סרטון אח שלי עושה דדליפט בפעם הראשונה

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
לקחתי היום את אח שלי למכון בפעם הראשונה לאמן אותו לעשות דדליפט.
מיותר לציין שעד היום הוא היה עושה במקרה הטוב בנץ' פרס בתור תנועה מורכבת.
אין לו סקוואט ראק במכון (אנחנו במכונים שונים) אז אני החלטתי לקחת פרוייקט וללמד אותו כל מה שכן אפשר.

60 קילו * 5 חזרות, לדעתי טכניקה כמעט מושלמת (רק הנעילה בסוף חסרה לו בחלק מהחזרות, והירידה לא טובה בנתיים)

תוך פחות משעה לימדתי אותו לעשות דדליפט 😃✌️✌️

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
גמרת אותו מסכן למה עם 60 קילו ישר
כי זה הגובה הנכון של הפלטות.

לפני זה עבדתי איתו בלי המוט על להרגיש מה זה גב תחתון חזק מכווץ וקשיח, הסברתי לו את העיקרון והבסיס של התרגיל ואת התנועה בלי מוט.
אחרי זה עם מוט ריק מלמעלה למטה עד לאמצע השוק, ואחרי זה עם פלטות של 10 והגבהה של המוט (לא מספיק גבוה)

אחרי זה סט של 5*1 של 60 קילו כדי שירגיש מה זה סט עבודה וגובה ושל המוט.
לדעתי אחלה דדליפט, במיוחד בשביל פעם ראשונה ובכללי הייתי שמח לראות אנשים עושים את הדדליפט שלהם ככה.👑

אגב הטענות שלו היו האחיזה והגב העליון, כנראה מאוד חלש בשניהם (אחיזה זה די ברור, הוא עובד עם כפפות ובקושי מושך משקלים)

סבבה בשביל פעם ראשונה.
חבל על הזמן איך שהוא יהיה מכווץ מחר... 😆
הייתי מקפיד איתו על זוית ראש נטרלית. הוא ממש מושך חזק בעורף וזה לא יגמר טוב. מבט לכיוון הרצפה במרחק שלושה מטרים.

• פותח/ת השרשור
סבבה בשביל פעם ראשונה.
חבל על הזמן איך שהוא יהיה מכווץ מחר... 😆
הייתי מקפיד איתו על זוית ראש נטרלית. הוא ממש מושך חזק בעורף וזה לא יגמר טוב. מבט לכיוון הרצפה במרחק שלושה מטרים.
צודק לחלוטין.
הראיתי לו נקודה להסתכל אליה אבל אני מאמין שזה קשה בפעם הראשונה לשים לב לפרט הזה.

לדעתי זה סבבה גם בשביל כל דדליפט. הוא עושה את הסטאפ ממש בסדר גמור, רק צריך להפסיק לפחד שהוא עובד לא נכון ולמשוך הכל בתנועה אחת זורמת. אבל זה יקרה עם התרגול.

תגיד לו שיפסיק לזרוק את המוט ושיניח אותו כמו בן אדם, אבל זה קורה רק בגלל שגמרת אותו עם המשקל

• פותח/ת השרשור
תגיד לו שיפסיק לזרוק את המוט ושיניח אותו כמו בן אדם, אבל זה קורה רק בגלל שגמרת אותו עם המשקל
זה בסדר גמור לזרוק את המוט באופן מבוקר.
המשקל לא נראה יותר מדי כבד לו, נראה בדיוק מה שצריך כדי לראות שהטכניקה בסדר. לדעתי הוא יכול לעשות גם 10 חזרות עם המשקל הזה.

קשה לראות כי המצלמה כל הזמן זזה, אבל הוא מתחיל עם התחת גבוה מדי לדעתי. עושה רושם שהמוט זז רחוק מהגוף שלו. זה נראה קצת כבד מדי בשביל הפעם הראשונה, והוא מוריד את המוט לאט מדי.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות כי המצלמה כל הזמן זזה, אבל הוא מתחיל עם התחת גבוה מדי לדעתי. עושה רושם שהמוט זז רחוק מהגוף שלו. זה נראה קצת כבד מדי בשביל הפעם הראשונה, והוא מוריד את המוט לאט מדי.
המוט באמת זז רחוק מהגוף בירידה, כנראה הוא שכח להצמיד מרוב הקושי להוריד נכון.
בנוגע לתחת אני מאמין שאימון הבא נסדר את זה:victory:✌️

coldfire צודק, הוא מתחיל די גבוה עם התחת
מעבר לזה לא רע בכלל בשביל פעם ראשונה...
ולא היית צריך להתחיל איתו מ60 בכל מקרה, אם היה צריך היית מגביה את הפלטות

סך הכל נראה טוב .
ההערות נכונות , נראה לי משהוא מוזר בתנועה של האגן שלו ( אולי נובע מהתחת כמו שאמרו פה ) .
ושכל מי שאומר שזה נראה רע מאוד שיפסיק לזיין את השכל .

להוריד משקל, הגב נשבר בחלק מהחזרות, אבל בסך הכל אחלה של דד ליפט בשביל שעה.

נ.ב- למה אתה מתאמנים במכונים שונים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית