מתכון חדש לעוגת חלבון

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
שמן קוקוס ? במה אני יכול להחליף אותו?

;azban אין תחליף לשמן קוקוס!!!!!!!!!! ;azban

כעיקרון אתה יכול לשים חמאה במקום אבל אז אתה תיהיה כופר ונאלץ לסקול אותך 🤡

• פותח/ת השרשור
עם כל שמן אחר. עדיף חמאה.

העוגה יצאה מהתנור, נראה טוב אבל יצא קצת קטן.
אני אטעם ואעלה תמונות כשהשוקולד ייתקרר.

ולא היה לי שוקולד מריר אז אמא שלי הכינה איזה ציפוי אחר מחלב, חמאה, קקאו וסוכר והוא יצא טעים אחושלוקי

• פותח/ת השרשור
גם לי יצא קטן. אכלתי כבר חצי. שמתי את זה בתבנית מאוד קטנה (20 על 20) כדי שיהיה קצת עובי.
זה כל כך מצא חן בעיני שאני מתבאס שנגמר לי הגיינר. זה תירוץ טוב לקנות אבקות מגעילות 😃
והציפוי מאוד חשוב, הוא נותן את כל הטעם.

אז ככה, יצא לא רע בכלל, אבל ממש יבש. כנראה הייתי צריך לשים יותר חמאה, או אולי גם חלב? או ששמתי יותר מדי חלבון.
והאמת יש בזה גם ייתרון, ככה חייבים לאכול את זה עם חלב (סויה!)

אם האבקה שלי הייתה קצת יותר טעימה אז זה היה יוצא בכלל טוב, אבל זה עדיין טעים.

2nibcdv.jpg

2nvqq7c.jpg

כמעט נגמר לי האבקה אז עשיתי עם בערך חצי כמות:

האמת שהתפלאתי מכמה טעים זה ייצא, בעבר הכנתי עוגיות (לא המתכון שיש בפורום) וייצא זוועה.
תודה רבה על המתכון.🙌

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל הקטע הוא להזהר מייבוש יתר. בשביל זה צריך חמאה/חלב ולא לפחד מזה שהבלילה מאוד דלילה- ככה היא צריכה להיות והיא תתקשה בתנור.

כמעט נגמר לי האבקה אז עשיתי עם בערך חצי כמות:

האמת שהתפלאתי מכמה טעים זה ייצא, בעבר הכנתי עוגיות (לא המתכון שיש בפורום) וייצא זוועה.
תודה רבה על המתכון.🙌

זה נראה כאילו עשית את העוגה בתוך אמבטייה.

מי שעשה עם אבקת חלבון במקום גיינר - אני אשמח מאוד אם ייפרט מה הוא בדיוק שינה.

עשיתי הכל אותו דבר כמו במתכון המקורי, רק שבמקום שמן קוקוס שמתי חמאה (50 גרם), וחלבון שמתי משהו כמו 85 גרם, אבל פשוט תשים כמה שנראה לך מתאים ככה שיהיה הרבה חלבון אבל שלא יצא גוש. הבלילה שלי לא יצאה מספיק דלילה כנראה ובגלל זה העוגה יצאה יבשה מאוד.
תנסה לשים יותר חמאה ולהוסיף גם חלב, זה מה שאני אעשה פעם הבאה.

אהה והוספתי סוכר, משהו כמו 50-60 גרם, אבל צריך קצת יותר לדעתי (זה תלי גם באבקה שלך, שלי ממש לא מתוקה)

• פותח/ת השרשור
אני שומר אותה במקרר, לקחתי אותה היום לאוניברסיטה ואני נהנה מזה יותר מחטיף חלבון.
עכשיו אני מתבאס שנגמר לי כל הגיינר המגעיל.

אם עוד נשארה עוגה למישהו תנסו עם גלידה זה יוצא ממש ממש טוב (אני שמתי איזה 10 שניות במיקרו כדי שהיא תהיה רכה).
ואפשר גם סירופ שוקולד למעלה זה גם משדרג מאוד.

נראה ממש טעים. מזכיר מאד עוגת בראוניז. בטח זה יוצא גן עדן אם מוסיפים לזה חלב/שוקו.

• פותח/ת השרשור
לא נשאר כלום. אם מישהו רוצה לזרוק לפח גיינרים מגעילים, אני פה.

עושה חשק אין ספק אבל נראה קצת מסובך

אין איזה מתכון לעצלנים כמוני עם מינימום רכיבים ,ומיקרוגל לכמה דקות ?

האמת שזה לא מסובך בכלל, בפעם השנייה שעשיתי את זה לקח לי 20-30 דקות עד שהעוגה הייתה מוכנה אחרי אפייה. בדיוק נשאר לי איזה גיינר שלא אהבתי את הטעם, והמתכון הזה בא לי בול. כנראה שמחר אני יכין את זה בפעם השילישית:)

ממליץ בחום

Back
למעלה תחתית