הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ גבינה צהובה 5%

• פותח/ת השרשור Yulz
  • פורסם בתאריך

Yulz

משתמש מתחיל
78
0
נק' מוניטין:
5
78
0
שלום חברים,

ישנו מיתוס שטוען כי גבינה צהובה בעלת 5% שומן היא גבינה סינטטית שלא מכילה את הערכים של גבינה צהובה אמיתית.
העפתי מבט בטבלת הערכים התזונתיים של גבינה כזו וראיתי כי הערכים המופיעים בה אינם נופלים על פני נתונים של גבינה בעלת אחוזי שומן גבוהים יותר.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

זו פשוט גבינה שמיוצרת בתהליך אחר עם הוספה של חלבון ממקור חיצוני אם אני לא טועה, אין איתה שום בעיה חוץ מזה שיש לה טעם של סולייה.

• פותח/ת השרשור
אחוזי השומן הגבוהים שעליהם אתם מדברים כאן (9/12/22) לא מהווים בעיה בתקופת חיטוב?

אחוזי השומן הגבוהים שעליהם אתם מדברים כאן (9/12/22) לא מהווים בעיה בתקופת חיטוב?
תסתכל על הערכים שאתה מכניס בסה"כ ביום ואז תחליט איזה מאכל יכול להכנס לך בתפריט ואיזה לא
אני יכול להגיד לך שבחיטוב האחרון שלי הייתי אוכל גבינה צהובה 15% בכיף

אני אוכל צהובה 15% זה בין לבין.
לא שמן מידי ולא רזה עם טעם של חרא.
יש לזה אחלה ערכים, במיוחד עם אתה בחיטוב!

ה9% לטעמי סבבה לגמריי. ויש לה גם יותר חלבון 😛 בהשוואה ליתר הצהובות.

שלום חברים,

ישנו מיתוס שטוען כי גבינה צהובה בעלת 5% שומן היא גבינה סינטטית שלא מכילה את הערכים של גבינה צהובה אמיתית.
העפתי מבט בטבלת הערכים התזונתיים של גבינה כזו וראיתי כי הערכים המופיעים בה אינם נופלים על פני נתונים של גבינה בעלת אחוזי שומן גבוהים יותר.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

אני חושב שאני יודע למה אתה מתכוון(אבל אולי אני טועה): היה לפני מספר חודשים כתבה מאוד רצינית בכולבוטק על מותג שנקרא "הצהובה הטובה" http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000604619

העניין הוא שלחברת "כפיר" יש הרבה מוצרים שלא מכילים חלב והם בעצם תחליפי גבינה שמלאים בשומן וערכם התזונתי דל.

כל עוד אתה קונה גבינה שהיא באמת גבינה (מיוצרת מחלב!!!) אין שום בעייה והערכים טובים והמוצר טוב.

שים לב בסופר שאתה קונה מוצר גבינה מחלב ולא תחליף (רמז: לא כתוב על גבינה כי גבינה מיוצרת מחלב וזה לא)

מקווה שלזה התכוונת 😃

אין סיבה אמיתית לשלם הרבה יותר כסף עבור האריזה. שוב זה די תלוי בפערים.

טעמתי פעם את הגבינה הזו, פשוט מגעיל!

ממליץ לך ללכת על הרגילות של 28% שומן, ואין אם זה בכלל בעיה בחיטוב(לוי איזה חיטוב אתה עושה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית