הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם מותר לרמות עם מתוקים לפעמים?

golan37

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אני נמצא כרגע בחיטוב שבנה לי קובי עזרא (ויש לציין שזה באמת עובד עליי לשם שינוי)
מכיוון שאני לא צורך סוכרים בכלל קורה שפעם בשבועיים יש לי חשק מטורף לעוגת שוקולד או למצה עם דבש או סילאן... האם הנפילה החד פעמית הזו יכולה להשפיע על החיטוב בהנחה שאני "חוטא" פעם בשבועיים שלושה?
אני פשוט לא יכול לעמוד בפיתוי של המתוק (כנראה מחסור בסוכרים)

תדירות של ההעמסה תלויה בכמות הפחמימות שאתה צורך. אם אתה ב 100-150 תעשה העמסה אחת ל10-14 ימים העמסה של 24 שעות בה תטחן מה שבא לך.

יש 2 דרכים לתקוף את זה: או שתעשה העמסה פעם ב-7-14 יום (תלוי בכמה פחמימה אתה אוכל), או שאתה יכול ללכת על ארוחת צ'יט בשבוע בשבועות הראשונים ואז לעבור להעמסות מתוכננות יותר.

• פותח/ת השרשור
שאני אבין, אתה בדל פחמימה במאזן שלילי בלי העמסות?

אכן...
התזונה היומית שלי מסתכמת בזה (קבוע יום יום - משתנה הכל שבועיים)
גביע קוטג' 1 אחוז
7 פרוסות לחם קל חיטה מלאה
מעדן יוגורט יופלה 0 אחוז
2 כפות טחינה
250 חזה עוף עשוי ללא שמן (תנור אם טיגון ללא שמן בכלל)
3 פרוסות פסטרמה
2 כפות קורנפלקס חיטה מלאה ירקות ירוקים ללא הגבלה
ביצה קשה
2 סקופ חלבון
כוס אורז לבן

יש לציין שאני 193 ס"מ על 97 קילו 17 אחוז שומן
כמו כן אני לוקח קלנבוטרון ופרובידון כי אני בסיום סייקל

אני לא. אני רק מאכיל אותו בכפית בשאלות שהוא צריך לשאול ולא שאל.
ברור לי שהוא דביל. (ד"ר לנטורופתיה)
מצטלם עם חולצה של BB.com- מקצועי.
מעניין, לי הוא מעולם לא הרצה באוניברסיטה. והוא גם לא כתוב כמרצה בשום קורס שהוא בפקולטה לרפואה.

אתה יכול לדעת כמה זה ישפיע, באופן תיאורטי כמובן.. בפרקטיקה יש הרבה גורמים שמסיטים את החישוב.

למשל, אם כל יום אתה בגירעון של 500 קל' - גירעון דו-שבועי של 7K קל'. תוריד מזה עוגת שוקולד, נגיד 250 קל' = גירעון של 6750 קל' בשבועיים. כמו שאתה רואה זה לא סוף העולם.

בכל מקרה, חובה לעשות העמסות, בלי זה אתה פשוט תתקע.
מוןלייט שהגיב לך באשכול (שקשה לפקפק באיכות החיטובים שלו) עושה משהו שאני מאוד מתחבר אליו אם אני זוכר נכון - העמסה של מה שבא לו, יום אחד בשבוע. טוב גם לנפש וגם לתהליך החיטוב.

רן לציין שאני לא יודע איך משפיעים הקלנבוטרון והפרובידון ואם זה קשור בכלל..

כן העמסה היום ועד מחר 16 אחר הצהריים 24 שעות 😛 (ויש לי למחר לסיים עוד חצי מהכמות גלידה ויתר העוגיות) כללה\תכלול: 400 גרם עוגת מרנג' (כשרה לפסח) + 700 גרם עוגיות + ליטר גלידה (מהגלידות הזולות) + שפורפרת של קצפת 23% + ארוחת מיני המבורגרים בנאפיס צ'יפס + ארוחת שניצלים וצ'יפס (מחר צהריים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ובכן הגעתי אליו אחרי אכזבה מרה מישראל בודי ומאנשים שהין אצל אראל אורן ואמרו לי להתרחק ממנו. דווקא על קובי עזרא שמעתי מלא מעט אנשים שאני מכיר שהלך להם מצויין איתו... בינתיים ירדתי מ 20 אחוז ל 17 אחוז בשבועיים שזה הישג מדהים

כן העמסה היום ועד מחר 16 אחר הצהריים 24 שעות 😛 (ויש לי למחר לסיים עוד חצי מהכמות גלידה ויתר העוגיות) כללה\תכלול: 400 גרם עוגת מרנג' (כשרה לפסח) + 700 גרם עוגיות + ליטר גלידה (מהגלידות הזולות) + שפורפרת של קצפת 23% + ארוחת מיני המבורגרים בנאפיס צ'יפס + ארוחת שניצלים וצ'יפס (מחר צהריים).

רמאי! 🤡

ובכן הגעתי אליו אחרי אכזבה מרה מישראל בודי ומאנשים שהין אצל אראל אורן ואמרו לי להתרחק ממנו. דווקא על קובי עזרא שמעתי מלא מעט אנשים שאני מכיר שהלך להם מצויין איתו... בינתיים ירדתי מ 20 אחוז ל 17 אחוז בשבועיים שזה הישג מדהים

ירדת נוזלים בעיקר בשבועיים הראשונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית