עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתם ממש כמו כלבים, אחד נובח וכל הלהקה מצטרפת.
גם לסטאס קראתם ליצן, ואף אחד ממכם אפילו לא ברבע מהרמה שלו, או בידע.. אתם ממש בדיחה.
קל להסכים כשאין לכם ידע, כל אחד נשמע לכם מקצועי.
מצחיק שכל אחד שהתחיל לעשות סייקל, חושב שהוא ניהיה פרופסור כי הוא קרא "בפורם באינטרנט"..אחלה ביסוס יש לכם
:D
וואו אחי אתה ממש מסוכן לציבור. מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?? דיבול זה אחד הסטרואידים עם היותר תופעות לוואי שיש הוא מומר לאסטרוגן ברמה גבוהה מאוד ועוד לסוג חזק יותר של אסטרוגן שנקרא methylestrodiol שתהגובה שלו יותר חזקה מ estrodiol וכל זה בגלל הקבוצה המטילית שמוצורפת למולקולה. זה אחד החומרים היותר רעילים לכבד ואחד החומרים שמשפיעים יותר לרעה על הכולסטרול ושומנים בדם. ואם תקח אותו לאורך זמן ובמינון גבוהה אתה תצטער על זה מאוד שתגיע לגיל 40-50 אבל מה לעשות שאנשים חושבים רק סנטימטר מהאף שלהם. קיצר אחי אני מציע לך ללכת לקרוא טיפה לשדרג את הידע.קודם כל אני לא יודע מאיפה אתם מבאים את השטויות האלה שדיאנבול לבד, לא אפקטיבי.
מנסיון שלי, מכרתי ל-2 חברים, וכל אחד מהם עלה ב-6 שבועות של הסייקל כ-7-10 קילו ולאחר סיום הסייקל הכל נשאר שום דבר לא ירד, ולא נעלם מלבד חצי קילו/קילו נוזלים.
ומנסיון אישי שלי עליתי 7 קילו ושום דבר לא ירד ולא נעלם.. הדיאנבול מגיב לאחר 3 ימים בממוצע אתה יכול לעשות סייקל של 6 שבועות עם 30 מ"ג דיאנבול לבד, אתה תעלה יופי.
ולא צריך PCT כמו נובלודקס או כירוגין מיותר. ולא ניהיה ג'ינוי ולא בטיח אתם לא יודעים מה ההשלכות של נובלודקס וכמה זה מיותר לקחת.
אבל איך שקלינה היה אומר, כל אחד ואני והמאמין שלו.
וואו איזה גיבוב של שטויות פשוט לא להאמין. בוא נקח לדוגמא כדור דיבול במינון של 5מג. כמה חומר פעיל אתה חושב שיש בו? אתה בכלל יכול להשוות את האפקט של טסט מול דיבול מ"ג למ"ג אין מצב בחיים שלא לדבר על זה שחלק מזה עובר מטבוליזם במעבר בכבד.1. כן.
2.אינדיבידואלי, יש כאלה שבקושי עולים בכלל בנוזלים/כוח.
3. לא נכון בכלל, לא כל אחד סופוח מלא נוזלים, ורוב המשקל נשאר אם עושים הכל בצורה נכונה.
4.משקלי עבודה עם דיאנבול לא כאלה גבוהים, ממש לא. יש כאלה שעולים רק במסת שריר, ומעט כוח כל עוד לאחר השימוש הוא יתאמן בצורה נכונה וישמור על תזונה, שום דבר לא יעלם ולא ירד. המסה שעולים עם הדיאנבול 30 מ"ג- נשארת מאחר והגוף מסוגל להתמודד איתה :stop:
אגב עוד טיפ,אדם שיוצא מחיטוב ורוצה להיכנס לסייקל עדיף לו לעשות סייקל לבד של דיבול כל המסת שריר הרזה שאיבד תעלה בקלות ותישאר. חבל לעשות סייקל של טסט' לאחר חיטוב שאפשר להחזיר הכל בזמן קצר עם דיבול ובהרבה פחות נזק.
מסכנה הדיבול יעיל מאוד בהרבה מצבים.
---------- התגובה התווספה ב 12:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:56 ----------
לא.
למי שאין רגישות לאסטרוגן, לא יהיה לו ג'ינו.. כל החברים שלי שלקחו דיבול לבד, לא סבלו מזה. עדיף שיהיה נובלודקס למקרה של עיקצוצים כל עוד לא היה לך עיקצוצים במהלך הסייקל, ואחריו אין צורך לגעת.
דיבול מדכא טסט' אבל לא בצורה משמעותית כמו טסט' בזריקות, לכן אין צורך בכירוגין . אפשר לשלב פרו רוויון במהלך הסייקל של הדיבול כדי לשמור על רמות טסט' חופשיות גבוהות בדם וגם זה לא חייב.
אבל שוב פעם כל אחד ודעתו, דיבול לבד הכי אפקטיבי כסייקל רשאון מאחר ועליה אם מינון של 30 מ"ג קל לשמר.
בסייקל רשאון לא משנה כמה החומר יהיה חזק, וכמה חומרים תקח אתה תעלה X במשקל, לכן את רוב המשקל שתעלה בסייקל כמו טסט'+דיבול, אתה תעלה אם דיבול לבד והרבה פחות נזק.
אני יכול להעיד על 5 אנשים שלקחו דיבול לבד, שלא סבלנו מג'ינו ולא איבדו את העליה, ומנסיון אישי שלי.
מחזק כל מילהבנדה את כמות השטויות שאתה כותב פה אפשר למכור בסיטונאות, אתה טועה בגדול ומטעה אחרים!
דיאנבול כמו כל סטרואיד אחר סוגר את ה HPTA מה שאומר במילים פשוטות; הגוף מפסיק לייצר טסטוסטרון זוהי עובדה שאתה לא יכול להתווכח עליה, זה נטו ביוכימיה.
המטרה בPCT היא להחזיר את הייצור הטבעי של טסטוסטרון בגוף כמה שיותר מהר ולרמות אופטימליות ואין פה שום קשר לג'ינו.
דבר נוסף, אתה אומר שאתה וחברים שלך עשיתם סייקל של דיאנבול בלבד ושמרתם על המסה שצברתם בלי PCT... השאלה היא לאורך כמה זמן, שבוע שבועיים, חודש??
גם אני מכיר חברה שעשו רק אורלי בלי PCT, עלו בכוח, נראו נהדר ולטווח הארוך הצטערו על כך מאוד!!!
אנשים כמוך שעוד מאזים למכור חומרים לאחרים ובנוסף למכור להם לוקשים וחרטוטים, כמו:"אפשר לעשות גם PCT ולעשות נזק גדול יותר לגוף" !!!WTF אתם האנשים הכי מסוכנים בתחום הזה.
מתי בפעם האחרונה אם בכלל קראת ספר, מאמר, התעניינת באיזה פורום מוביל באנגלית שקשור לתחום החומרים האנבוליים?
עדיף לך לפרוש עכשיו כשאתה עוד רק בהתחלה, לך תקרא, תלמד ורק אז תגיב.
גם אני חבר פה בפורום לא מעט זמן ואני יכול להגיד לך שכשהתחלתי לייעץ זה היה רק אחרי לימודים מעמיקים על איך המערכות בגוף פועלות בהשפעת חומרים, מהן תופעות הלוואי של כל חומר וחומר, מזה HPTA, מזה PCT וכן הלאה וזה לא בושה לבוא ולומר "אני לא יודע", להיפך רק גברים אמיתיים יודו בכך, אז עד שתחליט להיות אחד כזה עדיף לך לשתוק וללמוד.
אחינו היקר לא צריך לבצע מחקרים רפואיים ולא צריך להיות רופא כל החומר זמין ורק צריך לקרוא ולהפנים. ואתה ממש מפספס את הנקודה נכון תקח את החומר תעלה במשקל ותעשה בדיקות דם לאחר כמה זמן והכל יהיה תקין גם אחרי 10 סייקלים כאלה אבל אם תתחיל להשוות בין הבדיקות אתה תראה עליה איטית של הערכים בבדיקות עד תשגיע למצב שבוא אתה תתחיל לפתח סימפטומים קליניים של מחלות לב כולסטרול ושאר ירקות. וזה מגיע לאט לאט אחי לא בבום. חבל שאתה לא מבין את זה. אני יכול להגיד לך באחריות שהמון מפתחי גוף בארץ שהצליחו בחול ובארץ הם בורי עם וארץ בכל מה שקשור לחומרים וגורמים נזק להם לסובבים אותם.אין לי כוח להתייחס להודעה שלך, אז אני יענה בקצרה.
המסה לא ירדה גם לא אחרי 3 חודשים בלי חומרים.
אני לא מוכר, מבקשים ממני להשיג אני משיג למכור זה לא התחום שלי.
אין צורך ב-PCT אם אתה מתכוון להיכנס לסייקל בתוך בזמן קצר, לאחר הדיבול.
ואין צורך גם בסייקל 1 של 6 שבועות לעשות PCT מלא ובמיוחד לא כירוגין שרק יגרום נזק, ולא תועלת.
אם כל הכבוד אתה לא רופא ולא ערכת מחקרים רפואים, כך שכל הידע שלך הוא מתבסס על דברים שקראת באינטרנט, ומי יודע איפה קראת אותם. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אתה לא חייב להסכים.
בנתיים כל מי שלקח כולל אני המשכנו לעלות במסה, וגם התיפקוד המיני בדיקות דם והכל תקינות.. ידע שלי מתבסס על אנשים שכבר שנים בתחום ומתחרים מקצועים בארץ ובחול ושעברו יותר ממך וממני ביחד בתחום.
אתה רוצה להוכיח טענה, תביא מחקרים רפואים נשמח להשכיל ממך.
יש לכם סטיגמות אתם צריכים להשתחרר.
בנתיים אחי מי שמוכיח חוסר ידע ובקיאות והולך אחרי "הבודיבילדר המקצועי" במכון ואוכל כל שטות שאומרים לו זה אתהאתם ממש כמו כלבים, אחד נובח וכל הלהקה מצטרפת.
גם לסטאס קראתם ליצן, ואף אחד ממכם אפילו לא ברבע מהרמה שלו, או בידע.. אתם ממש בדיחה.
קל להסכים כשאין לכם ידע, כל אחד נשמע לכם מקצועי.
מצחיק שכל אחד שהתחיל לעשות סייקל, חושב שהוא ניהיה פרופסור כי הוא קרא "בפורם באינטרנט"..אחלה ביסוס יש לכם
:D
אחי תקשיב לי ותקשיב לי טוב על תיקח דיבול לבד אם אתה רוצה להכנס לסייקל תעשה אתה זה כמו שצריך או בכלל לא.אז מכל העניין הזה אם אני אשתמש בדיאנבול לבד אצרך pct ואך אבצע את זה אם מישהו יכול להסביר לי כי בלבלת אותי לגמרי
אין לי כוח להתייחס להודעה שלך, אז אני יענה בקצרה.
המסה לא ירדה גם לא אחרי 3 חודשים בלי חומרים.
אני לא מוכר, מבקשים ממני להשיג אני משיג למכור זה לא התחום שלי.
אין צורך ב-PCT אם אתה מתכוון להיכנס לסייקל בתוך בזמן קצר, לאחר הדיבול.
ואין צורך גם בסייקל 1 של 6 שבועות לעשות PCT מלא ובמיוחד לא כירוגין שרק יגרום נזק, ולא תועלת.
אם כל הכבוד אתה לא רופא ולא ערכת מחקרים רפואים, כך שכל הידע שלך הוא מתבסס על דברים שקראת באינטרנט, ומי יודע איפה קראת אותם. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה אתה לא חייב להסכים.
בנתיים כל מי שלקח כולל אני המשכנו לעלות במסה, וגם התיפקוד המיני בדיקות דם והכל תקינות.. ידע שלי מתבסס על אנשים שכבר שנים בתחום ומתחרים מקצועים בארץ ובחול ושעברו יותר ממך וממני ביחד בתחום.
אתה רוצה להוכיח טענה, תביא מחקרים רפואים נשמח להשכיל ממך.
יש לכם סטיגמות אתם צריכים להשתחרר.
זה לא עניין של מה שטוב או לא טוב. זה עניין של נכון או לא נכון ובמקרה הזה אחינו אתה בצד הלא נכון בוודאות. אתה מקשיב לסטס שהוא מפתח גוף בעל שם. יופי מי אמר שיש לא מושג על מה הוא מדבר. אני ראיתי את אנטון מגיב פה לא מעט וצר לי להגיד לך הוא לא יודע יותר מדי. ההסתכלות שלהם על החומרים היא מאוד מאוד שטחית ולא לעומק ולא מבינים את ההשלכות של כמה מן החלומרים האלה לטווח הרחוק. אתה צריך לחשוב גם על הבריאות שלך לטווח הרחוק שתהיה בן 50 פלוס הנזק שאתה עושה עכשיו יתנקם בךחבר'ה שכל אחד יעשה מה שטוב לו.. בהצלחה!
אין ממש הבדל בין 2009 ל 2010 רק סייקלים טיפה שונים ויותר חומר על זיהוי זיופים הפרופילים הם אותם פרופילים
professionalmuscle
muscleoutlaw
anabolex
steriod.com
המהדורה של anabolics האחרונה היא 10 אבל אין ממש הבדל בין 9 ל 10