הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה הסיכוי לחטוף קילה\הרניה בהרמת משקולות?

• פותח/ת השרשור djgabi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

djgabi

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
-51
11
0
מה הסיכוי לחטוף קילה בהרמת משקולות כבדים החל ממשקל 50 ומעלה?

• פותח/ת השרשור
גבוה למי שאוכל ממתקים,אתה רוצה גם לתת תשובה רצינית,כי אם לא תגיד אני לא יודע.

אני משער שאם אתה מרים משקלים שכבדים לך אז הסיכוי יכול להיות גבוה
כל עוד אתה מקפיד על טכניקה נכונה ושליטה על התנועה אז לא ניראלי שאמורה להיות בעיה

וואלה? כל מי שיש לו בקע לקה בטכניקה ובשליטה על התנועה?

אני משער שאם אתה מרים משקלים שכבדים לך אז הסיכוי יכול להיות גבוה
כל עוד אתה מקפיד על טכניקה נכונה ושליטה על התנועה אז לא ניראלי שאמורה להיות בעיה

תשובה ראויה,תודה יאן.

מה ראוי בתשובה שלו? הוא רשם לך שטויות. גם עם טכניקה נכונה ועבודה מושלמת אפשר לקבל הרניה זה פשוט תלוי בנטיה הגנטית שלך ובחולשות מולדות באזורים מסויימים בדופן הבטן.

גם שחקני כדורגל מקבלים הרניה שלא נגרמת בכלל מעבודה עם משקלים כבדים. אפשר לקבל הרניה גם מהתעטשות או חרבון.

החל ממשקל 50 ומעלה הסיכוי הוא 28.456% בממוצע, במקרים קיצוניים זה מגיע ל28.785%. אבל זה רק אם המשקל הוא ממש ממש גבוה כמו 80(!).

חבר שליה קיבל הרניה בגיל 9 (אמיתי לגמרי), אולי אולי אולי שיחק כדורגל חחח מה כבר ילד בן 9 יכול לעשות?
אני גם מכיר מישהי שאבא שלה שטף כלים החליק, שבר את המפרקת ומת... אז לא נשטוף כלים? ( רעיון טוב דווקא)

בואנה אתם חבורה של טרולים מהלכים.
EMZ אין הודעה אחת שלך שהיא לא למטרת לעג. אנשים שואלים שאלה ואתה מחזיר להם בשאלה מזלזלת, אתה לא בפורום סטונדטים לחקר הגוף, אז למה הציניות?

אני מנסה להראות לך כמה השאלות שלך נשמעות מטופשות.
אבל אם אני אענה לך: השאלה שלך מטופשת, אתה תפגע ולא תלמד מכך דבר.

אני מנסה להראות לך כמה השאלות שלך נשמעות מטופשות.
אבל אם אני אענה לך: השאלה שלך מטופשת, אתה תפגע ולא תלמד מכך דבר.
הם אולי נשמעות מטופשות למי שרואה את התמונה הכללית, אבל אני לא סטודנט ובקושי רוצים לאשר לי רב"ט אז אפשר לפעמים פשוט לענות לעניין. Just sayin

אבל אין מה לענות. זאת הבעיה. זה לא שאני צוחק עליך שאתה בור.

תפסיקו לבלבל לי את המוח. מעכשיו כל שאלה מפגרת שלא נפתחת באשכול שאלות מפגרות תנעל.
קודם תלמד מה זה קילה, אחרי זה תגיד לי לגיטימי.
הופה ננעל.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית