הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג המשך מסה לאחר פציעה של חודש (5X5)

Anabolizm

משתמש קבוע
1,289
42
נק' מוניטין:
442
1,289
42
לפני כחודש וחצי בערך ניפצעתי במרפק והייתי צריך 25 תפרים ככה שזה מנע ממני להתאמן למשך חודש. בקיצור חזרתי להתאמן לפני שבועיים והתחלתי את התוכנית הליאנרית של ביל סטאר..
אני דיי קרוב כבר למשקלי שיא.
התחלתי את התוכנית אם המשקלים הבאים:
סקוואט- 80 קילו
דדליפט- 100 קילו
בנץ'- 60 קילו
פאוור קלין- 60 קילו
פוש פרס-45 קילו
אני כבר שבועיים אחרי ואני מאוד קרוב כבר למשקלי שיא.
בדיוק חזרתי מהאימון, להלן המשקלים הנוכחיים:
סקוואט- עשיתי היום 100 קילו ל3 חזרות היה דיי קשה (משקל שיא)
דדליפט- 115 קילו לא כזה קשה
בנץ'- עשיתי היום 70 קילו, סבבה כזה לא הכי קשה..
פאוור קלין- עשיתי היום 67.5 קילו, לא כול כך קשה..
פוש פרס- 50 קילו נראה איך יהיה אימון הבא..
אני עושה 4 אימונים בשבוע במקום 3, זאת אומרת שאני מוותר על היום מנוחה. נראה אם זה ידפוק לי את ההתקדמות..
בכול מקרה יש לי שאלה- הגיוני שצריך לעשות 8 חזרות פאוור קלין באימון C? 😳 זה נשמע קצת הזוי לעשות 3 חזרות עם משקל שיא ואז עוד 8 חזרות עם המשקל של הסט ה3..
אם זה לא אמור להיות ככה אז תקנו אותי..בכול מקרה עשיתי 8 חזרות בסט האחרון (רצח!!).
אימון הבא יום שישי.
אם יש למישהו הערה או משהו אני אשמח לשמוע..
בהצלחה לי, מסה עד המוות 😃

• פותח/ת השרשור
הלוואי שכול אימון יהיה ככה !! לקחתי הפעם 400 מ"ג של קפאין במקום 200 כמו בדרך כלל והאימון פשוט היה פיצוץ 😃
אוקיי:
סקוואט- 100 קילו 5 חזרות (קצת קשה אבל היה טוב)
בנץ'- 70 קילו 5 חזרות (לא כזה קשה כמו שחשבתי)
פאוור קלין- 67.5 קילו 5 חזרות (וואו בחיים לא היה לי קלין כזה טוב!!!)

בקיצור, היה אימון טוב, מקווה שאימון הבא אני אסיים 120 קילו דדליפט לחמישייה כמו שצריך ושהפוש פרס לא יתקע לי כמו שאני מפחד! אני כבר ממש במשקלי שיא שלי חוץ מהפאוור קלין (70 קילו לשלישייה בזמנו) והבנץ' (75 קילו לשישייה).
עכשיו פשוט צריך לראות שאני מצליח לשבור את השיאים מבלי להיתקע!
בעזרת השם אני אתחיל לצלם את הסקוואט והדדליפט.
אימון הבא ביום שני 😃

יפה מאוד, העיקר תתמיד ותשקיע 😃
ואיך התזונה שלך נראית? כי בלי תזונה שמתאימה לתכנית אתה תתקע כבר בקרוב

• פותח/ת השרשור
את האמת שאני לא בדיוק סופר כול קלורייה וגרם, אבל בכול אחרוחה אני מקפיד על כמות מספקת של שומן, פחמימות, וכי חשוב חלבון. אני משתדל להגיע לסביבות ה100-150 גרם חלבון ביום, אבל תמיד יש ימים שלא יוצא..

גם אני לא סופר מדויק במחשבון
אבל תנסה להגיע ללפחות 2500 קלוריות ביום, חלבון 2 גרם לכל קילו, והשאר שומן ופחמימות.
כשתתקע במשקלים תעלה קלוריות בהתאם

• פותח/ת השרשור
אימון לא משהו..הגעתי עייף, לא מרוכז..
לפחות ראיתי את לוליק עושה דדליפט אז המצב רוח השתנה איך שהוא 😃
אימון B:
פוש פרס- 52.5 קילו, לא הכי קשה אבל עדיין מרגישים את הכתפיים והרגליים..
דדליפט- 120 קילו, ה110 היה סבבה אבל כשהגעתי ל120 הטכניקה הייתה חרא..אבל עדיין סיימתי את החמישייה..
סקוואט- 70 קילו, קל מן הסתם..
בכללי היה אימון סבבה מינוס, מקווה שאימון הבא אני אשבור את השיא בסקוואט (102.5), לגביי הבנץ' אני לא דואג 🚬🤪🚬
גם לא הצלחתי להתאושש כול כך מהקלין שהיה אימון שעבר..
אימון הבא יום רביעי 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אימון C:
אימון דיי טוב! לא ניתקעתי ולשם שינוי לא הגעתי עייף כמו האימון הקודם.
סקוואט- הגעתי לאימון ממש תפוס ברגליים והייתי בטוח שאני לא מצליח לעשות אפילו 80 קילו! לבסוף הייתי אמור לעשות 102.5 לשלישייה אבל משום מה זה היה ממש קל אז עשיתי 5 חזרות 👑 חחח לא האמנתי! אבל, כמו טמבל שכחתי את הסט האחרון של ה8 חזרות:( עד כמה זה נורא???:🙁
בנץ'- 72.5 לשלישייה, לא יותר מדי קשה. אני משאר שאימון הבא אני אעשה את ה5 חזרות ללא בעיה..
פאוור קלין- 70 קילו לשלישייה, משום מה זה ממש קל..אבל ה8 חזרות היו ממש ממש מעייפות חחח
בקיצור אימון דיי טוב, ואני הכי מבסוט שאני לא נתקע עדיין בכלום! 😃
מנוחה עכשיו עד יום שבת (אני ממש תפוס, בעיקר ביד קידמית ואני לא יודע ממה!!)
אהה ולא יודע למה אבל אין לי כול כך תאבון, ככה שבסופו של יום אני לא מצליח להגיע ליותר מ120 גרם חלבון ;maeq אוף!

• פותח/ת השרשור
אימון A:
אימון טוב! לא ניתקע עדיין ברוך השם 😃
סקוואט- 102.5 לחמישייה, טוב ואימון C בעזרת השם אני אעלה ל105!
בנץ'- 72.5 לחמישייה, קצת קשה היה אבל אני מקווה לטוב באימון C..
פאוור קלין- התחיל להיות הקשה המנייאק, אבל עדיין, עשיתי דברים קשים יותר 😛
בגדול אימון סבבה..מקווה שיום שני אני אצליח לעשות אימון כי החדר כושר אמור להיות סגור לרגל יום הזיכרון אבל אני מקווה שאני אצליח להיכנס לחדר כושר אחר איכשהו..לילה טוב!

• פותח/ת השרשור
אימון B:
איזה אימון מעפןןן!!, לצערי הייתי צריך להתאמן בגו אקטיב בגלל שהחדר כושר שלי היה סגור היום (יום הזיכרון), אני בדרך כלל לא מעביר ביקורת על כלום אבל באמת שסבלתי באימון! כול החדר כושר מלא בבילדרים מסריחים שעושים רבע סקוואט עם 60 קילו וצורחים כאילו עשו הרגע סט של 200 קילו! כול המוטות שם עקומים ובסט הכבד של הפרס זה התחיל להתגלגל לי ביד ועוד שניה נפל לי על הראש! חח בסט הכבד של הדדליפט הסתכלו עליי כאילו אני אלוף העולם בפאוורליפטינג L0L ושירד לי דם מהרגליים אחרי הסט לא הבינו מה קרה ועוד שניה הזמינו לי אמבולנס חחחח הקיצר ליצנים. אחרי הסט דדליפט שמעתי את אחד מהעלק מאמנות שואלת את אחד המאמנים מה זה התרגיל הזה:suicide: היא אשכרה לא יודעת מה זה דדליפט:(
אהה והנה משהו ממש מצחיק- הראל אורן (ממציא שיטת הסייבורג) מתאמן שם חחחחח אחד הליצנים:sarcastic:
הקיצור אימון דיי מצחיק, אבל לא נורא, לא נישברתי מהלחץ החברתי הזה של הבילדרים והמשכתי באימון 😃
סקוואט- 70 קילו לחמישייה (משקל ליצני ביותר)
פוש פרס- 55 קילו לחמישייה, דיי קשה, אני מאוד מקווה לא להיתקע אימון הבא..(יש לי הרגשה שכן S: )
דדליפט- 122.5 קילו לחמישייה, לא כזה קשה אבל הכלוב נימצא 100 מטר מהמראה אז לא יכלתי לראות איך הטכניקה...אני מקווה שסבבה, בכול מקרה משקל שיא וזה...
בינתיים אני עדיין מעלה משקלים בצורה ליאנרית וכבר עברתי את המשקלי שיא..כנראה שהתוכנית באמת עובדת:s85:
אימון הבא יום רביעי, עד אז שיהיה יום עצמאות שמח! 😃

• פותח/ת השרשור
אימון C:
אימון טובב!! בחדר כושר הרגיל שלי ועם מוטות נורמאליים חחח
בנץ'- 75 קילו לשלישייה, טוב, קצת קשה, אבל טוב 😃 אימון הבא נעשה חמישייה!
סקוואט- 105 קילו לשלישייה, לא קשה, כמעט התפטתי לעשות חמישייה אבל פחדתי שאני לא אצליח להתאושש עד אימון הבא..חח;maeq
פאוור קלין- 72.5 לשלישייה, אני לא מבין איך אבל זה רק נהיה יותר קל חחח 🥰, השמינייה כמובן שהרגה אותי לגמרי! ;azban
לא יודע אם לחכות עד שבת בשביל אימון הבא או לעשות אימון עוד יומיים..מה אתם אומרים?? (התוכנית אומרת כמובן לנוח שלושה ימים..)
אהה חחח ומשהו מאוד משעשע- חחח איזה אחד נתקע שם על המכשיר של הבטן בשיפוע (ילד בן 15 נראלי), אז ניגשתי אליו שאלתי אותו עוד כמה נישאר לו, חחח הוא אמר לי שיש לו עוד 30 סטים לעשות:152on:, והקטע הכי מפחיד- הוא לא הסתבלט עלי 😵

• פותח/ת השרשור
אימון A:
אימון טוב, לא ניתקע עדיין 😃
סקוואט- 105 לחמישייה, לא קשה בכלל..
בנץ'- 75 לחמישייה, טוב, לא כול כך קשה 😃
פאוור קלין- 72.5 לחמישייה, אחרי החזרה השלישית התפללתי שזה יגמר כבר..אבל היה דיי סבבה.
בגדול אימון טוב, הסקוואט ממש קל..בנץ' לא כול כך קשה והפאוור קלין מתחיל להיות מורגש.
העליתי סירטונים בפורום פאוורליפטינג ככה שיהיה נחמד אם תגיבו שם על הטכניקה..😃
אימון הבא יום שני:79nb:

• פותח/ת השרשור
אימון B:
אימון סבבה..לא יותר.
סקוואט- 70 קילו, קל..
פוש פרס- 58.5, הופתעתי, הייתי בטוח שאני אתקע ב 55 אבל הגוף לא איכזב 😃
דדליפט- 125, מאוד קשה, הטכניקה בסטים הכבדים הייתה על הפנים..מה אני עושה אם זה?? ;(

• פותח/ת השרשור
הייתי בחופשה באילת ככה שלא יצא לי לעדכן את הלוג.
כבר עשיתי שני אימונים (C,A) אז אני ארשום את שניהם..
נתחיל עם C:
האימון היה בחדר כושר של המלון אז הייתי צריך לעשות סקוואט בסמית' וכאלה..
סקוואט- 107.5 קילו לשלישייה, קל, השמינייה הרגה!!
פאוור קלין- 78.5 קילו לשלישייה, קצת קשה אבל לא נורא, כרגיל השמינייה הרגה..
בנץ'- 78.5 קילו לשלישייה, לא כזה קשה, שמינייה הייתה קלה.
אימון סבבה חוץ מהחדר כושר המעפן.

אימון A (היום):
סקוואט- היה ממש קל, אז עשיתי 110 קילו לחמישייה כבר.. 😃 (לא כזה קשה)
בנץ'- 78.5 לחמישייה, לא כזה קשה אבל עדיין מתאמצים..
פאוור קלין- 78.5 קילו לחמישייה, זה ממש לא יכול להימשך ככה שאני צריך לעשות את הדבר הזה 5 פעמים עם משקל כזה! אחרי החזרה השלישית הטכניקה פשוט הולכת קיבינימאט! בכול מקרה עשיתי את כול החמש אבל אני בטוח שאחרי החזרה השלישית הטכניקה הייתה לא משהו.. S:
אימון סבבה..
מתחיל להרגיש את הפאוור קלין וכמה שהוא קשה בעיקר בטכניקה ככול שעולים עוד במשקלי העובדה.
אימון הבא יש דדליפט ופרס..
פרס אני מקווה ללחוץ 60 קילו, ודדליפט משום מה לא הולך כול כך, אז אם שוב אני ארגיש עם זה מעפן אני אעשה פשוט ריסט..
אימון הבא יום שלישי, לילה טוב 😃

• פותח/ת השרשור
אימון B:
אימון בסדר..
עבדתי היום על הטכניקה של הדדליפט ככה שלא העמסתי מי יודע מה..אבל לא נורא, הפרס פיצא על זה 😃
סקוואט- 70 קילו לחמישייה, קל, מן הסתם..
פוש פרס- 60 קילו לחמישייה, לא האמנתי שאני אצליח! ועוד אחרי שאימון שעבר כמעט ניתקעתי בחזרה האחרונה! היה לי כול כך קל שלא יכלתי להתאפק ועשיתי עוד חזרה! התוכנית ממש עובדת חח
דדליפט- 120 קילו לחמישייה, ביאס אותי לעשות את המשקל הזה S: אבל לא נורא, זה היה בשביל ללמוד את הטכניקה כמו שצריך..
בגדול אימון סבבה 😃 מחכה כבר לאימון הבא לעשות 80 קילו בנץ'!!

• פותח/ת השרשור
אימון C:
אימון מעייף! אבל המשקלים רק ממשיכים לעלות 😃
סקוואט- 112.5 קילו לחמישייה (הלך טוב SO WHAT THE HELL WHY NOT? 😃) פשוט ויתרתי על השמינייה..
בנץ'- 80 קילו לשלישייה, לא כזה קשה, הייתי יכול לסיים חמישייה אבל פחדתי לא להתאושש עד אימון A הבא..
PC- 80 קילו לשלישייה, קשה, אבל הטכניקה הייתה טובה (הפתעתי את עצמי!)
אפשר לומר שאני ממש מבסוט מהתוכנית! אני פשוט לא עוצר במשקלים 😃 אני כול שבוע שובר שיא חדש. התוכנית ממש עובדת!!
אימון הבא (A) יום ראשון.

• פותח/ת השרשור
אימון A:
אימון עם הרבה מרץ, וגילית שאני קצת אהבל 😃 (נפרט בהמשך)
בנץ'- 80 קילו לחמישייה, סבבה, חזרה אחרונה קצת קשה אבל הצלחתי 😃
פאוור קלין- 80 קילו לחמישייה, קשה! המוט לא עלתה למעלה כמו שצריך אבל עלתה..
סקוואט- יצאתי אהבל..עד עכשיו חשבתי שאני עושה 112.5, מסתבר שחישבתי לא כמו שצריך ואני עושה 125 קילו!! אין לי מושג איך לא שמתי לב זה ולמה חישבתי ככה אבל רק היום נפל לי האסימון 😛
בקיצור אימון סבבה ואני ממשיך להעלות משקלים 😃
קצת מבאס שהסקוואט נהייה יותר כבד מהדדליפט אבל מה אני אעשה..
אימון הבא נראה מה נעשה עם הדדליפט, מקווה שיהיה טוב 😃

• פותח/ת השרשור
אימון B:
אימון סבבה וקשה..לא הצלחתי להתאושש כ"כ מאימון שעבר (לא ישנתי כול כך טוב ביומיים האלה..)
פוש פרס- 62.5 קילו לחמישייה, נלחמתי על כול חזרה ;maeq (אבל בכול זאת הגעתי קצת תפוס) מקווה לא להיתקע אימון הבא..
דדליפט- 125 קילו לחמישייה, סופסוף מתחילים להעלות משקלים אחרי שסידרנו את הטכניקה (פחות או יותר..) אימון הבא אני כבר רוצה לעשות 130!
סקוואט- 80 קילו לחמישייה, משקל ליצני..אימון הבא נעשה 127.5 !! 🤪
אימון הבא יום חמישי 😃

• פותח/ת השרשור
אימון C:
אימון סבבה, לא היה לי זמן לסקוואט :S
בנץ'- 82.5 קילו לשלישייה, לא ניתקע 😃 שמינייה היה קל (62.5 קילו)
קלין- 85 קילו לשלישייה, החלטתי לעבור לסכימה של 5X3, זה נהייה כבר לא נורמאלי לעשות 5 חזרות ל5 סטים ואז עוד לעשות סט של שמינייה. זה גם דפק לי קצת את התאוששות..
בכול מקרה היה דיי קשה.
לסקוואט לא היה לי זמן..לא נורא, נעשה אימון הבא כבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית