הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תאילנד

P-a-n-1-c

משתמש משקיע
4,641
4
נק' מוניטין:
2,512
4,641
4
קודם צפון ואז איים או ההיפך? דיעה על לאוס?

🚬🤪🚬

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שווה לך להיות בלאוס, חברים שלי היו שמה נהנו שמה מאוד..
אני עשיתי קודם את הצפון ואחרי זה הייתי באיים

• פותח/ת השרשור
האמת כל הישראל עושים את זה.. קודם צפון ואז איים
איפה היית בצפון? צ'אנג מאי ו? הבנתי יש איזו עיירה של סטלנים בשם פאי או משהו בסיגנון.
מה מיוחד בלאוס חוץ מהנהר עם הפאבים?

בלאוס יש הרבה יותר שקט מאשר בתאילנד, אין שמה הרבה טיולים מאורגנים...
יש שמה כפרים, מקדשים, שווקים,
בצפון הייתי בסוקוטאי אבל אל תלך לשמה אני הלכתי לשמה עם ההורים שלי הם רצו לראות קצת היסטוריה, וזה לא מה שאתה מחפש נכון?
תלך לאי פוקט, שמה ממש נהניתי... יש חופים מדהימים וממש נופים יפים....
וגם לקופיפי.....
עוד מקום שהייתי בו זה צ'אנג ראי, ועשינו שמה טרק היה יפה מאוד..

• פותח/ת השרשור
אני לא בקטע של טרקים.. בשביל זה יש את ערוץ דיסקאברי.

בעיקרון יוצא שאני שם בפול מון, בלאק מול ו2 half מון. לא בכולם אני אהיה באיים, אבל בפול בטוח.
בכל אופן אני ממש בקטע של בטן גב ומסיבות.. לא טיולים.

הייתי בלאוס וזה שעמום על. הכל שם מת. זה כמו ארץ רפאים. מדינת עולם שלישית קומוניסטית, תבין לבד מה הולך שם.
הפלוסים זה שיפה שם, יש את הtubing בואנג ווינג שזה אדיר. ויש שם סמים חופשי אם אתה מחפש.
תעשה את החשבון אם זה מעניין אותך.
אני לא אהבתי, מדינה קומוניסטית כבויה עם אנשים כבויים וחסרי שמחת חיים.

ותאילנד תעשה קודם את הצפון.
הכי הכי הכי חשוב, הכי חשוב! זה קונדומים! בתאילנד יש הרבה איידס ורוב הסיכויים שאתה תזיין שם (זה לא מחמאה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בטח מי יזיין בלי קונדום שם??

קיצר איפה עוד היית בצפון?

12344
בגלל שהמסיבות שמה מטורפות,
בחוף הים משהו מדהים, חברים שלי היו בזה, אני לא, אבל הם אמרו לי שהיה מדהיםםםם
בטן גב, יש הרבה בלאוס...
KAKA, מה שאתה אומר הוא לא ממש נכון, יש שמה אנשים סבבה הכול תלוי בך, וגם מה שחשוב הוא להנות עם החברים שאתה בא איתם...

דווקא פוקט זה אי יחסית משעמם.חוץ מחופים יפים אין שם יותר מדי מה לעשות.
קוסומאי וקופנגן איים חזקים .רק קח בחשבון שכולם שם ישראלים.
אל תפספס את פאטייה אם אתה בקטע של זונות.וגם אם לא ,זה מקום הזוי .חובה להיות שם.

12344
בגלל שהמסיבות שמה מטורפות,
בחוף הים משהו מדהים, חברים שלי היו בזה, אני לא, אבל הם אמרו לי שהיה מדהיםםםם
בטן גב, יש הרבה בלאוס...
KAKA, מה שאתה אומר הוא לא ממש נכון, יש שמה אנשים סבבה הכול תלוי בך, וגם מה שחשוב הוא להנות עם החברים שאתה בא איתם...
מחברים שהיו באירופה וגם בתאילנד, מקומות כמו איביזה\אמסטרדם לא רואים את תאילנד.
כמובן שתאילנד מטורפת לעומת הארץ...

המסיבות בתאילנד באמת לא כזה להיט.
גם הפול מון זה מאוד מגניב והכל. פסטיבל כזה שאנשים מכל העולם באים אבל עדיין זה דיי עלוב בהשוואה למסיבות בעולם.
תאילנד מדהימה ומטריפה מהרבה סיבות אחרות

אני מאוד נהניתי בתאילנד...
אולי בגלל שלא הייתי באיביזה ובאמסטרדם אז אני לא יכול להשוות 😃

• פותח/ת השרשור
אני כנראה טס לאיביזה ביוני, אבל זה אופי אחר של טיול...

צ'אנג מאי - שם תעשה את כל הקניות שם הכי זול...
יש טיול ג'יפים שנקרא רד בריק שהוא נחמד או הטאנה (שלא עשיתי אותו)

קו פיפי - אי יפה (אם לא הכי יפה) ואתה יכול להקיף אותו בשעה של הליכה.
תהיה שם משהו כמו שלושה ימים כי אין הרבה מה לגרד שם חוץ מבטן גב.
אין שם מסיבות מעניינות סתם תאילנדים מזויינים שמסובבים חוטים עם אש על החוף.
המחירים שם בשמיים.

קופנגן - שי יש את מסיבות הפול מון הראשיות של תאילנד אחלה מסיבות בחוף של ההאד רין.
תשתדל לישון בהאד רין אחרת אתה תישן מחוץ לשם ויש סיכוי גדול שלא היה לך קליטה בפלאפון והנהגי מונית (אם הם באים) הם לוקחים איזה 200 באט לנסיעה שזה הרה.
שם תהיה ככה שבוע, המסיבות שלפני הפול מון יותר טובות לדעתי..

פוקט- אחלה מקום תהיה שם לדעתי חמישה ימים בערך.
יש שם את רחוב המסיבות שנקרא "באנגלה" שם זה כל הבארים והברדק שאנחנו היינו קוראים לו "סדום" אתה תגיע לשם ותבין לבד.
בכל אופן, ב"סדום" יש לך מסיבה בשם הוליווד שהיא די איכותית בניגוד לכל סדום ששם יש רק ליידי באר (ליידי בר - זונות)
יש גם את הפאקטורי ששם לא הייתי אבל שעתי שהיא גם לא רעה.
אם לא בא לך על כל הישרלים עם האייפודים והעופר לוי במסדרונות הבית מלון אז אל תלך למלון בשם הוליווד הוא מפוצץ בכאלה.
תלך לסוכנות בשם סגול הם דווקא נחמדים וביחס לשאר סוכני הנסיעות הם זולים.

סמוי - תישן על רחוב בשם צ'ווינג ששם זה כל המנדרש..
יש מסיבה שהיא די סבבה שנקראת גרין מנגו שאני מניח שלשם אתה תלך כל ערב.
סמוי נחמדה דווקא..

פאתייה לא הייתי.

בנגקוק תהיה שם גג שלושה ימים.. אין מה לגרד שם בחיי לילה הדבר היחיד שתעשה ם זה תלם לMBK לקומה שישית שם יש את כל הבגדים ושם דווקא המחירים לא רעים.
ג'ינס עולה 60 והיא גם עושה לך מכפלת..
עדיין הכי זול בצ'אנג מאי אבל במקום השני זה בנגקוק.
בלילה תלך לשוק בשם פטפונג ששם יש מלא מלא מוכרי שעונים ואתה יכול להוריד אותם לתחתונים.

יש עוד כל מיני דברים שפשוט אין לי כח לחפור אחרי כל מה שחפרתי פה חח
אם יש לך משהו ספציפי לשאול תשאל אני אענה לך

• פותח/ת השרשור
לאוס היית?
התחלת בצפון ואז איים או ההיפך?
כמה עולה לילה שם במלון טוב? יעני סטייל 5 כוכבים. 100 שקל לילה?

לאוס היית?
התחלת בצפון ואז איים או ההיפך?
כמה עולה לילה שם במלון טוב? יעני סטייל 5 כוכבים. 100 שקל לילה?

אני התחלתי בצפון בצ'יאנג מאי ומשם לדרום.
אני לא יודע להגיד לך בדיוק כמה עולה לילה בצפון כי אני עשיתי דיל של הרד בריק וזה היה הכל כלול..
כנס לאתר http://www.sawadee.com/ ותבדוק שם מחירי מלונות.

נ.ב - כשאתה מגיע לצ'יאנג מאי אל תשכח לקחת כרטיס סים של True בצ'יאנג מאי הם מביאים לך אותו בחינם ואתה רק משלם איזה 100 באט שזה בעצם לשיחות.
דקת שיחה לארץ עולה 4 באט שזה חצי שקל.
שלא תיקח בטעות את הסלקום אורנג' או פלאפון או מירס איתך הם ישחטו אותך.

עוד משהו חשוב, אם אתה טס עכשיו אז תדע שהמזג אויר מאוד מבולגן וואתה תהיה חייב להסתכל מידי יום במזג אויר ולפי זה לתכנן לאן אתה טס.
זה לא כמו בדצמבר שאתה טס לצפון ומשם לדרום והכל מתוכנן מראש.
המסלול ישתנה לך במשך הטיול עקב המזג אויר..

זה אתר שלפי ממוצע שעשינו היה הכי מדויק - http://www.tmd.go.th/en/

---------- התגובה התווספה ב 20:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:25 ----------

לאוס לא הייתי, לפי דעתי אין מה לגרד שם ולא בא לי להתקלח במים קרים במיוחד כשהמזג אויר כל כך מחורבן.
דרך אגב באתר TMD אתה יכול לראות את העננים ואת כיוון הרוח וככה אתה תדע איפה תהיה שמש ואיפה לא.
ואם מעניין אותך אתה יכול לעקוב איפה היו רעידות אדמה. 😃

מי שהיה בתאילנד,רציתי לברר כמה דברים:
1. כמה זמן מומלץ לטייל שם?
2. איזה רשת מלונות\שמות של מלונות הכי טובים שיש ?
3. האם זה באמת נכון שאומרים שאין שם כלום מעניין חוץ מזונות?
4. כל מה שכתבת בפוסט שבצ'אנג מאי הזה ממש ממש זול - מדובר בחיקויים או מקוריים?
5. נהנת? שווה ללכת לשם משהו כמו 6 חברה?
6. זול שם הבגדים וכאלה לעומת ארה"ב(האוטלטס)?

אמא שלי רופא והיא סיפרה לי (והיא מהאלה שלא משקרות) שממש מסוכן שם יש מלא חיידקים בכל מקום גם בהכי טובים,היה להם הרצאה והשתלמות על תאילנד אף אחד לא רצה לטוס לראות את זה והראו להם סרטונים שגם במלונות הכי טובים פתאום רואים כלבים וחיות מסתובבים במטבח,
הקטע המפחיד היא אמרה לי שהיא מכירה בנאדם שטס לשם ,כאב לו הבטן היה צריך לעשות ניתוח הסרת תוספתן- עשה שם את זה וגנבו לו כליה 0.0 רציני.
ובלילה דורסים שם אנשים וגונבים להם תכסף בן של חבר של אבא שלי ככה שדדו אותו ונשבר לו צלע וארובת העין.
ועוד מלא מיקרים שההורים שלי חפרו לי כדי שאני לא יסע ושעדיף למקומות אחרים .

מה שאני מנסה לומר - באמת עד כדי כך מסוכן שם? כאילו זה שווה להיות שם בדרגת הסיכון?

מי שהיה בתאילנד,רציתי לברר כמה דברים:
1. כמה זמן מומלץ לטייל שם?
2. איזה רשת מלונות\שמות של מלונות הכי טובים שיש ?
3. האם זה באמת נכון שאומרים שאין שם כלום מעניין חוץ מזונות?
4. כל מה שכתבת בפוסט שבצ'אנג מאי הזה ממש ממש זול - מדובר בחיקויים או מקוריים?
5. נהנת? שווה ללכת לשם משהו כמו 6 חברה?
6. זול שם הבגדים וכאלה לעומת ארה"ב(האוטלטס)?

אמא שלי רופא והיא סיפרה לי (והיא מהאלה שלא משקרות) שממש מסוכן שם יש מלא חיידקים בכל מקום גם בהכי טובים,היה להם הרצאה והשתלמות על תאילנד אף אחד לא רצה לטוס לראות את זה והראו להם סרטונים שגם במלונות הכי טובים פתאום רואים כלבים וחיות מסתובבים במטבח,
הקטע המפחיד היא אמרה לי שהיא מכירה בנאדם שטס לשם ,כאב לו הבטן היה צריך לעשות ניתוח הסרת תוספתן- עשה שם את זה וגנבו לו כליה 0.0 רציני.
ובלילה דורסים שם אנשים וגונבים להם תכסף בן של חבר של אבא שלי ככה שדדו אותו ונשבר לו צלע וארובת העין.
ועוד מלא מיקרים שההורים שלי חפרו לי כדי שאני לא יסע ושעדיף למקומות אחרים .

מה שאני מנסה לומר - באמת עד כדי כך מסוכן שם? כאילו זה שווה להיות שם בדרגת הסיכון?
.[/QUOTE]
1. אני באופן אישי טיילתי רק חודש והייתי מוכן להישאר עוד חודש..
מה שרוב האנשים עושים ומספיקים הכל זה בסביבות החודש-חודש וחצי.

2. זה מאוד תלוי איפה בתאילנד, משהו יותר ספציפ? (אגב אין רשתת זה כל אחד מקים בית מלון\גסט האוס משלו)
לפי דעתי אל תקשיב לסוכנת נסיעות הישראלים כי הם שולחים אותך למונותשמפוצצי ערסים אלא אם כן זה לא מפריע לך..

3. ממש לא נכון, יש שם נופים אדירים (אם זה מעניין אותך) יש לך כל מיני אטרקציות נחמדות כמו לרכב על פילים, להצטלם עם נמרים, לראות מישהו שמשחק עם נחשים, מסיבות די טובות, תיירות נחמדות, תאילנדיות נחמדות, טיולים - 7 האיים\ 4 האיים\ 42 האיים אילו שמות של טיולים וכו'.

4. בתאילנד אין מקוריים חוץ מאולי בפוקט בקניון שלהם אולי יש שם דברים מקוריים אבל המחיר בהתאם או שבMBK שבבנגקוק.

5. אני נהנתי ורציתי להישאר עוד, אנחנו טסנו שלושה ואני חושב שיותר מזה זה כבר מתחיל להיות קצת מסורל...
למה? כי לדוגמא אם אתם רוצים לתפוס טוקטוק אז אתם תצתרכו לתפוס 2 טוקטוקים כי בטוקטוק יש מקום ל3 אז מספיק שאתם 4 וזה כבר 2 טוקטוקים.
כנ"ל לגבי בתי מלון שבדרך כלל זה חדר ל2 ואם רוצים עוד אחד אז זה להוסיף מיטה נוספת ואז הוא נאלץ לישון כמו בדואי על הרצפה.

6. זול אבל אתה צריך לדעת איפה לקנות יש איכויות שונות.. האיכות של הבגדים הכי טובה שממש קרוב למקוריים היה בMBK בקומה 6 אבל גם שם אתה חייב לחפש בנרת כי זה פשוט עצום

לגבי מה שאמא שלך אמרה אז תראה..
אל תגע בכלבים גם אם הם הכי חמודים כי אתה כבר תראה לבד ש90% מהכלבים ניראים חולים ויש להם קילופי שיער מגעילים כאלה..
אתה מסתובב ברחוב ואתה רואה פתאום פקניז כזה חמוד שבא לך לאכול אותו עד שהוא מסובב תראש ואתה רואה חצי ראש מתקלף ואז יורד לך ממנו לגמרי..
אני ביררתי ויש שם איזה מגפה או משהו לכל הכלבים שם ושהם לא מחוסנים.
בקשר לגניבות, אני לא נתקלתי באף גניבה אבל תמיד טוב להיות מפוקס.​

.

1. אני באופן אישי טיילתי רק חודש והייתי מוכן להישאר עוד חודש..
מה שרוב האנשים עושים ומספיקים הכל זה בסביבות החודש-חודש וחצי.

2. זה מאוד תלוי איפה בתאילנד, משהו יותר ספציפ? (אגב אין רשתת זה כל אחד מקים בית מלון\גסט האוס משלו)
לפי דעתי אל תקשיב לסוכנת נסיעות הישראלים כי הם שולחים אותך למונותשמפוצצי ערסים אלא אם כן זה לא מפריע לך..

3. ממש לא נכון, יש שם נופים אדירים (אם זה מעניין אותך) יש לך כל מיני אטרקציות נחמדות כמו לרכב על פילים, להצטלם עם נמרים, לראות מישהו שמשחק עם נחשים, מסיבות די טובות, תיירות נחמדות, תאילנדיות נחמדות, טיולים - 7 האיים\ 4 האיים\ 42 האיים אילו שמות של טיולים וכו'.

4. בתאילנד אין מקוריים חוץ מאולי בפוקט בקניון שלהם אולי יש שם דברים מקוריים אבל המחיר בהתאם או שבMBK שבבנגקוק.

5. אני נהנתי ורציתי להישאר עוד, אנחנו טסנו שלושה ואני חושב שיותר מזה זה כבר מתחיל להיות קצת מסורל...
למה? כי לדוגמא אם אתם רוצים לתפוס טוקטוק אז אתם תצתרכו לתפוס 2 טוקטוקים כי בטוקטוק יש מקום ל3 אז מספיק שאתם 4 וזה כבר 2 טוקטוקים.
כנ"ל לגבי בתי מלון שבדרך כלל זה חדר ל2 ואם רוצים עוד אחד אז זה להוסיף מיטה נוספת ואז הוא נאלץ לישון כמו בדואי על הרצפה.

6. זול אבל אתה צריך לדעת איפה לקנות יש איכויות שונות.. האיכות של הבגדים הכי טובה שממש קרוב למקוריים היה בMBK בקומה 6 אבל גם שם אתה חייב לחפש בנרת כי זה פשוט עצום

לגבי מה שאמא שלך אמרה אז תראה..
אל תגע בכלבים גם אם הם הכי חמודים כי אתה כבר תראה לבד ש90% מהכלבים ניראים חולים ויש להם קילופי שיער מגעילים כאלה..
אתה מסתובב ברחוב ואתה רואה פתאום פקניז כזה חמוד שבא לך לאכול אותו עד שהוא מסובב תראש ואתה רואה חצי ראש מתקלף ואז יורד לך ממנו לגמרי..
אני ביררתי ויש שם איזה מגפה או משהו לכל הכלבים שם ושהם לא מחוסנים.
בקשר לגניבות, אני לא נתקלתי באף גניבה אבל תמיד טוב להיות מפוקס.​
[/quote]
תודה רבה על הפירוט עזרת לי מאוד..!
ניראלי ניהיה שם חודש אולי אפילו פחות כי זה טיול לפני צבא אז אין כסף כל כך חחח
למרות שניראלי העקיצה היחידה זה המחיר של הטיסות וזהו, תקן אותי אם אני טועה.
דווקא עם ערסים זה דיי מצחיק וככה זה ישראלים.. זה לא כ"כ אכפת לי פשוט אני יחפש לפי איפה שניהיה מקום איכותי.
הבנתי שאפשר להשכיר אופנועים טרקטורונים בלי רישיון אליהם יש אמת בדבר?
אנחנו אגב ניהיה הרוב 18 עד החופש , יהיה בעיה לגילאי 17 ?
ומזה טוקטוקים?
והאוכל שם טוב?

סליחה על החפירה חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית