הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על קריאטין מונו של דיימטייז

קריאטין זה קריאטין
כגולש LBS יש לך 10% הנחה על כל מוצרי אינטראקטיב בכל הארץ

אפשר לדעת איפה עולה קריאטין של דיימטיז 500 גרם ב - 80 ש"ח ?
אני מצאתי קילו ב -220 ש"ח
אשמח אם תספר היכן ניתן לרכוש במחיר הנ"ל

שלום לך וחג שמח מצוות אינטראקטיב ישראל.
אני שמח לבשר לך שאתה זכאי ל10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בישראל,בין היתר ההנחה תקפה גם על הקריאטין הטהור של אינטראקטיב MICROPURE שנבדק במעבדות מהטובות בעולם וזכהGOLD SCREENלפרס על איכותו.
מדובר בקריאטין ברמת איכות גבוהה מאוד.
אפשר למצוא בין מוצרי אינטראקטיב גם את פורמולת הקריאטין-קריאטין בלאסט 2.

לשובר,למידע נוסף ולטלפון לבירור נקודת המכירה הקרובה אלייך לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

אני אגיד מה שאמרו פה במשך שנים בפורום ודאגו לחזור על זה מספיק פעמים
לא משנה איזה קריאטין אתה קונה, קריאטין הוא קריאטין, כל עוד הוא לפי תקן CREAPURE

אפשר לדעת איך קריאטין (מולקולה) בחברה אחת, עובד שונה מקריאטין (אותה מולקולה) בחברה אחרת?

בחברה אחת יכולים לשים לך 70 אחוז קריאטין ו 30 אחוז חומר זול ממנו שהוא לא קריאטין
ובחברה אמינה שמכבדת את עצמה לתת לך 100 אחוז קריאטין

כמו כן המולקולה הזו יכולה להיות מיוצרת בכל מיני מעבדות .שאחת תשקיע איקס כספים להפקת המולקולה , ואחת תשקיע הרבה פחות להפקת מולקולה איכותית פחות

בחברה אחת יכולים לשים לך 70 אחוז קריאטין ו 30 אחוז חומר זול ממנו שהוא לא קריאטין
ובחברה אמינה שמכבדת את עצמה לתת לך 100 אחוז קריאטין

כמו כן המולקולה הזו יכולה להיות מיוצרת בכל מיני מעבדות .שאחת תשקיע איקס כספים להפקת המולקולה , ואחת תשקיע הרבה פחות להפקת מולקולה איכותית פחות

זה ברור בשאתה שואף ל100% חומר טהור.
רק לא הבנתי, איך מולקולה יכולה להיות איכותית מאחרת?
ילד שרושם תמספר 607 על דף, ירשום מספר איכותי יותר מילד שירשום תמספר 607 על דף אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית