הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון - התייעצות

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
זה הסייקל:
8 שבועות:

500 מלגרם טסט מחולק ל2 זריקות של 250 בשבוע
דיבול 30 מלגרם ביום למשך חודש ואחרי זה מחליטים אם ממשיכים עם דיבול עוד חודש או עוברים לוינסטרול 50 מלגרם ליום למשך חודש

PCT:
כלומיד למשך 30 יום

אלה הנתונים שלו
בן 25
שוקל 85
על גובה 170
סביבות ה13%

המטרה שלו זה להעלות במאסת שריר כמעט ללא שומן ונוזלים..
זה אפשרי בכלל בסייקל(ראשון)?
איך הסייקל לדעתכם? סייקל ראשון שלו..

נערך לאחרונה:
גרוע! אין כוריגון במהלך הסייקל וצריך גם נולבה PCT. אורליים במשך חודשיים ייתן לו בעיטה בכבד ובכלל עדיפות לסייקל ראשון חומר אחד.

Test Enathate - 500mgs (250mgs x 2)a week, week 1-10
HCG - 500IU a week. week 2-10

PCT - Nolvdex 40/40/20/20 from week 12

לגבי הנוזלים יש תרופות חוסמות אסטרוגן ועלייה בשומן תלוי בתפריט. למרות שעלייה ללא שומן נראה בלתי אפשרית.

חבר שלי עשה סייקל כזה בתור סייקל ראשון והוא עלה ב-14 ק''ג. ושמר מתוכם על 9-10 ק''ג למרות שאמרו שהוא יאבד יותר. תכנס לנעוצים ותעבור עליהם טוב טוב.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה, ומה הציפיות מסייקל כזה?
מבחינת מאסת שריר? אפשר לצפות כמה בערך הוא יעלה שריר?

סבבה תודה, ומה הציפיות מסייקל כזה?
מבחינת מאסת שריר? אפשר לצפות כמה בערך הוא יעלה שריר?

שלא יצפה לשום דבר.
כל אחד עולה אחרת, זה אינדיבידואלי..
בן אדם אחד עלה 14 קלו ובן אדם אח עלה 2 קילו.

שיתאמן לא ב100% אלא ב200% ושיקפיד על שינה ואוכל כמו שצריך.

אני כל כך שמח לחזור לפה ולראות שסוף סוף אנשים תומכים באי שימוש בדיבול!
תמיד אמרתי שזה מיותר :D

• פותח/ת השרשור
שלא יצפה לשום דבר.
כל אחד עולה אחרת, זה אינדיבידואלי..
בן אדם אחד עלה 14 קלו ובן אדם אח עלה 2 קילו.

שיתאמן לא ב100% אלא ב200% ושיקפיד על שינה ואוכל כמו שצריך.

אני כל כך שמח לחזור לפה ולראות שסוף סוף אנשים תומכים באי שימוש בדיבול!
תמיד אמרתי שזה מיותר :D

מה הסיכוי שבנאדם יעלה 2 קילו בסייקל?
2 קילו = סייקל מבוזבז גם אם זה 2 קילו שריר נטו..

---------- התגובה התווספה ב 13:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:00 ----------

זה תלוי בתזונה אימונים מנוחה קשה להגיד כל אחד מגיב אחרת.

תגיד עדי איזה תוכנית אתה ממליץ לעשות בסייקל כזה?
הוא סיים SS לא מזמן ועכשיו הוא עושה את הליניארית של ביל סטאר שזה אומר מנוחות ארוכות סטים עצימים, כמובן שהנפח לא מתקרב לנפח שהוא נחשב גבוה לתוכנית של סייקל(לפי מה שראיתי כל מי שנמצא בסייקל עובד בנפחים מאוד גבוהים).

מסכים איתך שזה בזבוז לעלות 2 קילו בשביל כמה אלפי שקלים..
לפחות מבחינתי.

אם אתה מתכוון לסטטיסטיקות אז לפי הסטטיסטיקה (רוב האנשים שנתקלתי\קראתי מה שכתבו) אז ראיתי עליה של בין 8-15 קילו (לא נקי כמובן)
אבל זאת רק סטטיסטיקה..
הוא יכול גם לעלות 20 קילו.
יש הרבה גורמים משפיעים, בכל אופן שיהיה לו הרבה בהצלחה ותשמור עליו שלא יעשה שטויות..

זה הסייקל:
8 שבועות:

500 מלגרם טסט מחולק ל2 זריקות של 250 בשבוע
דיבול 30 מלגרם ביום למשך חודש ואחרי זה מחליטים אם ממשיכים עם דיבול עוד חודש או עוברים לוינסטרול 50 מלגרם ליום למשך חודש

PCT:
כלומיד למשך 30 יום

אלה הנתונים שלו
בן 25
שוקל 85
על גובה 170
סביבות ה13%

המטרה שלו זה להעלות במאסת שריר כמעט ללא שומן ונוזלים..
זה אפשרי בכלל בסייקל(ראשון)?
איך הסייקל לדעתכם? סייקל ראשון שלו..

כמו שכבר אמרו, עדיף חומר אחד בסייקל הראשון, דיבול בסייקל הראשון עשה לי בחילות וכאבי גב, זה לא היה שווה את העלייה בכוח שהוא הביא איתו לאחר שבוע של שימוש...

ובטח שלא להשתמש בווינסטרול ובטח ובטח שלא אחרי דיבול או כל אורלי אחר.

בסייקל ראשון אפשר לצפות לעלייה מאסיבית במשקל וכמובן שאם לא נלקח AI אז רוב העלייה תהיה נוזלים סביר להניח.

מבחינת תוכנית אימון אני הייתי עושה תוכנית כוח לינארית ולא הולך לכיוון תוכניות נפח למניהן מסיבה אחת פשוטה: בסייקל ובמיוחד בסייקל ראשון ההתקדמות היא מהירה מאוד והדרך הכי טובה להתקדם במהירות היא תוכנית כוח.
כמובן שאפשר לבצע התאמות מסויימות לתוכניות המוכרות (ביל סטאר, ריפטו) מאחר וההתאוששות בין האימונים מהירה.

• פותח/ת השרשור
כמו שכבר אמרו, עדיף חומר אחד בסייקל הראשון, דיבול בסייקל הראשון עשה לי בחילות וכאבי גב, זה לא היה שווה את העלייה בכוח שהוא הביא איתו לאחר שבוע של שימוש...

בסייקל ראשון אפשר לצפות לעלייה מאסיבית במשקל וכמובן שאם לא נלקח AI אז רוב העלייה תהיה נוזלים סביר להניח.

מבחינת תוכנית אימון אני הייתי עושה תוכנית כוח לינארית ולא הולך לכיוון תוכניות נפח למניהן מסיבה אחת פשוטה: בסייקל ובמיוחד בסייקל ראשון ההתקדמות היא מהירה מאוד והדרך הכי טובה להתקדם במהירות היא תוכנית כוח.
כמובן שאפשר לבצע התאמות מסויימות לתוכניות המוכרות (ביל סטאר, ריפטו) מאחר וההתאוששות בין האימונים מהירה.

תודה
אז אתה אומר שלא יצפה לעלייה משמעותית במאסת השריר , אלא הרוב נוזלים??

הגיוני מאוד שהוא יעלה חזק בנוזלים בסקייל כזה, דבר נוסף למה מתאמן שסיים כרגע SS שוקל לקחת סטרואידים - לא עדיף עוד טיפה להתקדם טבעי?

למה אתה לא ממליץ דיבול ?

אני לא ממליץ מכמה סיבות:
- בסייקל ראשון בחישוב הכללי כל מה שהוא ירוויח מהדיבול בתחילת הסייקל סביר להניח יילך לאיבוד בהמשך.

- מעבר לכך אם תהיה ספיחה משמעותית של נוזלים או התחלה של ג'ינו, יהיה בלתי אפשרי לדעת אם זה נגרם מהטסט או מהדיבול מכיוון שאין סייקלים קודמים להשוות בנוסף לכך תוסיף את העניין של רגישויות לחומרים מסויימים שלכל אחד יכול להיות, עומס על הכבד ובהרבה פעמים בחילות וחוסר תיאבון, משניהם סבלתי בזמן שלקחתי דיאנבול ולאחר מכן עברו.

בקיצור זה פשוט לא שווה את זה, בסייקל ראשון הגוף גם ככה יגיב בצורה מדהימה לטסט בלבד.

• פותח/ת השרשור
אני לא ממליץ מכמה סיבות:
- בסייקל ראשון בחישוב הכללי כל מה שהוא ירוויח מהדיבול בתחילת הסייקל סביר להניח יילך לאיבוד בהמשך.

- מעבר לכך אם תהיה ספיחה משמעותית של נוזלים או התחלה של ג'ינו, יהיה בלתי אפשרי לדעת אם זה נגרם מהטסט או מהדיבול מכיוון שאין סייקלים קודמים להשוות בנוסף לכך תוסיף את העניין של רגישויות לחומרים מסויימים שלכל אחד יכול להיות, עומס על הכבד ובהרבה פעמים בחילות וחוסר תיאבון, משניהם סבלתי בזמן שלקחתי דיאנבול ולאחר מכן עברו.

בקיצור זה פשוט לא שווה את זה, בסייקל ראשון הגוף גם ככה יגיב בצורה מדהימה לטסט בלבד.

ועד כמה באמת הידבול יכול להוסיף לסייקל ראשון?

אני לא ממליץ מכמה סיבות:

ומתי מתחילים להרגיש את הטסט ממש ?

עזוב את הדיבול בצד 500 מג טסט בשבוע יעשו את העבודה יופי
אם אתה רוצה כוח בתחילת סייקל תקח סוסטנון במקום האנטט.
גם ככה יש עומס על הכבד בסייקל מהטמוקסיפן. אמנם לא במהלך הסייקל אבל למה סתם להעמיס?
מבחינת תוצאות לא ישנה לך הרב .

מה הסיכוי שבנאדם יעלה 2 קילו בסייקל?
2 קילו = סייקל מבוזבז גם אם זה 2 קילו שריר נטו..

---------- התגובה התווספה ב 13:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:00 ----------

תגיד עדי איזה תוכנית אתה ממליץ לעשות בסייקל כזה?
הוא סיים SS לא מזמן ועכשיו הוא עושה את הליניארית של ביל סטאר שזה אומר מנוחות ארוכות סטים עצימים, כמובן שהנפח לא מתקרב לנפח שהוא נחשב גבוה לתוכנית של סייקל(לפי מה שראיתי כל מי שנמצא בסייקל עובד בנפחים מאוד גבוהים).

אני דווקא חושב שתכנית עם ווליום גבוהה עדיפה בסייקל בגלל היכולת להתאושש מהר. אני הגעתי לסביבות 20-25 סטים לשרירים הגבוהים. אני הייתי עושה תכנית הייבריד של כח עם ווליום אבל זה לא מתאים לכל אחד זה מאוד אינדווידואלי.

למה אתה לא ממליץ דיבול ?
כי אורלים זה רעל וזבל של דבר.

ועד כמה באמת הידבול יכול להוסיף לסייקל ראשון?
יוסיף בנוזלים ושומן.

ומתי מתחילים להרגיש את הטסט ממש ?
טסט אנטט מתחיל להיות מורגש כ 3-6 שבועות
עזוב את הדיבול בצד 500 מג טסט בשבוע יעשו את העבודה יופי
אם אתה רוצה כוח בתחילת סייקל תקח סוסטנון במקום האנטט.
גם ככה יש עומס על הכבד בסייקל מהטמוקסיפן. אמנם לא במהלך הסייקל אבל למה סתם להעמיס?
מבחינת תוצאות לא ישנה לך הרב .
לא הבנתי איך הטמוקסיפן קשור.

דרך אגב, יש אפשרות לדעת אם החמור מזוייף או אמיתי?
מחיר, כיתוב מסויים, דרך אחרת?
על איזה חומר מדובר?

הבחור רצה לקחת דיבול ואחכ וייני ואחכ גם ככה צריל לקחת טמוקסיפן במינונים לא קטנים בpct
וטמוקסיפן מעמיס על הכבד. תרופה רעילה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית