עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחברים שהיו באירופה וגם בתאילנד, מקומות כמו איביזה\אמסטרדם לא רואים את תאילנד.12344
בגלל שהמסיבות שמה מטורפות,
בחוף הים משהו מדהים, חברים שלי היו בזה, אני לא, אבל הם אמרו לי שהיה מדהיםםםם
בטן גב, יש הרבה בלאוס...
KAKA, מה שאתה אומר הוא לא ממש נכון, יש שמה אנשים סבבה הכול תלוי בך, וגם מה שחשוב הוא להנות עם החברים שאתה בא איתם...
לאוס היית?
התחלת בצפון ואז איים או ההיפך?
כמה עולה לילה שם במלון טוב? יעני סטייל 5 כוכבים. 100 שקל לילה?
.[/QUOTE]מי שהיה בתאילנד,רציתי לברר כמה דברים:
1. כמה זמן מומלץ לטייל שם?
2. איזה רשת מלונות\שמות של מלונות הכי טובים שיש ?
3. האם זה באמת נכון שאומרים שאין שם כלום מעניין חוץ מזונות?
4. כל מה שכתבת בפוסט שבצ'אנג מאי הזה ממש ממש זול - מדובר בחיקויים או מקוריים?
5. נהנת? שווה ללכת לשם משהו כמו 6 חברה?
6. זול שם הבגדים וכאלה לעומת ארה"ב(האוטלטס)?
אמא שלי רופא והיא סיפרה לי (והיא מהאלה שלא משקרות) שממש מסוכן שם יש מלא חיידקים בכל מקום גם בהכי טובים,היה להם הרצאה והשתלמות על תאילנד אף אחד לא רצה לטוס לראות את זה והראו להם סרטונים שגם במלונות הכי טובים פתאום רואים כלבים וחיות מסתובבים במטבח,
הקטע המפחיד היא אמרה לי שהיא מכירה בנאדם שטס לשם ,כאב לו הבטן היה צריך לעשות ניתוח הסרת תוספתן- עשה שם את זה וגנבו לו כליה 0.0 רציני.
ובלילה דורסים שם אנשים וגונבים להם תכסף בן של חבר של אבא שלי ככה שדדו אותו ונשבר לו צלע וארובת העין.
ועוד מלא מיקרים שההורים שלי חפרו לי כדי שאני לא יסע ושעדיף למקומות אחרים .
מה שאני מנסה לומר - באמת עד כדי כך מסוכן שם? כאילו זה שווה להיות שם בדרגת הסיכון?
[/quote]
.
1. אני באופן אישי טיילתי רק חודש והייתי מוכן להישאר עוד חודש..
מה שרוב האנשים עושים ומספיקים הכל זה בסביבות החודש-חודש וחצי.
2. זה מאוד תלוי איפה בתאילנד, משהו יותר ספציפ? (אגב אין רשתת זה כל אחד מקים בית מלון\גסט האוס משלו)
לפי דעתי אל תקשיב לסוכנת נסיעות הישראלים כי הם שולחים אותך למונותשמפוצצי ערסים אלא אם כן זה לא מפריע לך..
3. ממש לא נכון, יש שם נופים אדירים (אם זה מעניין אותך) יש לך כל מיני אטרקציות נחמדות כמו לרכב על פילים, להצטלם עם נמרים, לראות מישהו שמשחק עם נחשים, מסיבות די טובות, תיירות נחמדות, תאילנדיות נחמדות, טיולים - 7 האיים\ 4 האיים\ 42 האיים אילו שמות של טיולים וכו'.
4. בתאילנד אין מקוריים חוץ מאולי בפוקט בקניון שלהם אולי יש שם דברים מקוריים אבל המחיר בהתאם או שבMBK שבבנגקוק.
5. אני נהנתי ורציתי להישאר עוד, אנחנו טסנו שלושה ואני חושב שיותר מזה זה כבר מתחיל להיות קצת מסורל...
למה? כי לדוגמא אם אתם רוצים לתפוס טוקטוק אז אתם תצתרכו לתפוס 2 טוקטוקים כי בטוקטוק יש מקום ל3 אז מספיק שאתם 4 וזה כבר 2 טוקטוקים.
כנ"ל לגבי בתי מלון שבדרך כלל זה חדר ל2 ואם רוצים עוד אחד אז זה להוסיף מיטה נוספת ואז הוא נאלץ לישון כמו בדואי על הרצפה.
6. זול אבל אתה צריך לדעת איפה לקנות יש איכויות שונות.. האיכות של הבגדים הכי טובה שממש קרוב למקוריים היה בMBK בקומה 6 אבל גם שם אתה חייב לחפש בנרת כי זה פשוט עצום
לגבי מה שאמא שלך אמרה אז תראה..
אל תגע בכלבים גם אם הם הכי חמודים כי אתה כבר תראה לבד ש90% מהכלבים ניראים חולים ויש להם קילופי שיער מגעילים כאלה..
אתה מסתובב ברחוב ואתה רואה פתאום פקניז כזה חמוד שבא לך לאכול אותו עד שהוא מסובב תראש ואתה רואה חצי ראש מתקלף ואז יורד לך ממנו לגמרי..
אני ביררתי ויש שם איזה מגפה או משהו לכל הכלבים שם ושהם לא מחוסנים.
בקשר לגניבות, אני לא נתקלתי באף גניבה אבל תמיד טוב להיות מפוקס.