D dd= משתמש פעיל 422 0 נק' מוניטין: 0 0 422 0 18/4/11 #1 אני מעוניין לקנות אבקת חלבון כי אין לי כרגע בעקבות הצבא מאיפה לצרוך חלבון (בצבא יש הרבה פחמימות וקצת בשר וגבינות ) איזה אבקה אתם ממליצים ? כדאי עם עוד תוספים או לא צריך מה ההשפעות של עוד תוספים כמו קריאטין שהמליצו לי עליו? תודה רבה וחג שמח!
אני מעוניין לקנות אבקת חלבון כי אין לי כרגע בעקבות הצבא מאיפה לצרוך חלבון (בצבא יש הרבה פחמימות וקצת בשר וגבינות ) איזה אבקה אתם ממליצים ? כדאי עם עוד תוספים או לא צריך מה ההשפעות של עוד תוספים כמו קריאטין שהמליצו לי עליו? תודה רבה וחג שמח!
Yakirh משתמש פעיל 580 0 נק' מוניטין: 31 0 580 0 18/4/11 #2 אתה יכול לקנות את האבקה של אינטראקטיב יש לך 10% הנחה בתור חבר פורום , משתלם מאוד http://www.lbs.co.il/interactive.php Upvote 0 Downvote
אתה יכול לקנות את האבקה של אינטראקטיב יש לך 10% הנחה בתור חבר פורום , משתלם מאוד http://www.lbs.co.il/interactive.php
moo משתמש על 13,041 803 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 59,934 0 13,041 803 18/4/11 #3 כגולש LBS יש לך 10% על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ יש לך חלבון/גיינר וקריאטין או פורמולת קריאטין בלאסט תלוי בתזונה ובאימונים שלך, אני ממליץ חלבון + קריאטין מונו והשלמת פחמימות מתזונה (שקל למצוא בצבא) Upvote 0 Downvote
כגולש LBS יש לך 10% על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ יש לך חלבון/גיינר וקריאטין או פורמולת קריאטין בלאסט תלוי בתזונה ובאימונים שלך, אני ממליץ חלבון + קריאטין מונו והשלמת פחמימות מתזונה (שקל למצוא בצבא)
D dd= משתמש פעיל 422 0 נק' מוניטין: 0 0 422 0 18/4/11 פותח/ת השרשור #4 החברה אנראקטיב היא חברה טובה אני ממש לא מבין באבקות עד לפני הצבא צרכתי מאוכל את החלבון ולא מאבקות שונות? תודה למי שהגיב 😃 נערך לאחרונה: 18/4/11 Upvote 0 Downvote
החברה אנראקטיב היא חברה טובה אני ממש לא מבין באבקות עד לפני הצבא צרכתי מאוכל את החלבון ולא מאבקות שונות? תודה למי שהגיב 😃
A ANIMAL16 משתמש פעיל 562 1 נק' מוניטין: -517 0 562 1 18/4/11 #5 אם תרצה יש לך גם אבקות אחרות שעולות קצת יותר. OPTIMUM SYNTRAX DYMITTYZE CHAMPION ותקנה גם קריאטין,מניסיון אישי אני יכול להגיד על OPTIMUM שהוא מצויין אבל גם של INTERACTIVE לא פחות טוב+יש לך הנחה כגולש בLBS . Upvote 0 Downvote
אם תרצה יש לך גם אבקות אחרות שעולות קצת יותר. OPTIMUM SYNTRAX DYMITTYZE CHAMPION ותקנה גם קריאטין,מניסיון אישי אני יכול להגיד על OPTIMUM שהוא מצויין אבל גם של INTERACTIVE לא פחות טוב+יש לך הנחה כגולש בLBS .