הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שטויות בכתבה אחת וחוסר ידע

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה שטויות ומה לא נכון שם ? @ytpt
עניין האימפוטנציה... חוסר מידע מבוהק. זה תלוי בעיקר בשני חומרים שהינם נור-19 וגם על זה אפשר לשלוט עם דוסטינקס. ויש שם לא מעט דוגמאות...

עניין האימפוטנציה... חוסר מידע מבוהק. זה תלוי בעיקר בשני חומרים שהינם נור-19 וגם על זה אפשר לשלוט עם דוסטינקס. ויש שם לא מעט דוגמאות...
לא הבנתי.. אפשר דוגמא מתוך הכתבה ?

מה שקראתי זה שנערים לקחו מיוסי יד 50 אינפורמציה על אנאבוליים שגם לו לא היה מושג מה הוא עושה.
שלא תבין לא נכון.. יש עיוותים כמו שניסו לקשר בין המקרה של אינסולין לסטרואידים אנאבוליים כאשר שני הדברים שונים לחלוטין.. אבל את זה נשאיר בצד. הרבה מהדברים שמה נכונים ולא כ"כ הבנתי מה הקשר לדוסטינקס
הדבר היחיד שאפשר להבין מתוך הכתבה שלאנשים אין מושג מהם עושים אז יש הרבה נזק.

דווקא אתה מדבר על בחור מאוד אינטיליגנט שמדבר לעניין ובמקרה אני מכיר אותו גם אישית.
אולי אין לו יותר מידי ידע בתחום החומרים אבל זה לא מעיד הרבה, יכול להיות שלא דייק בדברים מסוימים שאמר שם אבל בכל מקרה לא הייתי קורא לזה ״שטויות״

• פותח/ת השרשור
דווקא אתה מדבר על בחור מאוד אינטיליגנט שמדבר לעניין ובמקרה אני מכיר אותו גם אישית.
אולי אין לו יותר מידי ידע בתחום החומרים אבל זה לא מעיד הרבה, יכול להיות שלא דייק בדברים מסוימים שאמר שם אבל בכל מקרה לא הייתי קורא לזה ״שטויות״
דיברתי על הנציג של משרד הבריאות שהתראיין לכתבה הזאת ולוקה בחוסר ידע בתחום. חס וחלילה, לא מזלזל באף אדם וכבודו מונח במקומו.
לא הבנתי.. אפשר דוגמא מתוך הכתבה ?

מה שקראתי זה שנערים לקחו מיוסי יד 50 אינפורמציה על אנאבוליים שגם לו לא היה מושג מה הוא עושה.

שלא תבין לא נכון.. יש עיוותים כמו שניסו לקשר בין המקרה של אינסולין לסטרואידים אנאבוליים כאשר שני הדברים שונים לחלוטין.. אבל את זה נשאיר בצד. הרבה מהדברים שמה נכונים ולא כ"כ הבנתי מה הקשר לדוסטינקס
הדבר היחיד שאפשר להבין מתוך הכתבה שלאנשים אין מושג מהם עושים אז יש הרבה נזק.
הסיבה שגורמת בעיקר לאימפוטנציה זה ננדרלון וטרן,מאחר והם מעלים את הפרולקטין בצורה ניכרת וזה גורם לחוסר זקפה. דוסטינקס זאת תרופה שמורידה את הפרולקטין ובכך מונעת את אימפוטנציה. כמובן שחשוב מאוד לבצע בדיקות דם ולדעת בדיוק היכן אתה עומד.

עוד ילד בן 16 שרץ לעשות טרן...
בתקופה שגם ככה הוא היה בדיכאון ומבולבל, מתכון לאסון.

נתקלתי גם בנערות שבגלל ידע לקוי על תזונה פיתחו הפרעות אכילה קשות..
אז אני רץ ואומר שאוכל זה מסוכן?!! 🤦‍♂️

שאתה עושה דברים בלי ידע וליווי את יכול להידפק מכל דבר...
אפילו מאימון בחדר כושר. ☝️

עוד ילד בן 16 שרץ לעשות טרן...
בתקופה שגם ככה הוא היה בדיכאון ומבולבל, מתכון לאסון.

נתקלתי גם בנערות שבגלל ידע לקוי על תזונה פיתחו הפרעות אכילה קשות..
אז אני רץ ואומר שאוכל זה מסוכן?!! 🤦‍♂️

שאתה עושה דברים בלי ידע וליווי את יכול להידפק מכל דבר...
אפילו מאימון בחדר כושר. ☝️
כל הסטרואידים שהוא לקח היו כדורים, אז זה לא אומר רק אנאבר? (בספק שאפילו את זה הביאו לו, זה יקר נראה לי)

כל הסטרואידים שהוא לקח היו כדורים, אז זה לא אומר רק אנאבר? (בספק שאפילו את זה הביאו לו, זה יקר נראה לי)

הוא לא כתב מה הוא לקח..
אבל תהיה בטוח שהוא לקח יותר מאנאבר..

האמת שאני מכיר אותו אישית ואין ספק שהוא בחור שמדבר לעניין עם ראש על הכתפיים, אבל בכל הנוגע לסטרואידים זה תמיד מרגיש כאילו יש לו משהו נגד אנשים שמשתמשים, דיברתי איתו על זה כמה פעמים, לא ברור למה הוא סולד מזה ברמה של לשפוט משתמשים על גבול ה-״להקטין״ אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית