הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בואו ועזרו למשפחות לקיים את ארוחת חג הפסח!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
לתת / Latet

2011​

130206822997.jpg

130206864896.png

200,000 משפחות בישראל סובלות מאי ביטחון תזונתי ולא מצליחות לערוך את הקניות הדרושות לחג.
200,000 משפחות כמו המשפחה של כל אחד מאיתנו, רק בלי אמצעים לדברים הבסיסיים ביותר.
200,000 שזקוקות לעזרה שלנו כדי לשרוד.
כל אחד מאיתנו יכול לעשות משהו כדי לעזור וזוהי גם החובה המוסרית שלנו לדאוג שהחלשים בחברה יוכלו לאפשר למשפחות שלהם את הדבר הכי בסיסי - לערוך בכבוד את שולחן החג.

המצב בשטח רק מחמיר, סממני העוני מעמיקים והמצוקה מחריפה.
יותר מ 200 אלף משפחות בישראל סובלות מאי ביטחון תזונתי,
והנטל הכרוך במתן מענה עבורן, רובץ על כתפי עמותות וארגונים וולונטריים, הציבור הרחב, מתנדבים וחברות.

על מנת לתרום שלח "לתת" ב SMS ל- 8855, הענק ארוחה בשווי 10 ₪ או אם ברצונכם לתרום ארוחה למשפחה (₪50 או יותר),
באמצעות כרטיס האשראי דרך האתר.
הצטרף למיצג העגלות הוירטואלי ועזור לנו למלא את העגלות עבור כל מי שידו אינו משגת לערוך את הקניות לחג !

עד כה נאספו רק 8,988 ארוחות חג !

לפרטים נוספים על מבצעי איסוף המזון ,
התרמות או התנדבות אתם מוזמנים להכנס אל אתר ארגון לתת:

מקור: http://www.***/showthread.php?t=7879017

נערך לאחרונה:
כל אחד מאיתנו יכול לעשות משהו כדי לעזור וזוהי גם החובה המוסרית שלנו לדאוג שהחלשים בחברה יוכלו לאפשר למשפחות שלהם את הדבר הכי בסיסי - לערוך בכבוד את שולחן החג.

לא, הדבר הכי בסיסי הוא לא להקים משפחה כשאתה בקושי מסוגל להאכיל את עצמך.
אבל זו התנהגות צפויה בחברה סוציאליסטית שבה אנשים לא התבגרו וחושבים שאחרים צריכים להיות אחראיים עליהם.

אבל זו התנהגות צפויה בחברה סוציאליסטית שבה אנשים לא התבגרו וחושבים שאחרים צריכים להיות אחראיים עליהם.
מסכים איתך, אבל הם כבר עשו את הטעות, אתה רוצה לתת להם למות כעונש?

• פותח/ת השרשור
ציפיתי להטרלה איכותית, אני מסכים עם זה אבל אין מה לעשות, אנשים הולידו ילדים וצריך להאכיל אותם. נטל על החברה? אולי, אבל הילדים לא אשמים ומגיע להם לאכול.

http://beygale.co.il/2011/02/12/אין-כיף-גדול-יותר-מארוחה-עם-חברים/
אתם תורמים ו-PAYPAL תוסיף 10% לכל תרומה
*מוגבל על לתרומות בסך 500,000 (שאני בטוח שיש כאן כמה שיתרמו את זה, אז עדיף לתרום בחלקים!)
*תרומות שיתקבלו לפני 25/04/2011

בשעה טובה גם אני יכול לתרום, תרמתי ב PP.

ציפיתי להטרלה איכותית, אני מסכים עם זה אבל אין מה לעשות, אנשים הולידו ילדים וצריך להאכיל אותם. נטל על החברה? אולי, אבל הילדים לא אשמים ומגיע להם לאכול.

בשעה טובה גם אני יכול לתרום, תרמתי ב PP.

לאף אחד לא "מגיע" כלום. אם "מגיע" לו אוכל זה אומר שיש לו זכות להכנס לכיס שלך ולקחת כסף בכוח. המציאות היא שאם זה חשוב לך אז תתרום ואם לא אז לא, אני בסדר עם שני המצבים האלה ולא מתיימר ל"חובה מוסרית".

• פותח/ת השרשור
לאף אחד לא "מגיע" כלום. אם "מגיע" לו אוכל זה אומר שיש לו זכות להכנס לכיס שלך ולקחת כסף בכוח. המציאות היא שאם זה חשוב לך אז תתרום ואם לא אז לא, אני בסדר עם שני המצבים האלה ולא מתיימר ל"חובה מוסרית".
אלכס שלח לך קישור במסנג'ר לבוא להטריל אותי 😆
עודד אם תלך למלחמה נגדי בין סוציאליזם לקפיטלזם אני אוכיח לך שצמחונות זו תזונה עילאית ואכילת בשר זה חרא, אז חבל.

יש אנשים שנקלעים לזה ולא מתחילים מנקודה כזאת.

אלכס שלח לך קישור במסנג'ר לבוא להטריל אותי 😆
עודד אם תלך למלחמה נגדי בין סוציאליזם לקפיטלזם אני אוכיח לך שצמחונות זו תזונה עילאית ואכילת בשר זה חרא, אז חבל.
אן לך סיכוי
יש אנשים שנקלעים לזה ולא מתחילים מנקודה כזאת.
יש אנשים שנולדו נמוכים ויש כאלה שנולדו גבוהים. מה הנקודה שלך?

לא זכור לי שהקריטריון האם אדם הביא את זה על עצמו הוא מספיק בשביל לקבוע שזה מוסרי לגנוב ממני.

אחי זה לא גניבה, זה הצו המוסרי שלך בתור פרט של החברה. לומדים את זה בקורס ניתוח טכני.

לא זכור לי שהקריטריון האם אדם הביא את זה על עצמו הוא מספיק בשביל לקבוע שזה מוסרי לגנוב ממני.
מי דיבר על "לגנוב" ממך?
אתה רוצה תתרום אתה לא רוצה אל תתרום תפסיקו לבלבל את השכל, אין כאן שום קשר לסוציאליזם וקאפיטליזם.

אה, כן, אתה צודק, איך אפשר לשכוח את כל אוכלוסיית הנשים (והגברים) אשר אנסו אותם בניגוד לרצונם וגרמו להם להביא ילדים מעבר ליכולת שלהם לכלכל אותם. טיפשונים שכמונו

לא אבל מצב כלכלי יכול להשתנות, והיות שאתה במילא משלם ביטוח לאומי ומיסים,
מותר לך לצפות(ובצדק) שאם המצב הכלכלי שלך ישתנה "האח הגדול" ידאג לך.

באמת ליבי ליבי, אני בטוח שאם תעבור במשפחות האלה תראה שיש להם פלאפונים דור 3, מחשבים, טלוויזיות. אבל מה כסף לאוכל אין להם.

מגיע להם? לא ידעתי שיש משהו ש"מגיע" לך בעולם הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית