הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון כשרה

• פותח/ת השרשור Mozes
  • פורסם בתאריך

Mozes

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
-80
174
0
טוב, באשכול הקודם התעניינתי באבקה איזובוליק ואמרו לי שהיא לא כשרה.

יש המלצות לאבקת חלבון כשרה ואיכותית?;gaaahz

• פותח/ת השרשור
כשרה לפסח, כשרה בד"ץ או כשרה למהדרין?

לא משנה, העיקר שתהיה כשרות גם חלב נוכרי.

עריכה: השעון באתר לא מעודכן..

---------- התגובה התווספה ב 20:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:01 ----------

מישהו יכול בבקשה להתייחס לשאלה אני רוצה להזמין היום כדי שאני אקבל עד יום חמישי

• פותח/ת השרשור

אפשר לקבל את הערכים

המספר לא עונה מעביר לתא הקולי

כן הבנאדם שמביא אינטראקטיב מביא גם את זה, יש לזה בדיקות מעבדה כמו לאינטראקטיב?

רגע רגע רגע, סופר אפקט שינו את השם לאקסטרים נוטרישן כי יש לזה אותו סיקור כמו לסופר אפקט ואותם ערכים.
http://www.pro-body.co.il/extrim-whey

נערך לאחרונה:
רשום לך בתיאור המוצר
בכל מנת הגשה יש 24 גרם חלבון מי גבינה טהור, 4.6 גרם גלוטמיו, 5 גרם BCAA, פחות מ 0.8 גרם שומן רווי וללא חומרים שאינם טבעיים.

אין לזה כרגע בדיקות מעבדה.

• פותח/ת השרשור
רשום לך בתיאור המוצר
בכל מנת הגשה יש 24 גרם חלבון מי גבינה טהור, 4.6 גרם גלוטמיו, 5 גרם BCAA, פחות מ 0.8 גרם שומן רווי וללא חומרים שאינם טבעיים.

אין לזה כרגע בדיקות מעבדה.

כן אבל הסיקור הוא בול כמו של סופר אפקט! יש מצב לקבל צילום של התווית של המוצר?(את איפה שנמצאים הערכים התזונתיים וכל אלה)

אריק עדיין לא עונה ;maeq

ככה בכללי אבקה אמינה? כי הרצתי חיפוש בגוגל לא מצאתי את החברה בשום מקום.

• פותח/ת השרשור
תשאיר לו הודעה בתא קולי הוא יחזור אליך.

הוא לא יוכל לחזור זה טלפון חסוי לגמרי(של הצבא) זה לא ישאיר לו אפילו מספר.

אבל אני שואל אותך כמו אח אל אח, האבקה הזו אמינה וטובה?

זהו שלחתי פרטית עם המספר שלי לנציג חברת אינטראקטיב. ותגיד משה(אם זה השם שלך) גם על האבקה הזו יש 10% הנחה?

נערך לאחרונה:
אני לא יודע מאיפה האבקה הזאת בא מי האמא והאבא שלה ,מי זה בעצם היצרן היבואן , אבל באנגליה יש גם חברה עם לוגו של אקסטרים נורישין, לא יודע עם זה אותו העסק ,קשה לי להאמין לזה
בגדול כול האבקות "תוצרת הארץ" הן אותו חרה (חרה למה? כי לאבקות אין אבא ואמא ובדרך כלל הכול זה פרייבט לייבל, אתה לא יודע על האבקות האלה כלוםם פשוט)

בגדול כול הנושא של הכשרות זה בולשיט אחד גדול
אין לי כוח להכנס לנושא של אבקות תוצרת ישראל ,זה מורכב ותחום מסריח בגדול רק התווית תוצרת הארץ החלבון מגיעה מחול ונארז בארץ לתוח האריזות ,ואולי בתנובה כן מיצרים חלבון ,אבל להשוות אותו לחברות מחול בעלי מחקרים של שנים ומפעלים ברמה ..תחשבו לבד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז מה לקחת? סופר אפקט? ווי טרופין? פרובודי? מה לקחת כבר מה?!!?

כולם משגעים אותי קיבינימט! אמא ואבא אין לזה ויש לזה ובלה בלה בלה, אני ורצה משהו איכותי כשר.

הכל אותו דבר, קח מה שזול. האקסטרים ווי יוצא לך 270 ש"ח אחרי הנחת פורום, ככה שזה יותר משתלם מהשאר.

• פותח/ת השרשור
הכל אותו דבר, קח מה שזול. האקסטרים ווי יוצא לך 270 ש"ח אחרי הנחת פורום, ככה שזה יותר משתלם מהשאר.

סבבה, דיברתי עם אריק הכל מסודר 😃 משה לנעול בבקשה וגם תנעל את האשכול שלי על איזובוליק כדי שלא יהיה ספאם או משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית