל הטעמי בננות שניסיתי פלוס הנחה 10% יוצא 270 ש"ח.
השוותה אינטרקטיב ו אופטימום:)

לא שמים, זה מיותר.
אני לא זוכר אם טעמתי את השוקולד לבן, כנראה שלא. מה שכן טעמתי את הוניל שלהם ועוד וניל אחד ששכחתי את שמו (יש גלידה ועוד משהו?), שניהם הלכו לכיור אחרי השלוק הראשון. מאז, למדתי שוניל ואבקות חלבון לא בדיוק מסתדרים ביחד.

היה לי וניל של נייטרו טק של סינטה 6 ושל איזו 100 ממש טעימים.

---------- התגובה התווספה ב 09:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:18 ----------

לא נראה לי ששתיתי משהו כה מגעיל כמו גספארי זה מגעיל ברמות על.

מספיק כבר עם דיבורי הזמנות מחול. החוקים לא ברורים לכם?!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית