הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת תוכנית

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
אני מתאמן כבר שנה (עם הפסקות).. כל השנה הזאת אפשר להגיד שרובה עבדתי בSS.. תוצאות אני רואה, אליה במשקל לא ממש..
אני לא מצליח לשמור על תפריט טוב שבעזרתו אני יוכל להתקדם בSS אז מה שקורה פה זה בעצם שאני מבזבז זמן..
המטרות שלי זה לא להיות ענק, אני רוצה לגדול ואני יודע שאני צריך לאכול בשביל זה אבל אני מרגיש שהSS זה בזבוז זמן אצלי, כשהתחלתי להתאמן המטרות שלי היו לפתח גוף יפה (כן לבריכה ולים) ולא להיות מרים משקולות עם אחוז שומן גבוהה....
בקיצור אני אולי מדבר שטויות אבל אולי עדיף להתאמן בתוכנית מפוצלת? לעבוד כל שריר בנפרד?

בלי תזונה ראויה ונכונה אתה לא תתקדם בשום תכנית. אתה באמת מבזבז את הזמן שלך כי אתה לא עושה את התכנית. אם היית עושה את התכנית כמו שצריך אתה היית עולה במשקלי העבודה ובמשקל גוף ומסת שריר כפי שאני ואחרים עלינו.

במקום להאשים את התכנית תתחיל להאשים את עצמך.

בלי תזונה אי אפשר להתקדם...תבנה תפריט נכון עם המדריך בפורטל ותתחיל לרוץ במשקלי עבודה כמו שכתוב בתוכנית...
בשום תוכנית לא תתקדם בלי תזונה נכונה זה לא רק ב ss

• פותח/ת השרשור
ממש לא האשמתי את התוכנית עד עכשיו קיבלתי תוצאות יחסית טובות בשבילי... אבל גם מישהו שרוצה גוף יפה לא יותר מדי צריך לעשות את התוכנית הזאת? (אני לא שואל בציניות)

תוכנית הזאת תעזור לך להתחזק לרמה שתצליח לעלות מסת שריר אחר כך הרבה מהר יותר.
בלי תזונה נכונה אין לך בכלל מה לחפש בחדר כושר.
בגלל התלונות שלך, אני מבין מה אתה רוצה. תעשה 3 חודשים SS עם תזונה טובה! ומשם תעשה פיצולים ותראה תוצאות כי לפי מה שאני מבין אתה לא מחפש להיות גדול מידי. בול ילד רגיל עם קצת מסת שריר אני צודק?

• פותח/ת השרשור
תוכנית הזאת תעזור לך להתחזק לרמה שתצליח לעלות מסת שריר אחר כך הרבה מהר יותר.
בלי תזונה נכונה אין לך בכלל מה לחפש בחדר כושר.
בגלל התלונות שלך, אני מבין מה אתה רוצה. תעשה 3 חודשים SS עם תזונה טובה! ומשם תעשה פיצולים ותראה תוצאות כי לפי מה שאני מבין אתה לא מחפש להיות גדול מידי. בול ילד רגיל עם קצת מסת שריר אני צודק?
בתאכלס אני עכשיו ילד רגיל עם קצת מסת שריר... אני לא מחפש ענק מדי אבל אני מחפש גוף יפה.. אבל הבנתי את העניין תודה רבה, אני ימשיך בSS 😃

השינוי שאתה צריך לעשות הוא בתפריט תזונה שלך. אם תקפיד עליו תוך חצי שנה אתה תיראה שונה לגמרי!
מה המשקלים שלך בSS?

SS מותאמת למתאמן מתחיל והרבה גולשים פה בפורום מגיעים\הגיעו לתוצאות יפות מבחינת המצב שהיא מביאה אותך, הכל בעניין שיש פה מספיק שינה ותזונה ורצון להתקדם.

עצם זה שאתה מבצע לחילופין ומדשדש כשנה בתוכנית זה מהווה פה סוג של בעיה. לא יודע מה הסיבות לדשדוש וגם לא חשוב כרגע.

כדי לבנות גוף שרירי כדאי קודם שתיהיה מסת שריר שיהיה אפשר לעבוד איתה בחיטוב.

לכאורה אם היית עובד כראוי היית אמור לראות ולקבל "גוף יפה כדבריך" במהלך השנה. (בנחה שאתה לא מצפה לאיזה גופה מטורפת עם מסת שריר ענקית וחיטוב מטורף)

לא אל תדאג הוא לא מצפה לאיזה גופה מטורפת, הוא אחרי הכל הטא לא רוצה להיות גדול מידי...
אתה לא תקום בוקר אחד ותגלה שאתה ענק, אל תדאג.

עכשיו ברציונות, לא משנה איך תתאמן, אם לא תאכל מספיק לא תגדל.
ההצעה של אנימל לעשות SS לשלושה חודשיים, היא ממש לא טובה. בחודש הראשון המשקלים עדין אמורים להיות די קלים, וחודשיים זה ממש לא מספיק זמן למצות את התוכנית בהנחה שעושים אותה כמו שצריך, על כל המשתמע מכך (אימונים, אוכל, ושינה).
לפי ההצעה של אנימל אתה למעשה מפסיק את התוכנית בשיא שלה, וכל ההתקדמות סתם תלך לטמיון.

תבין, בשביל תוצאות אתה צריך להשקיע. תוכנית פיצולים לא תפתור את הבעיה, אולי להפך, תקשה עליך להתקדם גם עם התזונה תיהיה טובה, בגלל שהנפח אולי יהיה גדול יותר. אם תעשה את התוכנית כמו שצריך, אתה תראה תוצאות כמו שרבים אחרים ראו.

מחזק את מה שמוונלייט אמר, בשביל גוף יפה אתה צריך קודם כל מסת שריר. אם תפעל נכון, אתה תתקדם ולא תמשיך לדרוך במקום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למי ששאל, המשקלי עבודה שלי הם: סקאווט 77.5 קילו, דדליפט:80 קילו, בנץ': 50 קילו, פרס: 30 קילו ומתח

דרך אגב, אצלי במשפחה אין אף אחד שמן, הגנטיקה שלי היא גנטיקה של שחיף כמובן... יש מצב שכל המשקל שאני יעלה זה יהיה במסת שריר ולא בשומן בכלל?

אולי יש לך נטייה לעלות באופן "נקי" יחסית, אטבל מה שבטוח זה שאם באמת תטחן אתה תעלה גם בשומן ואתה צריך אותו במידה מסויימת.

טוב אם זה מה שעשית כל השנה

אז אני מציע

images

לא יודע מה עשיתה במהלך השנה, אבל לא את התוכנית זה בטוח. להחליף תוכנית זה לא הפתרון בשבילך, ואף תוכנית פיצולים לא תעזור לך יותר. התוכנית זאת לא הבעיה פה, הבעיה היא שאתה לא עושה אותה.

אני חוזר על מה שכבר אמרתי קודם, כדי לראות תוצאות אתה צריך להשקיע ולעקוב אחר התוכנית בכל התחומים, גם באימונים, גם באוכל וגם בשינה. לעשות רק משהו אחד טוב זה פשוט לא מספיק.

אני מציע, שתנסה מחדש, תבין את הטעיות שעשית פעם ואל תחזור עליהן. אם תעשה הכל נכון אתה תראה תוצאות כמו שאחרים פה בפורום חוו.

לא שאני דוגמא טובה לאחד שביצע SS כמו שצריך, אבל בחייאת - אתה בהתחלה של ההתחלה לפי המשקלים שציינת. הייתי מהמר על האוכל במקרה שלך - חמאת בוטנים, חלב, טחינה, בשר הם החברים הכי טובים שלך מעכשיו!!

תתאפס על התוכנית מהתחלה, שבור שיאים בשבוע 3/4 ואתה תעלה בטיל.. אמרתי לך, מבחינת האוכל תתמיד במאכלים שקל לך לאכול והם טעימים... אני לפעמים נאבק עם טונות בזמן שאפשר לאכול המבורגר בקלות

התוצאות באמת גרועות יחסית לשנה של אימונים אבל למה לבאס אותו ?
כמו שאמרו לפני התוכנית היא לא הבעיה כאן אלא התזונה ואופן האימונים שלך היא הגורם המכריע כאן
אני הייתי מציע להמשיך בתוכנית ,לפתוח פה לוג אימונים שתוכל לעקוב אחרי האימונים ולקבל עצות מאנשים עם נסיון , להעלות סרטונים של הטכניקה שלך בכל התרגילים .
אה ו.. תתחיל לאכול כל דבר שזז
שיהיה בהצלחה!

אני הצעתי לו לעשות 3 חודשים כי אני בטוח שאדם ששומר על תזונה 200% ומתאמן כמו שצריך בSS לא צריך יותר מזה (אני מתכוון לא בכללי אלא לפי המקרה הספציפי הזה).
אם צריך תעשה גם חצי שנה ויותר.. אני זרקתי מספר כי לדעתי זה מספיק. אבל כל אחד שונה..

תשמע מבלי להכיר אותך ורק ממה שכתבת פה אני יגיד לך ככה, יש הרבה אנשים שתומכים בSS וכל התוכניות האלו, תוכניות מפוצלות לא פחות טובות מהם! כל אחד ומה שעובד עליו הכי טוב, אם אתה עובד בSS והפסקת לראות תוצאות כדאי שתשנה תוכנית, כן אפשר תוכנית AB שכל פעם תעבוד על קבוצת שרירים שונה. לך תדע, אולי עליך זה יעבוד טוב יותר מאשר הSS.

ובלי שום קשר ראיתי שכתבת שאתה לא שומר על תזונה..אז למה אתה מצפה ? גם אם יהיה לך התוכנית הכי טובה בועלם..אני מניח שאתה כבר יודע שתזונה זה חשוב לא פחות אם לא יותר. !

אם יש לך בעיות בהתאוששות תעבור לליניארית היא פחות תובענית מSS
לא כולם יכולים להקדיש את כל הזמן ולעשות SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית