מידע אליפות אירופה ב WL - ממחר

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא התאמנו בחיים שלהם? לכל אחד יש רגל בגודל של מקרר.
זה שאין להם חזה לא הופך אותם ללא התאמנו בחיים שלו.

יש כאלה שנראים ענקיים יחסית למשקל...אבל היה שם איזה רומני אני חושב שבכלל לא נראה שהוא התאמן...
ברור שהגזמתי קצת,הם ספורטאי על בכל מקרה חח

בואנה הסנאצ'ים היו מעוררי רחמים.. איזו נבחרת גרועה

---------- התגובה התווספה ב 17:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:40 ----------

איכ איזו תחרות מגעילה, נבחרת מעוררת רחמים.. אבל נסטסיה הזו מפלצת, יכלה בכיף לעשות גם C&J של 130, עושה את זה כמעט בלי רווח בספליט! מפחידה..
כמה שאלות:
1. רק אני חושב שהטורקיה הזו נראית כמו סיוון מהאח הגדול? XD
2. אני רואה בטבלה הרבה שמות, ותוצאות שלהן, אבל לא הראו אותן בכלל עושות.. למה?
3. המתחרות בוחרות מאיזה משקל להתחיל, ולכמה להעלות?
4. אם יש מתחרות שמתחילו נגיד מ-105, ויש מתחרות שמתחילות מ-70, למה המתחרות של ה-70 באות להתחרות בכלל?
5. מה זה החומר הזה שנותנים להן להריח?
2. אין לי מושג, כנראה שחתכו.
3.כן, זו בחירה שלה. בדרך כלל המאמן הולך ואומר את המשקל ההתחלתי ומשם אתה יכול רק לעלות או להשאר על אותו משקל, אי אפשר להוריד.
4.ככה, כי הן רוצות להתחרות. גם לא תמיד אתה במיטבך.
5.אמוניה.

בואנה הסנאצ'ים היו מעוררי רחמים.. איזו נבחרת גרועה

---------- התגובה התווספה ב 17:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:40 ----------

איכ איזו תחרות מגעילה, נבחרת מעוררת רחמים.. אבל נסטסיה הזו מפלצת, יכלה בכיף לעשות גם C&J של 130, עושה את זה כמעט בלי רווח בספליט! מפחידה..
כמה שאלות:
1. רק אני חושב שהטורקיה הזו נראית כמו סיוון מהאח הגדול? XD
2. אני רואה בטבלה הרבה שמות, ותוצאות שלהן, אבל לא הראו אותן בכלל עושות.. למה?
3. המתחרות בוחרות מאיזה משקל להתחיל, ולכמה להעלות?
4. אם יש מתחרות שמתחילו נגיד מ-105, ויש מתחרות שמתחילות מ-70, למה המתחרות של ה-70 באות להתחרות בכלל?
5. מה זה החומר הזה שנותנים להן להריח?

א' תמיד כיף לשמוע ילדים ששוקלים 60 קילו מזלזלים בספורטאיות שמניפות את הסקוואט שלהם, אבל ניחא.

1) חוץ מ30 ס''מ הבדל בגובה אולי
2) יש דרג א' ודרג ב', דרג ב' מתחרה מוקדם יותר באותו היום ובד''כ התוצאות שם יותר נמוכות מדרג א' אז לא מראים אותם. כנראה ראית את דרג ב' או שראית את חלק מהמתחרות מדרג א' שעוד לא התחרו.
3) כן, המתחרות (ו / או המאמנים שלהם) בוחרים מאיזה משקל להתחיל ולכמה להעלות (מי עוד זה יכול להיות?).
4) כי לא כולם יכולים להיות אלופים, וגם מקום 10 באליפות אירופה זה הישג אדיר. בתחרות כזאת צוברים גם המון ניסיון לתחרויות הבאות שם כנראה הספורטאי/ ת מרימים יותר. מה גם שאם רק המקומות הראשונים יתחרו, לא תהיה תחרות...
5) אמוניה.

----

69 היה נחמד מאוד, חבלללל שדאבאיה לא התחרה ממש רציתי לראות אותו בכושר של פעם עם איזה 190 קילו קלין דחיקה עם האחיזה הרחבה שלו. אכזבה לטורקים. ריגרט המלך 📢

69 באמת קטגוריה מדהימה, אני עדיין לא מאמין שישבתי לראות שעה וחצי הרמת משקולות בטלוויזיה.
איזה יופי לראות אנשים ששוקלים פחות מ70 קילו מעיפים כאלה משקלים.

69 באמת קטגוריה מדהימה, אני עדיין לא מאמין שישבתי לראות שעה וחצי הרמת משקולות בטלוויזיה.
איזה יופי לראות אנשים ששוקלים פחות מ70 קילו מעיפים כאלה משקלים.

זה האנטי תזה לך שמן:jester:

הילד הרומני הזה פשוט מכונה. הרשים גם פה וגם באליפות העולם והוא כולה בן 19. הוא יהיה ענק.

אני לא מומחה לWL אבל איך אישרו את הג'רק האחרון? הברכיים שלו בחיים לא היו ישרות.
בכל מקרה להוריד את הכובע לטורקים. ווינרים.

הישראלי, אנטולי מושיק הצליח 168ק"ג בסנאץ', ניסיון שני. ניסיון שלישי 170 נכשל. כל הכבוד!

---------- התגובה התווספה ב 19:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

אכן, לקח ארד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית