הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הם התוספים הכי טובים שיש

king666

מושעה
138
0
נק' מוניטין:
-143
138
0
אני מתאמן קרוב ל שנה עם משקל גוף 90 גובה 180 רציתי לדעת מה הם התוספים הכי יעלים ושמעתי על פרן הרמונים טבעיים לא סתרואדים האם הם עוזרים??

התוסף היחידי שבאמת בעזרתו אתה יכול לקבל קצת שיפור באימונים שלך ובגדילה הוא קריאטין מונו טהור.
יחד איתו מומלץ לקנות אבקת חלבון למשל INTERACTIVE שעכשיו יש עליה 10% הנחה לחברי הפורום.
ומולטי ויטמינים.

הכי יעיל זה קריאטין מונו טהור (לא פורמולות למיניהן)
וכמובן אבקת חלבון\גיינר אבל רק במידה ואתה לא מגיע לערכים הסופיים שאתה צריך כדי להתאושש ולגדול מהאימון.

למה בדיוק מועיל הקיראטין הטהור?

לקוח ממאמר לתוספי מזון בפורטל.

קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח. רוב תופעות הלוואי המדווחות של קריאטין נשללו על הסף באמצעות מחקרים (ראו הערות על התכווצויות במאמר הקודם), והסכנה הגדולה ביותר בשימוש בקריאטין היא עלייה קלה במשקל של 1-2 קילוגרמים, עקב ספיחת נוזלים לתאי השרירים. אם לקריאטין יש לפיכך איזושהי השפעה שלילית, הרי שהיא תבוא לידי ביטוי בהיבט הסיבולת, בשל העלייה הקלה במשקל גוף, שנלווית לשימוש בו.
עבור אתלטים שחייבים להיות בתחום משקל כלשהו, זו עלולה להיות בעיה; בנוסף, הם ייאלצו להגביר את צריכת הנוזלים היומית שלהם. עם זאת, גם אתלטים כאלה יכולים להשתמש בקריאטין במשך רוב תקופת האימונים שלהם, ולהפסיק את השימוש לפחות חודש לפני התחרות; זמן זה יאפשר לגופם להיפטר מהמים העודפים ולרדת במשקל.
בעוד שמספר של נוסחאות קריאטין "משופרות" הופיעו בשוק ונעלמו כלעומת שבאו, ברוב המקרים קריאטין מונוהידרט יעבוד באותה היעילות, אם לא יותר. יוצא הדופן היחיד הוא קריאטין מירונייזד, שיכול להועיל לאתלטים שסובלים מבעיות עיכול בשל הקריאטין הרגיל. כל שאר התצורות של קריאטין אינן טובות יותר, רק עולות יותר.

תודה ברה על התשובה המהירה.

בעצם זהו סוג של ממריץ שנותן עוד "כח סוס" לאימון.
איך זה בדיוק עובד? ממה זה עשוי? סוכרים?
בעצם זה כמו שוקולד מריר וקפה לפני אימון..?

תודה ברה על התשובה המהירה.

בעצם זהו סוג של ממריץ שנותן עוד "כח סוס" לאימון.
איך זה בדיוק עובד? ממה זה עשוי? סוכרים?
בעצם זה כמו שוקולד מריר וקפה לפני אימון..?

אני חושב שהתבלבלת , הקריאטין הוא לא חומר ממריץ (כמו קפיאין או ג'ק וכו')
הנה עוד קטע ממאמר בפורטל שיעזור לך להבין

קריאטין מונוהדרייט (מונו) – התוסף היחיד שהוכח כיעיל להעלאת מסת השריר וכוח [1-5,10-12,19-20], התוצר היינו טבעי לחלוטין נמצא בריכוז גבוה בבשר, והחומר עצמו נוצר בגוף בצורה טבעית. התוסף מגיע בצורת אבקה וכדורים, המינון המומלץ הוא 5 גרם ביום ללא שיטת העמסה לא משנה זמן הצריכה, יש לקחת גם ביום ללא אימון.
השימוש בטוח גם למשך תקופה ארוכה, אפשר לא להפסיק אין לכך שום סכנה.[14]

אז בעצם זה כמו אבקת חלבון- להעלאה במאסת השריר.. אותה הגדרה! אני צודק? אם לא, אז אשמח לדעת מה ההבל ביניהם..
תודה

הכי יעיל זה קלוריות ללא ספק
אם אתה אוכל טוב ולא אכפת לך להשמין -> אתה תתחזק מאוד
אם אתה כבר מפחד להשמין אז ההתקדמות תהיה איטית יותר ודורשת חישוב נכון של התזונה

לדאוג לצריכה מספקת של חלבון/שומן/פחמימה/קלוריות מאוכל ותוספים במידת הצורך
קריאטין
מולטיויטמין והשלמות של ויטמינים/מינרלים מסויימים
אומגה 3
ממריצים למינהם כמו קפאין/ג'ק3ד/אפדרין

• פותח/ת השרשור
אם אני משתמש באמינו ואבקת חלבון ומולטי ויטמין וקריאטין זה יעזור לי להגדיל מסה עצומה ללא נוזלים??

אם אני משתמש באמינו ואבקת חלבון ומולטי ויטמין וקריאטין זה יעזור לי להגדיל מסה עצומה ללא נוזלים??

כן. כשתקח את התוספים האלה תגדיל מסה עצומה! ככה בד"כ מגיעים לגבול הגנטי של הגוף שלך.

למקרה שלא תבין שאני מדבר בציניות, אז לא. הגורמים הכי משפיעים זה אימונים כבדים אוכל ומנוחה. תוספים רק מוסיפים קצת. אל תהיה ילד קטן, לפני תגובות פזיזות ומיותרות כאלה, תרפרף על כמה עמודים בפורום ובפורטל ותבין קצת יותר - תאמין לי שעשרות שאלו לפניך את אותם השאלות בדיוק!

בהצלחה גבר

כן אחי כל הסוסים במכון שלך נראים ככה כי הם לוקחים קריאטין וחלבון וחומצות אמינו

ועל זה נאמרר "אמר אמינו, אך אל תאמינו"

שלום לך.
אתה זכאי להנחה ייחודית על מוצרי אינטראקטיב בישראל.
אאת ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרינו.
בין המוצרים הרבים אפשר למצוא את קריאטין טהור אינטראקטיב MICROPURE האיכותי,אבקה לעלייה במסה ממותה 2500,אבקת החלבון 100% PRO WHEY ומוצרים רבים נוספים ואיכותיים.

למידע נוסף,לשובר ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה לביתך לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה הזו.

בברכת חג שמח,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית