עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי.. אפשר דוגמא מתוך הכתבה ?עניין האימפוטנציה... חוסר מידע מבוהק. זה תלוי בעיקר בשני חומרים שהינם נור-19 וגם על זה אפשר לשלוט עם דוסטינקס. ויש שם לא מעט דוגמאות...
שלא תבין לא נכון.. יש עיוותים כמו שניסו לקשר בין המקרה של אינסולין לסטרואידים אנאבוליים כאשר שני הדברים שונים לחלוטין.. אבל את זה נשאיר בצד. הרבה מהדברים שמה נכונים ולא כ"כ הבנתי מה הקשר לדוסטינקסעניין האימפוטנציה... חוסר מידע מבוהק. זה תלוי בעיקר בשני חומרים שהינם נור-19 וגם על זה אפשר לשלוט עם דוסטינקס. ויש שם לא מעט דוגמאות...
דיברתי על הנציג של משרד הבריאות שהתראיין לכתבה הזאת ולוקה בחוסר ידע בתחום. חס וחלילה, לא מזלזל באף אדם וכבודו מונח במקומו.דווקא אתה מדבר על בחור מאוד אינטיליגנט שמדבר לעניין ובמקרה אני מכיר אותו גם אישית.
אולי אין לו יותר מידי ידע בתחום החומרים אבל זה לא מעיד הרבה, יכול להיות שלא דייק בדברים מסוימים שאמר שם אבל בכל מקרה לא הייתי קורא לזה ״שטויות״
הסיבה שגורמת בעיקר לאימפוטנציה זה ננדרלון וטרן,מאחר והם מעלים את הפרולקטין בצורה ניכרת וזה גורם לחוסר זקפה. דוסטינקס זאת תרופה שמורידה את הפרולקטין ובכך מונעת את אימפוטנציה. כמובן שחשוב מאוד לבצע בדיקות דם ולדעת בדיוק היכן אתה עומד.לא הבנתי.. אפשר דוגמא מתוך הכתבה ?
מה שקראתי זה שנערים לקחו מיוסי יד 50 אינפורמציה על אנאבוליים שגם לו לא היה מושג מה הוא עושה.
שלא תבין לא נכון.. יש עיוותים כמו שניסו לקשר בין המקרה של אינסולין לסטרואידים אנאבוליים כאשר שני הדברים שונים לחלוטין.. אבל את זה נשאיר בצד. הרבה מהדברים שמה נכונים ולא כ"כ הבנתי מה הקשר לדוסטינקס
הדבר היחיד שאפשר להבין מתוך הכתבה שלאנשים אין מושג מהם עושים אז יש הרבה נזק.
בחור איטלנגטי ולעשות סטוריאידם בגיל 17 לא בא ביחדבחור מאוד אינטיליגנט
כל הסטרואידים שהוא לקח היו כדורים, אז זה לא אומר רק אנאבר? (בספק שאפילו את זה הביאו לו, זה יקר נראה לי)עוד ילד בן 16 שרץ לעשות טרן...
בתקופה שגם ככה הוא היה בדיכאון ומבולבל, מתכון לאסון.
נתקלתי גם בנערות שבגלל ידע לקוי על תזונה פיתחו הפרעות אכילה קשות..
אז אני רץ ואומר שאוכל זה מסוכן?!! 🤦♂️
שאתה עושה דברים בלי ידע וליווי את יכול להידפק מכל דבר...
אפילו מאימון בחדר כושר. ☝️
כל הסטרואידים שהוא לקח היו כדורים, אז זה לא אומר רק אנאבר? (בספק שאפילו את זה הביאו לו, זה יקר נראה לי)
כתב שהוא לקח כדורים של טסט(?????????)הוא לא כתב מה הוא לקח..
אבל תהיה בטוח שהוא לקח יותר מאנאבר..