הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מאמר שאולי יעניין אותכם

לך תדע. לעומת זאת, המשפט "אם תהיה גוויה בצלחת שלך כל פעם אתה עלול להיהפך לגוויה בעצמך" הוא מגניב ודבילי בו זמנית.

הוא דבילי, כיוון שבמוקדם או במאוחר כולנו נהיה גוויה.

הקונטרה הכי טובה למאמר הזה אלו הנאצים שחיו עד גיל 98 והאורח חיים שלהם היה ככה

לרצוח יהודים, לאכול חזיר, לשתות בירה, לעשן ולזיין וזה מכסה את כל ה'צלחת' הן בקטע הבריאותי והן בקטע הדתי.

• פותח/ת השרשור
לך תדע. לעומת זאת, המשפט "אם תהיה גוויה בצלחת שלך כל פעם אתה עלול להיהפך לגוויה בעצמך" הוא מגניב ודבילי בו זמנית.
בוא לא ניתפס על משפט מסוים שהיא אמרה, אלה נסתכל על הרעיון המרכזי שהוא איזון רמות הPH על ידי המזון שאנחנו אוכלים.

כן, זה מטומטם. כבר דנו על זה מספיק.

אני לא מתנגד לדיעה שלך, להפך, הפוסטים שלך מעולים ואני לא נוטה לפקפק בהם בד"כ..

אבל זה פשוט נשמע תמוה שאתה מחרבן על הדיעה של כל העולם!
(העולם="בארצות הברית טיפס הספר במהירות לראש רשימת רבי המכר של ה"ניו יורק טיימס" ושל אתר המכירות אמזון, וזכה לשבחים מרופאים וממומחי תזונה")

כולם אומרים שטויות?! אין בדברים שלה טיפת אמת? הסיפור שלה קיבל באז רק מ"מאישיותה התוססת ומהחוצפה שבה היא קוראת תיגר על הסרטן"?

נערך לאחרונה:
דיאטת PH היא לא דבר חדש.
עד עכשיו לא הוכח שום יתרון בכך.
אם הייתם מריצים חיפוש הייתי יודעים את זה. אבל היי, למה לחפש כשיש כפית?

• פותח/ת השרשור
דיאטת PH היא לא דבר חדש.
עד עכשיו לא הוכח שום יתרון בכך.
אם הייתם מריצים חיפוש הייתי יודעים את זה. אבל היי, למה לחפש כשיש כפית?
לא מצאתי סימוכין מדעיים אבל מצאתי אין ספור עדויות של אנשים שזה עזר להם (ולא ניסו למכור שם שום דבר) ודעות של מומחים שזה עוזר. להזיק זה בטוח לא מזיק.

בקשר לפחמימות פשוטות כמו לחם לבן, פסטה, מיני מאפים העשויים מקמח לבן ותפוחי אדמה

ממתי זה פחמימות פשוטות?

חברים, אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה טוב ומה לא, יש כאלה שצמחונות תעזור להם ויש כאלה שיאכלו זבל כל החיים ויחיו עד גיל 100, פשוט שכל אחד יאכל מה שבא לו.
ולדעתי האישית לפחות אין שום קשר בין סרטן לתזונה, אם זה בא זה פשוט בא.

פשש. דעתך האישית. תודה ששיתפת אותנו.
מה דעתך האישית על הקשר בין תזונה לCHD?

אתה רוצה ללמוד? גש לאוניברסיטה ותשלם. אפילו ספרים אתה רוצה בכפית?

EMZ כפרה עזוב אותך אחי אתה לא צריך להתעצבן מפורום הידע שלך נכבד ואף אחד לא יכול לקחת לך את זה אחי היקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית