עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הקשר?!שלום לך.
אתה זכאי ל10% הנחה כחבר פורום LBS על תוספי המזון של אינטראקטיב בישראל.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב.
בין שלל המוצרים אפשר למצוא שני סוגי אבקות חלבון,האחת אינטראקטיב וואי רגיל והשני אינטראקטיב ISOWHEY האיכותי עם 89 גרם חלבון ב100 גרם חלבון.
לפרטים נוספים ולשובר לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה שלי.
בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.
זה לא קשור, הוא מגיב את זה לכל אחד כמו רובוט מבלי לקרוא אפילו, זה מעצבן כבר!הקשר הוא, שאבקות כשרות זה לא מומלץ.
רוני בהחלט מבין את הדרישה שלך לכשרות, אך כל שאר האבקות גם כשרות רק פשוט אין הכשר כי זה מחו''ל, אבל אלה האבקות הכי איכותיות שיש.
ישראלי=פחות איכותי(ברוב הדברים)
אני תוהה לפעמים אם עומד בנאדם או רובוט מאחורי התגובות האלה 😣זה לא קשור, הוא מגיב את זה לכל אחד כמו רובוט מבלי לקרוא אפילו, זה מעצבן כבר!
הקשר הוא, שאבקות כשרות זה לא מומלץ.
רוני בהחלט מבין את הדרישה שלך לכשרות, אך כל שאר האבקות גם כשרות רק פשוט אין הכשר כי זה מחו''ל, אבל אלה האבקות הכי איכותיות שיש.
זה לא קשור, הוא מגיב את זה לכל אחד כמו רובוט מבלי לקרוא אפילו, זה מעצבן כבר!
הקשר הוא, שאבקות כשרות זה לא מומלץ.
אתה אמרת את הקשקוש הכי גדול ששמעתי בחיים שלי.
מה הקשר לזה שישראלי? אתה שותה חלב תוצרת חוץ?
אז מה אתה מבלבל את הביצים?
כולה אבקת חלבון לא תרופה נגד לוקמיה!!!
זה מוצר שכל כך פשוט לייצר שאתה לא מבין בכלל.
אתה כמו הישראלים שהראו בסרט על שיווק שראיתי בשנה שעברה בקורס של שיווק, שהראו להם שם של חברה זרה באופן אוטומטי הוא היה טוב יותר.
אתה חתיכת פלסבו שזה לא יאמן
אתה אמרת את הקשקוש הכי גדול ששמעתי בחיים שלי.
מה הקשר לזה שישראלי? אתה שותה חלב תוצרת חוץ?
אז מה אתה מבלבל את הביצים?
כולה אבקת חלבון לא תרופה נגד לוקמיה!!!
זה מוצר שכל כך פשוט לייצר שאתה לא מבין בכלל.
אתה כמו הישראלים שהראו בסרט על שיווק שראיתי בשנה שעברה בקורס של שיווק, שהראו להם שם של חברה זרה באופן אוטומטי הוא היה טוב יותר.
אתה חתיכת פלסבו שזה לא יאמן
צר לי להגיד לך, אבל הישראלים יעשו הכל כדי לחסוך כסף, שזה אומר ריכוז חלבון נמוך במיוחד ולא תדע מה עוד שמים לך בפנים.
זה הכל עניין של תרבות, ככל שתפנים את זה יותר מהר כך ייטב לך.
לגבי החלב אין לי ברירה זה יתקלקל אם אני יזמין מחו''ל.
זה ברור, אבל בחו''ל זה יותר קפדני, תהיה בטוח שהרבה אנשים שם עושים בדיקות מעבדה והחברות שם לא יקחו סיכון בלעשות טעויות.
קח לדוגמה את אופטימום, האבקת חלבון שלהם הכי נמכרת בעולם, הם לא יקחו סיכון בלשקר לאנשים כי קל מאוד יהיה לעלות על זה והתדמית שלה תהרס.
בארץ קצת יותר קל לעשות קומבינות.
זה ברור, אבל בחו''ל זה יותר קפדני, תהיה בטוח שהרבה אנשים שם עושים בדיקות מעבדה והחברות שם לא יקחו סיכון בלעשות טעויות.
קח לדוגמה את אופטימום, האבקת חלבון שלהם הכי נמכרת בעולם, הם לא יקחו סיכון בלשקר לאנשים כי קל מאוד יהיה לעלות על זה והתדמית שלה תהרס.
בארץ קצת יותר קל לעשות קומבינות.
איך בדיוק הגעתה להחלטה כזאת ?הקשר הוא, שאבקות כשרות זה לא מומלץ.
GNC זאת חברה עולמית מה אתה משווה,אני מדבר איתך על אבקות ישראליות ושוב גם בחו''ל משקרים אני לא אומר אבל שם יש מותגים שכן אפשר לסמוך עליהם פשוט בודקים מה הכי נמגר ואת זה קונים.