מידע חוות דעת על אינטראקטיב בננה

• פותח/ת השרשור Mozes
  • פורסם בתאריך

Mozes

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
-80
174
0
טוב, אתמול רכשתי את אינטראקטיב פרו וואי(לא האיזולט), יצא לי 270š₪.

הנה סקירה קצרה על האבקה:
האבקה שרכשתי הייתה בטעם בננה. כשפתחתי את האריזה היה ריח מעולה של בננה ורק חיכיתי עד אחרי האימון כדי לטעום אותה. אחרי אימון קשה ומפרך, לקחתי סקופ אחד של האבקה, שקלתי כמה יוצאת מנת הגשה בסקופ, יצא 34 גרם אבקה. אז על דיוק ניתן לאינטראקטיב 10\10 כי סטייה של גרם זה כלום וגם הסטייה הזו היא 99% אשמתי.
עירבבתי את האבקה עם מים קרים קרים, התערבב מצוין תוך 10-15 שניות לא היו שאריות של האבקה הכל התמוסס כמו שצריך, על עירבוב 10/10.
כמובן איך אפשר בלי ריח? הריח של המשקה המוכן היה מעולה! לא הרחתי כזה דבר כבר המון זמן, על ריח 9/10(הריח היה יותר מדי חזק).
כמובן אחרי הכל צריך לטעום את המשקה, הטעם היה מעולה, אבל לא כמו שציפיתי מהריח, לפי הריח ציפיתי שיהי לזה טעם חזק מאוד של בננה, אבל לא כך היה. על טעם אני נותן לאבקה 8/10.
כדי לאמת אם המשקל שכתוב על האריזה הוא אכן המשקל שיש בתוך האריזה, רוקנתי את תוכן האריזה לתוך אריזה אחרת, ויצא שזה שוקל 2.4 ק"ג יש יותר אבקה לא שזה מפריע לי זה דווקא שימח יש 3 מנות יותר ממה שהיה אמור להיות 😃. המשקל של המטבח אצלי מדויק, יש לי את המשקוליות בדיקה הקטנות האלה ותמיד הוא שוקל את המשקל הנכון, אז כן זה בטוח 2.4 ק"ג.

לסיכום:
עירבוב 10/10
דיוק 10/10
ריח 9/10
טעם 8/10

ציון כללי 9/10

עם חלב לא יצא לי לערבב, אני אכין היום עם חלב ואעדכן!!🤩

עריכה:
טוב, הכנתי לפני זמן קצר את האבקה הזו עם חלב 3% תנובה. העיבוב היה סבבה לא מעולה כמו עם המים אבל בסדר, לכן הציון יהי כאן 7/10.
הריח היה ממש כמו מילקשייק, ריח מגרה בטירוף, על זה ניתן לו 10/10(הריח יותר טוב מאשר עם המים).
הטעם היה אלוהי! פשוט כמו לשתות איזה מילקשייק בננה, לא היה טעם לוואי בכלל, על טעם עם חלב האבקה מקבלת 10/10.
כרגיל שוב מדדתי כדי לראות את דיוק הכיול, הפעם המנה יצאה 33 גרם על דיוק היא שוב מקבלת 10/10.

לסיכום:
טעם 10/10
ריח 10/10
עירבוב 7/10
דיוק 10/10

ציון כללי עם חלב: 8/10

כשייגמר הגלי עוד חודשיים ± נעשה סיקור על טעם אחר, תגידו איזה טעם מסקרן אתכם יותר לדעת עליו, ניראה לי אני הולך על קוקוס בפעם הבאה.

נערך לאחרונה:
אנשים יקרים.
אינטראקטיב לא רק מייצרת את מוצריה בכוחות עצמה,היא אחראית באופן ישיר על ייצור מוצריהן של עשרות חברות גדולות בשוק.
אין הרבה חברות בתעשייה שיכולות להתגאות בייצור מוצריהן באופן עצמאי,על אחת כמה וכמה גם לדאוג באופן ישיר על ייצור מוצריהן של חברות גדולות אחרות בשוק.
זה מראה עד כמה אינטראקטיב היא בורג חשוב בתעשייה.
מוצרי אינטראקטיב משווקים במספר רב של מדינות.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

אנשים יקרים.
אינטראקטיב לא רק מייצרת את מוצריה בכוחות עצמה,היא אחראית באופן ישיר על ייצור מוצריהן של עשרות חברות גדולות בשוק.
אין הרבה חברות בתעשייה שיכולות להתגאות בייצור מוצריהן באופן עצמאי,על אחת כמה וכמה גם לדאוג באופן ישיר על ייצור מוצריהן של חברות גדולות אחרות בשוק.
זה מראה עד כמה אינטראקטיב היא בורג חשוב בתעשייה.
מוצרי אינטראקטיב משווקים במספר רב של מדינות.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל

זה מיוצר בארץ?! 😳 או שהתכוונת לתעשייה העולמית באופן כללי?

דרך אגב איפה יש חנות באזור חולון/ת"א? או אתר עם רשימת חנויות?

• פותח/ת השרשור

זה מיוצר בקנדה, ומשם החברה מיצאת ל 15 מדינות בעולם או יותר

אינטראקטיב היא חברה בין לאומית,הגדולה ביותר בצפון אמריקה ובקנדה בפרט.
אינטראקטיב אחראית באופן ישיר על מוצריהן של 40 חברות.
בין החברות אפשר למצוא חברות גדולות כמו GNC וNUTRABOLIC שנחשבות לחברות מובילות בשוק תוספי התזונה.

לשאלתך השנייה אתה מוזמן לטלפן לטלפון 0505664446 ולברר היכן תוכל לקנות ולהנות ממוצרי אינטראקטיב ומההנחה של חברי פורום LBS על מוצרי אינטראקטיב באזור מגוריך.

בברכת חג שמח,
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
אחרי כמה פעמים זה כזה פחות טעים והטעם קצת מוזר, אני ינסה אחרי פסח שוב כי זה לא כשר לפסח.

למקרה שהבחור מאינטראקטיב שיגיב פה שוב- היי, רציתי לדעת אם יש טעימות במקום מסויים (99% שאני קונה)?
ואני גר בהרצלייה-מה החנות הכי קרובה לפה שמוכרת אבקת חלבון של אינטרקאטיב והנחת LBS תקפה בה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית