הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרונט סקוואט ודאדליפט בדיקת טכניקה

AsD[eyal]

משתמש משקיע
2,559
0
נק' מוניטין:
5,502
2,559
0

הפרונט סקוואט נראה לי גרוע ממש אפשר טיפים? :🙁

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הדדליפט סבבה, חוץ מזה שאתה מכופף את הברכיים מוקדם מדי בדרך למטה.

הפרונט סקוואט - חצי תנועה, ואתה מנסה לשבת אחורה כאילו זה סקוואט רגיל. תחשוב כאילו אתה נשען על קיר, ותרד למטה עד הסוף.

אוקיי ננעדכן שבוע הבא
איך האחיזה של המוט? בפרונט?

במקום להוציא את המרפקים לצדדים, תרים אותם למעלה, תסתכל פה:

שיהיו לפחות ככה וכשאתה עולה מלמטה (במיוחד כשתתחיל לרדת כמו שצריך) תחשוב על להרים מרפקים כמה שיותר חזק ויותר גבוה.

זה יעזור לך לשמור על גב עליון ישר. עכשיו זה לא נראה משמעותי, אבל כשתשים משקל קצת יותר כבד ותתחיל לעשות תנועה שלמה ולא רבע/חצי, תבין. לשמור על גב עליון ישר יהיה אולי החלק הכי קשה בתרגיל חלק מהזמן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אמזלג נאחוי דלביוב לא מספיק לך שאני אומר לך שהדדליפט סבבה חוץ מהברכיים בירידה?

לגבי הדדליפט:
לדעתי אתה מתחיל לפתוח את זוית המותן מוקדם מדי. הזוית של הגב יחסית לרצפה לא אמור להשתנות (זאת השאיפה) בחצי הראשון של המשיכה. לאחר שהמוט עובר את הברך והברך כבר כמעט נעולה, רק אז אמור המותן/גב להיכנס לפעולה.

לגבי הדדליפט:
לדעתי אתה מתחיל לפתוח את זוית המותן מוקדם מדי. הזוית של הגב יחסית לרצפה לא אמור להשתנות (זאת השאיפה) בחצי הראשון של המשיכה. לאחר שהמוט עובר את הברך והברך כבר כמעט נעולה, רק אז אמור המותן/גב להיכנס לפעולה.

+1

גם לי זה נראה ככה. מתחיל להתיישר מעט מוקדם מידי.

אני חושב שהישבן נמוך מדי בדדליפט, אם הוא ירים אותו אז השכמות יהיו בדיוק מתחת למוט (אולי אני טועה בגלל הזוית).

• פותח/ת השרשור
הטרפזים מעל המוט זה פסדר

לגבי הדדליפט:

אני חושב שאת זה דווקא אני עושה בסדר סתכל על הסרטון השני
אני מתחיל לישר את הגב כשהמוט נוגע בברך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית