הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אלכוהול בחיטוב

• פותח/ת השרשור or24
  • פורסם בתאריך

or24

משתמש פעיל
354
7
נק' מוניטין:
723
354
7
כולם יודעים שאלכוהול זה חרא של דבר לגוף, במסה עוד הייתי שותה לא כל כך מתחשב, אבל שבוע הבא אני מתחיל חיטוב וואלה בפעם בשבועיים שאני יוצא למועדון אני לא יכול בלי אלכוהול ואני לא מדבר על שתי כוסות בירה.

מה אתם עושים בזמן חיטוב עם האלכוהול? משלבים או שמצליחים להוריד לגמרי?

אני בחיטוב נגמל מאלכוהול - אבל זה אני די פאנט בקטע.

אם אתה רוצה לשלב שתייה אז כחלק מהעמסה. יחד עם כול הצ'יטים.

אלכוהול זה לא "חרא לגוף", לאלכוהול יכול להיות מרכיב בריאותי קריטי לחלק מהאוכלוסיות. כמובן שאם מגזימים במינונים זה מתחיל להיות מזיק, כמו כל דבר.
תשתה בהעמסות, ותחשיב את זה בתור קלוריות. כוס פלסטיק של וודקה שווה ל 500-600 קל', ככה שאם אתה מתכוון לשתות 1-2 כוסות וודקה קח בחשבון שזה יכול להיגמר ב 1000+ קל'. אם גם בא המאנצ'ס שלאחר מכן, היציאה הזו יכולה גם להגמר ב 2000-3000 קל' בקלות.
בזמנו, הייתי עושה IF באותו היום (צום, רק שותה מים) והייתי אוכל 500-800 קל', הרוב משומן וחלבון לפני היציאה + 1-2 ליטר מים ואז שותה במועדון.

אני בהעמסה שותה בקבוק בירה(חצי ליטר) וזה רק תורם מבחינה פסיכולוגית כי אני חולה על בירה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית