הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש גיינרים ללא לקטוז? או בכמות מופחתת מאוד?

• פותח/ת השרשור
בדיוק ראיתי את האשכול הזה אחרי שפתחתי את שלי... אז לפי מה שהבנתי משם העלית מאס מופחת לקטוז, אבל אפשר לדעת מה הכמות?
איפה כתוב את זה כי לא ראיתי שזה מצויין במידע על האבקה באתרים שמוכרים אותה.. מה לגבי הסופר מאס של דיימטייז?

יהיה לך משתלם לקנות את האיזולט של אינטרקטיב (עם הנחת פורום של 10%) ולשלב עם זה פחמימה.

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה, הבעיה זה שאני באמת צריך את הפחמימות והקלוריות שיש בגיינר 😵
אלא אם יש למישהו הצעה למאכל שאני יוכל לשלב עם אבקת חלבון ואז אכניס ערכים דומים לגיינר, בעיקר מבחינת הפחמימות, קלוריות וחלבונים (זכרו שהחלבונים זה פחות הבעיה)

הנה רעיון מתוק וזול.

388.jpg

דוחפים פירות פלוס אפקת ניפוח פלוס שוקולד מריר לבלנדר וסוגרים עניין.

תעשה חיפוש. אני לא זוכר בעל פה. היו פה הרבה מתכונים לשייקים כולל כמה שלי.

• פותח/ת השרשור
בממותה של אינטראקטיב יש לקטוז? אם כן אז כמה גרם ל 100 גרם אבקה?
מה המחיר של הממותה?
עריכה: ואיפה אפשר לקנות את הממותה ובכלל מוצרי אינטראקטיב? מדברים עליהם כ"כ הרבה פה ואני לא מוצא בשום חנות שאני מכיר

נערך לאחרונה:
בממותה של אינטראקטיב יש לקטוז? אם כן אז כמה גרם ל 100 גרם אבקה?
מה המחיר של הממותה?
עריכה: ואיפה אפשר לקנות את הממותה ובכלל מוצרי אינטראקטיב? מדברים עליהם כ"כ הרבה פה ואני לא מוצא בשום חנות שאני מכיר

הגיינר ממותה הוא מכיל לקטוז, אבל לא ידוע לי כמה.

• פותח/ת השרשור
העלית מאס של דיימטייז, 97% נקי מלקטוז.
אני משתמש בו, הוא מעולה וטעים [קרם עוגיות]
לקחתי אותו בחשבון, האמת.
הבעיה שהוא דיי יקר אבל ראיתי שהוא מהטובים ביותר אם לא ה-
יש בו המון דברים טובים ככה שאולי בסוף אלך עליו וגם יש חנות שתעשה לי הנחה שמוכרת אותו 👑

לקחתי אותו בחשבון, האמת.
הבעיה שהוא דיי יקר אבל ראיתי שהוא מהטובים ביותר אם לא ה-
יש בו המון דברים טובים ככה שאולי בסוף אלך עליו וגם יש חנות שתעשה לי הנחה שמוכרת אותו 👑
גם לי הכסף היה קצת בעיה, אבל אם אתה משיג הנחה נחמדה אז הוא שווה מאוד.. אומגה 6 ואומגה 3, שני סוגי קריאטין וכו'. ממליץ אחי, יש לו ריח מה זה חזק חחח הוא סגור בתוך קופסא ואתה רק פותח את הארון וכל החדר מתמלא בריח קרם עוגיות!

• פותח/ת השרשור
אפשר שמות של כמה חנויות שעושות משלוחים והנחה על הגיינר ממותה של אינטראקטיב?
ואולי מישהו יודע מה כמות הלקטוז המצויה בו?

תתקשר למספר שרשום על הקופון, אולי אתה בכלל לא צריך משלוח ויש חנות ליד הבית שלך, מה שאומר שתחסוך כסף.
אני יודע שיש אותם בטבע קסטל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית