הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחת ולתמיד בקשר לריטלין

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
יצא לי כבר לשאול שאלה שקשורה בקשר לצריכת ריטלין יחד עם אפדרין אבל איך שהוא לא קבלתי תשובה ברורה והיו הרבה מאוד חילוקי דעות ולא הגענו לתשובה חד משמעית, אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני צורך ריטלין אז אסור לי בהחלט לצרוך כל דבר אחר? ולא מדובר רק על אפדרין אני מדבר גם על קפאין, קלן, יהומבין או כל דבר אחר.....

• פותח/ת השרשור
לא אל תיכח ביחד כלום
חוץ מקפאין שעוד איך שהוא אפשרי
כול השאר -אפדרין יהמבין וקלן אל תתקרב

אילו נזקים יכולים כבר להופיע במצב שכזה? ומוזר לי מאוד שדווקא את הקפאין מותר לקחת ביחד עם ריטלין כי שניהם בעצם נחשבים ממריצים לא?

• פותח/ת השרשור
כול ארבעת החומרים שציינת הם ממריצים בצורה כזאת או אחרת מכולם קפאין נחשב הכי פחות "כבד"

ברור לי שכולם ממריצים, אבל עדיין מוזר לי למרות שהקפאין נחשב הכי פחות "כבד" איך אין בעיה לשלב אותו עם ריטלין, בכל מקרה תודה על התשובות אני מחכה לעוד תשובות שנקבל תשובה ברורה ואשמח אפילו לקבל מחקר שמסביר בצורה הכי ברורה מה יכולות להיות ההשלחות.

מה שאני כן יכול להגיד לך, שלא כל רטלין ממריץ, זה תלוי בבעיה שלך.
אצלי אישית הרטלין ממריץ, בגלל שיש לי בעיה של ריכוז (אני יכול להירדם באמצע שאני כותב, זה כזה מצחיק)
אבל יש כאלו שלוקחים רטלין בגלל שיש להם בעיות של היפראקטיביות, מצטער שאני לא מציין את סוגי הבעיות אני פשוט לא יודע את השמות שלהם.

מה שכן אני שותה המון קפה במשך היום, וזה די עוזר לי עם הרטלין האמת.
אני לוקח רטלין כבר קרוב ל4 שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית