נק' מוניטין:
129
- 105
- 114
איזה מיתוסים בנושאי תזונה ואימונים אתם שומעים הכי הרבה?
איך אתם מגיבים שאתם שומעים אותם – מנסים להסביר שזה לא נכון, או שפשוט זורמים וממשיכים הלאה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צפה בקובץ המצורף 100306
איזה מיתוסים בנושאי תזונה ואימונים אתם שומעים הכי הרבה?
איך אתם מגיבים שאתם שומעים אותם – מנסים להסביר שזה לא נכון, או שפשוט זורמים וממשיכים הלאה?
איפה זה מיתוס?״אתה מתאמן מתחיל, הייתי ממליץ לך לקחת מאמן כי זה פשוט ישתלם לך במקום לטעות לבד״
בדר״כ אני לא מתערב, אבל לפעמים אני לא מתאפק.
יש אנשים שכשהם לוקחים מאמן זה תירוץ לא לעבוד קשה, להשליך על מישהו אחר את האחריות.איפה זה מיתוס?
ישתלם לו זה בטוח, אולי כספית זה לא יהיה חד משמעי אבל מבחינת זמן וידע - אין צל של ספק.
(בהנחה והמאמן מקצועי)
משגע אותי דברים כמו x זה רעל
ממתיקים מלאכותיים זה רעל
קפאין זה רעל
הכי נפוץ לשמוע את זה על קולה זירו ומונסטרים, ואז תמיד מגיע הטיעון "קראת פעם את הרכיבים של זה?" אני: כן עכשיו תספר לי איך הם רעל
ולהמשכי טיעונים גרועים ולא נכונים
לא מתווכחים כדי לשנות דעה של אנשים, מתווכחים או כדי לחדד את העמדה שלך (בעיני עצמך) או כדי לעצבן אחריםמיותר לדון בחדר כושר עם אחרים על מיתוסים, זה מושרש מאוד חזק אצל האנשים ואין סיכוי לשנות את דעתם, בדיוק כמו דיוני דת, פוליטיקה וחיסונים.
תמיד מצחיק אותי ששואלים: אתה לוקח אבקת חלבון?
כאילו מדובר באיזה סם😅
לי תמיד אמרו שזה סתם מנפח וברגע שאני אפסיק לקחת אבקת חלבון אז כל השרירים שלי יהיו יעלמו או יהיו שומן 😂😂היא : איך אתה שותה את הרעל הזה... זה מסרטן , לך תדע מה יש בזה?!?#
תתפלא אבל יש עדיין רופאים שלא מבנים את ההבדל בין אבקת חלבון לבין סטרואידים אנבולים.... ומבחינתם הם באותו רמת סיכון.לי תמיד אמרו שזה סתם מנפח וברגע שאני אפסיק לקחת אבקת חלבון אז כל השרירים שלי יהיו יעלמו או יהיו שומן 😂😂
אני חושב שבאותה תקופה כולם התייחסו לאבקות חלבון כאילו זה איזה סטרואידים אנבוליים
יש עדיין רופאים שלא מבנים את ההבדל בין אבקת חלבון לבין סטרואידים אנבולים.... ומבחינתם הם באותו רמת סיכון.
לא מתווכחים כדי לשנות דעה של אנשים, מתווכחים או כדי לחדד את העמדה שלך (בעיני עצמך) או כדי לעצבן אחרים
קורא?! מדובר בויכוח עם מישהו איזוטרי בחדר הכושר....לא בידיוק.
לא מתווכחים כדי לשנות את הדעה לבחור שאתה מתווכח איתו, מתווכחים כדי לשנות את הדעה למי שמקשיב / קורא.
כן זה חסר טעם כמו לנסות להסביר למשפחה בשולחן שישי שקולה זירו זה לא מזיק או שאין בעיה עם משקאות אנרגיה כמו מונסטרקורא?! מדובר בויכוח עם מישהו איזוטרי בחדר הכושר....