הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 105 לבדיקה

Jonashacht

משתמש פעיל
394
1
נק' מוניטין:
328
394
1

בחזרות האחרונות הייתי צריך להקפיד יותר על הגב...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עם הקטע של הגב .. תנסה משהו שעוזר לי לשמור על הגב, תכווץ תשכמות ותוציא חזה, ותעלה גם את המוט יותר צמוד לגוף, זה לוקח ממך כוח שאתה מעלה ככה רחוק, סה"כ דדליפט טוב 😃

עם הקטע של הגב .. תנסה משהו שעוזר לי לשמור על הגב, תכווץ תשכמות ותוציא חזה, ותעלה גם את המוט יותר צמוד לגוף, זה לוקח ממך כוח שאתה מעלה ככה רחוק, סה"כ דדליפט טוב 😃

סליחה שאני מגיב בלי קשר,אבל איך מכווצים שחמות בדדליפט?

כשאתה מוריד את המוט אל תיפול איתו, תבצע ירידה איטית יותר ומבוקרת כדי שתוכל לשמור על הגב

המוט רחוק מדי מהגוף בסט אפ (לפי ריפ, לפי לואי זה בסדר אבל אתה בטח מתכוון למשוך איך שאנחנו מושכים)

כשאתה מוריד את המוט אל תיפול איתו, תבצע ירידה איטית יותר ומבוקרת כדי שתוכל לשמור על הגב

לדעתי זה לא נכון.. אם הוא "יבצע ירידה איטית יותר" הוא סתם יתעייף יותר ..
אני גם בעצמי נופל עם המוט לרצפה ..

על אותו עיקרון אני יכול להגיד לך שאחרי שהוא נועל הוא פשוט יכול לזרוק את המוט ככה הוא לא יצטרך לשמור על הגב .. אין סיבה שהוא ירד לאט

הירידה לא דורשת לא כל כך הרבה מאמץ, ואני חושב שזה שווה את זה בשביל לשמור על הגב

אין צורך בכך, אתה מאבד כוח וזה לא מטרת התרגיל
בירידה אתה בולם ונותן למוט ליפול, אין כל עומס על הגב כי אתה לא מחזיק את המוט כמעט, הוא נופל ואתה מלווה אותו, כך שאין עומס

אם תוריד לאט יהיה יותר נזק כיוון שבחזרות הבאות לא תוכל להחזיק את הגב מכווץ ותעגל אותו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית