הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום לכולם ושבת שלום

Big_gilad

משתמש מתחיל
212
0
נק' מוניטין:
1,798
212
0
עקב כמה הזמנות אדיבות מחלק מחברי הפורום כאן ומהמנהל היקר משה שעכשיו עושה איתי את הקורס בשלוחה של וינגייט בראשון החלטתי להרשם לאתר ולשתף אותכם בלוגי אימונים,תזונה וסייקלים ולקבל חוות דעת חיובית וביקורתית ובנוסף גם על סרטוני סקוואט ודדליפט שאני אצלם בהמשך וללמוד דבר או 2 ואם מישהו ילמד ממני אז בכייף הכל בגישה חיובית:79nb:

את הבלאגן אני אשאיר למקומות אחרים חח לא לדאוג

בכל אופן טוב להיות פה:victory:

משה מה אם הבחור בקורס שעובד על השרירים הפנימיים?😣

ברוך הבא , אני מת כבר לקרוא את הלוג שלך .

• פותח/ת השרשור
אני יוצא לאימון כתפיים+הארמסטרינג:RockOn:
אני אכתוב אותו בכייף שאני אחזור
ביחד אם התפריט תזונה והסייקל שאני כרגע נימצא בו:victory:

הגיע הזמן... ✌️
דאוס מה עם הלוג שלך? תעדכן כבר המון זמן הוא נטוש. תן איזה 10 דקות ביום עידכון.

מה יא קרנף מה קורה? בקשר לשרירים הקטנים זה צריך לעשות אירובי מדרגה מה אתה לא יודע?🤫

• פותח/ת השרשור
👋
אתה PRO XXL?

נכון מאוד:victory:
מיד אתפנה ואכתוב את הלוג אימונים לכתוב את הסייקל ואת התפריט שאני ניצא בו באותו לוג אימונים או בפורום ניפרד,את התפריט בתזונה ואת הסייקל בסטרואידים ותרופות?🙄

אווווווווווו הנה סרציצון הצטרף גם לפורום באמת חשבתי מתי תצטרף לקהילת שונאי גיל *****

• פותח/ת השרשור
אווווווווווו הנה סרציצון הצטרף גם לפורום באמת חשבתי מתי תצטרף לקהילת שונאי גיל *****

חחחחחח מה המצב אספון?בונא החטיפים האלו נתנו לי אנרגיה הייתי צריך לשבת באוטו איתי שנהגתי בדרך הבייתה כמעט קבלתי עוד כנס חדש:s49:😆

חחחחחח מה המצב אספון?בונא החטיפים האלו נתנו לי אנרגיה הייתי צריך לשבת באוטו איתי שנהגתי בדרך הבייתה כמעט קבלתי עוד כנס חדש:s49:😆
חחח כן הם היו מלאים בחמאת בוטנים משובחת תוצרת בית

גלעד מה המצב אח שלו
smiley2.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית