הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי כרטיס מסך

• פותח/ת השרשור mango
  • פורסם בתאריך
http://tms.co.il/product/8340

המליצו לי על הכרטיס הזה, יש פה מישהו שמבין בזה ויכול לתת לי חוות דעת עליו ? או להמליץ על אחר?

כרטיס טוב
אבל באותו תקציב אתה יכול לקחת גם 5770 עם 1GB
הוא יותר חזק

אתה יכול למצוא את ה5770 ביותר מ100 שקל פחות - והסיבה היא שהוא יותר חלש, יותר מרעיש וצורך יותר חשמל.

בתקציב הזה הGTX460 ששאלת עליו הוא הבחירה הכי טובה שלך, רק שים לב זה לא אומר שזה כרטיס כזה עוצמתי יש היום הרבה יותר חזקים - אבל הוא בהחלט איפשהו באמצע

הקפיצה הבאה מבחינתך אם תרצה להוסיף עוד מבחינת תקציב כדי לקבל יותר ביצועים זה ה6850 ואז GTX570

השאלה כמה אתה הולך לשחק במשחקים חדשים וכמה אתה מוכן להשקיע

• פותח/ת השרשור
אתה יכול למצוא את ה5770 ביותר מ100 שקל פחות - והסיבה היא שהוא יותר חלש, יותר מרעיש וצורך יותר חשמל.

בתקציב הזה הGTX460 ששאלת עליו הוא הבחירה הכי טובה שלך, רק שים לב זה לא אומר שזה כרטיס כזה עוצמתי יש היום הרבה יותר חזקים - אבל הוא בהחלט איפשהו באמצע

הקפיצה הבאה מבחינתך אם תרצה להוסיף עוד מבחינת תקציב כדי לקבל יותר ביצועים זה ה6850 ואז GTX570

השאלה כמה אתה הולך לשחק במשחקים חדשים וכמה אתה מוכן להשקיע

הGTX570 יותר מידי יקר בשבילי.

יש הבדל גדול בין 6850 לGTX46 ? לפי מה שהבנתי הוא יריץ לי משחקים חדשים(crysis 2 לדוגמא) בלי בעיות.

יש לי GTX460 768MB, אחלה כרטיס ומריץ הכל (לבנתיים) על HIGH. מה שכן קניתי אותו ב 50 דולר (אחרי REBATE וקופונים) ככה שאולי הייתי הולך על משהו אחר אם לא היה את המחיר הזה (אני לא משחק במשחקים, אולי פעם בשנה COD).

• פותח/ת השרשור
יש לי GTX460 768MB, אחלה כרטיס ומריץ הכל (לבנתיים) על HIGH. מה שכן קניתי אותו ב 50 דולר (אחרי REBATE וקופונים) ככה שאולי הייתי הולך על משהו אחר אם לא היה את המחיר הזה (אני לא משחק במשחקים, אולי פעם בשנה COD).

הבעיה שאצלי זה לא רק המחיר של הכרטיס מסך. אם אני קונה תGTX460 אני צריך להחליף רק תספק גם.
השאלה אם כרטיס יותר חזק אני אצטרך להחליף עוד חלקים ואז המחיר יקפוץ, בגלל זה שאלתי אם הבבדל גדול בניהם.

כן אין מה להגיד במיוחד למחיר הנמוך שלו (גם אם אתה קונה במחיר מלא ולא כמו משה המקומבן שחי בWALLMARTLAND) הGTX460 כרטיס ממש מעולה

אין הבדל ענק בינו לבין ה6850 נגיד איזור ה10%-20 גג אם לזרוק מספר הגיוני - זה קפיצה הגיונית הבאה במחיר.

בגדול אם אתה ממש Gamer הייתי ממליץ לך כן לחסוך כמה שאתה יכול וללכת על כרטיס שיחזיק לך לפחות שנתיים אם לא שלוש. קשה לי להאמין שהGTX460 יחזיק ככה זה לא שהוא הכי חזק היום - אבל הוא כן בנקודה מעולה מבחינת עלות-תועלת.
כרטיסים שלדעתי יחזיק מעולה במשחקים עוד שנתיים+ זה הGTX570 GTX480 HD6970 HD4870X2
עם עדיפות לGTX570

עוד אפשרות שיש לך זה לקנות עכשיו GTX460 (אולי לחסוך עוד בשביל הגרסא של ה1GB) אם יש לך לוח שתומך SLI ואז עוד שנה לקנות עוד אחד ובSLI הם יתנו פייט מעולה אם לא יותר טוב מהGTX570 ואולי יגיע כמעט לרמה של ה GTX580

---------- התגובה התווספה ב 12:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:00 ----------

הבעיה שאצלי זה לא רק המחיר של הכרטיס מסך. אם אני קונה תGTX460 אני צריך להחליף רק תספק גם.
השאלה אם כרטיס יותר חזק אני אצטרך להחליף עוד חלקים ואז המחיר יקפוץ, בגלל זה שאלתי אם הבבדל גדול בניהם.

איזה ספק יש לך?
לכרטיסים כאלה אתה צריך ספק טוב אבל לא משהו מטורף אלה אם כן זה SLI כמו שאמרתי וגם פה לא צריך להשתגע ENERMAX 800 יעשה את העבודה

זה תלוי במעבד שלך ובעוד רכיבים שיש לך במחשב. בגדול לא הייתי יורד מ 500W (אמיתי, לא גינרי מדבקה).

אני קונה תספק הזה http://tms.co.il/product/9214 ביחד עם כרטיס מסך.

SpellStorm הכרטסים שציינת יקרים ב-1000 +. יותר מידי כסף בשבילי , כנראה אני אלך על 6850.

תודה לשניכם.

שים ספק נורמלי ENERMAX או THERMALTAKE או COOLERMASTER
חבל על המערכת שלך אם יהיה ברקים או משהו הספק יאכל איתו הרבה דברים בדרך - מנסיון!

שים ספק נורמלי ENERMAX או THERMALTAKE או COOLERMASTER
חבל על המערכת שלך אם יהיה ברקים או משהו הספק יאכל איתו הרבה דברים בדרך - מנסיון!

הספק שהוא הביא זה ספק טוב והחברה מוכרת וטובה...
בפורום HWZONE המליצו לי עליו

אני מעדיף ENERMAX אבל גם זה בסדר

אם אתה אומר - לא מכיר את החברה הזאת...
SeaSonic היא מבין החברות הכי איכותיות שיש לספקי כוח, יחד עם Corsair, Antec, CM, Enermax - הם מהמובילים בשוק.
בחיים לא אמליץ על ספקים של THERMALTAKE, מבין החברות הכי גרועות עם הבנצ'ים הכי גרועים והתגובות הכי גרועות על הספקים שלהם, הם ממש לא החברה שהייתה לפני 5-8 שנים, המוצרים של הם נהיו דרג ג'.
אני משתמש ב Corsair 650W ואני על OC מ 3.3GHZ ל 4.8GHZ עם הכרטיס מסך הנ"ל והמחשב רץ.

SeaSonic היא מבין החברות הכי איכותיות שיש לספקי כוח, יחד עם Corsair, Antec, CM, Enermax - הם מהמובילים בשוק.
בחיים לא אמליץ על ספקים של THERMALTAKE, מבין החברות הכי גרועות עם הבנצ'ים הכי גרועים והתגובות הכי גרועות על הספקים שלהם, הם ממש לא החברה שהייתה לפני 5-8 שנים, המוצרים של הם נהיו דרג ג'.
אני משתמש ב Corsair 650W ואני על OC מ 3.3GHZ ל 4.8GHZ עם הכרטיס מסך הנ"ל והמחשב רץ.

טוב אני באמת לא מעודכן בעניין ספקי הכוח - אני בקושי מצליח לעקוב אחרי כרטיסי מסך ומעבדים, בתור אחד שלא משחק בכלל מזה כמה שנים...
החברות שאמרת באמת טובות חוץ מCM לא מכיר אותה
היו לי כמה ספקי כוח בזמנו היה לי THERMALTAKE TOUGHPOWER והוא החזיק לי מעולה 2 כרטיסי 9600GT בSLI עם קירור מים ומלא מנורות במארז ו2 HD של טרה...

הוא גם בין הספקי כוח היחידים שכשהיו ברקים לא נשרפו (ולא שרפו עוד רכיבים במערכת)

טוב אני באמת לא מעודכן בעניין ספקי הכוח - אני בקושי מצליח לעקוב אחרי כרטיסי מסך ומעבדים, בתור אחד שלא משחק בכלל מזה כמה שנים...
החברות שאמרת באמת טובות חוץ מCM לא מכיר אותה
היו לי כמה ספקי כוח בזמנו היה לי THERMALTAKE TOUGHPOWER והוא החזיק לי מעולה 2 כרטיסי 9600GT בSLI עם קירור מים ומלא מנורות במארז ו2 HD של טרה...

הוא גם בין הספקי כוח היחידים שכשהיו ברקים לא נשרפו (ולא שרפו עוד רכיבים במערכת)
CM = CoolerMaster

באותו נושא:
אני צריך המלצה לכרטיס טוב לעריכת תמונות. לא משהו מקצועי, אלא לבית, אבל שעדיין ייתן תמורה לאגרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית