הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש חוות דעת על התוספים הבאים

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
נראה לי שאסור לפרסם פה אתרים מחו''ל.
בכל מקרה מה שפרסמת לא הכי מוכר, יש את הג'ק שנחשב לטוב למרות שעליי הוא לא השפיע בכלל.
יש גם מוצר חדש של צמפיון שנקרא אדורנל אבל אין לי מושג איך הוא.

• פותח/ת השרשור
לא התכוונתי חלילה לפרסם.... פשוט מנסיון בדר"כ מה שמביאים לארץ... זה מה שגורם לרווח רב אצל היבואנים ולא בהכרח המוצרים הטובים ביותר.....

לא התכוונתי חלילה לפרסם.... פשוט מנסיון בדר"כ מה שמביאים לארץ... זה מה שגורם לרווח רב אצל היבואנים ולא בהכרח המוצרים הטובים ביותר.....

מה שנכון נכון, אני בד''כ מסתכל באתר הזה והולך לפי מה שהכי נמכר, למרות שגם מה שלא נמכר יכול להיות טוב באותה מידה.
אבל בתכלס זה בזבוז כסף, פשוט תקנה קריאטין מונו רגיל וזה מספיק.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי קריאטין מונו - הגוף שלי לא הגיב אליו....
ניסיתי קפאין של פרולב או FOREVER 3 טבליות לפני אימון (ואני לא שותה קפה!!!) הגוף לא הגיב אליו....
הדבר היחידי שניסיתי שהגוף שלי אי פעם הגיב אליו היה BETAGEN של חברת EAS בלי לעשות פרסומת
זה בעצם היה שילוב של קריאטין ו HMB באבקה - ייתכן שזה עזר בגלל שהייתי צעיר בן 20 וכיום אני בן 35
בנוסף מה שהרגשתי שהשריר "מתאושש" בין אימון לאימון ואת האפקט מרגישים רק שמפסיקים לקחת - ואז מרגישים טיפה כאבי שרירים בין אימון לאימון - כיום כבר לא ניתן להשיג אותו

ממליצים על ג'ק, אבל מניין לכם שהבנאדם לא סובל מלחץ דם גבוה? כי מוצרים שמכילים NO לא מומלצים לאנשים שנוטלים תרופות מרשם וכאלה שיש להם לחץ דם גבוה\נמוך.
אם אין לך בעיות רפואיות, לך על ה ג'ק, אם יש לך איזושהיא בעיה רפואית עדיף שתיקח רק קריאטין מונו וקפאין.

ניסיתי קריאטין מונו - הגוף שלי לא הגיב אליו....
ניסיתי קפאין של פרולב או FOREVER 3 טבליות לפני אימון (ואני לא שותה קפה!!!) הגוף לא הגיב אליו....
הדבר היחידי שניסיתי שהגוף שלי אי פעם הגיב אליו היה BETAGEN של חברת EAS בלי לעשות פרסומת
זה בעצם היה שילוב של קריאטין ו HMB באבקה - ייתכן שזה עזר בגלל שהייתי צעיר בן 20 וכיום אני בן 35
בנוסף מה שהרגשתי שהשריר "מתאושש" בין אימון לאימון ואת האפקט מרגישים רק שמפסיקים לקחת - ואז מרגישים טיפה כאבי שרירים בין אימון לאימון - כיום כבר לא ניתן להשיג אותו

אולי תנסה קריאטין מונו (CREAPURE) של חברה רצינית?
תשתדל לנסות לא לחסוך כמה אגורות ואולי יעבוד, בכל מקרה אם אני לא טועה 30 אחוז מהאוכלוסייה הקריאטין לא יעיל עליה

תראה ממה שידוע לי על בטא אלנין, ותקנו אותי אם אני טועה בבקשה, הוא שהוא רק נותן פאמפ.
קריאטין מונוהיידרייט הוא היחיד שבאמת הוכח כיעיל, אם אתה שואל אותי אז כל הפורמולות למיניהן הן בזבוז כסף.

• פותח/ת השרשור
נניח שאכן בטא אלנין נותן פאמפ, מה קורה אם לדומא אני לוקח ממנו כמות גדולה לפני אימון ? קרי, 5 גרם או אפילו יותר ?

שלום לך.
אתה זכאי להנחה של 10% על מוצרי אינטראקטיב כחבר בפורום LBS.
את ההנחה ניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את תוספי התזונה של אינטראקטיב.
לאינטראקטיב ליין רחב מאוד של מוצרים בארץ שנכללים בהנחה.
לפרטים נוספים ולשובר ההנחה לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

נניח שאכן בטא אלנין נותן פאמפ, מה קורה אם לדומא אני לוקח ממנו כמות גדולה לפני אימון ? קרי, 5 גרם או אפילו יותר ?

קוקאין הכי טוב לפני אימון.

מה נסגר איתך? מה יש לך לחפש להתמסטל על תוספים לפני אימון? מה אתה ישן שעתיים בלילה ומתאמן ישר אחרי?
הנה פתרון לפאמפ: לך לאמא תבקש בקבוק אקונומיקה (או שתקנה אמוניה) תקח למכון לפני כל סט תן שאכטה תראה איך אתה עף. או שתקנה קפאין.

• פותח/ת השרשור
קוקאין הכי טוב לפני אימון.

מה נסגר איתך? מה יש לך לחפש להתמסטל על תוספים לפני אימון? מה אתה ישן שעתיים בלילה ומתאמן ישר אחרי?
הנה פתרון לפאמפ: לך לאמא תבקש בקבוק אקונומיקה (או שתקנה אמוניה) תקח למכון לפני כל סט תן שאכטה תראה איך אתה עף. או שתקנה קפאין.

א. לצערי כן !!! אני ישן כ - 5 שעות בלילה ברוטו כי הילדים שלי מתעוררים ... ועד שנרדמים מחדש כבר לא נשאר הרבה זמן עד שצריך לקום
ב. אני קם ב 6 בבוקר והולך להתאמן ב 6:30 עד 7:30 (בערב אין זמן להתאמן אחרי העבודה כי צריך לעזור לאישה:) ) ואני צריך משהו שייתן לי מרץ לאימון, ניסיתי קפאין של פרולב או FOREVER אפילו 3 טבליות וזה ממש לא משפיע עלי
שמעתי שבטא אלנין יכול להשפיע לחיוב....

א. לצערי כן !!! אני ישן כ - 5 שעות בלילה ברוטו כי הילדים שלי מתעוררים ... ועד שנרדמים מחדש כבר לא נשאר הרבה זמן עד שצריך לקום
ב. אני קם ב 6 בבוקר והולך להתאמן ב 6:30 עד 7:30 (בערב אין זמן להתאמן אחרי העבודה כי צריך לעזור לאישה:) ) ואני צריך משהו שייתן לי מרץ לאימון, ניסיתי קפאין של פרולב או FOREVER אפילו 3 טבליות וזה ממש לא משפיע עלי
שמעתי שבטא אלנין יכול להשפיע לחיוב....

Oo
מה שנקרא סתמת לי את הפה 😃 חשבתי עוד ילד מחפש פאמפ

5 שעות שינה בלילה יהיה מאד קשה להתקדם במשקלים...כל הכבוד שאתה מתמיד גם בתנאים האלה.

בכל מקרה אמוניה זה רציני עוזר לתת בוסט מטורף לפני סט. וזה הארדקור 😛

לא יודע לגבי בטא אלנין ושאר השטויות אין לי מושג - ממה שלי נראה זה הכל פסיכולוגי (קפאין וקראטין מבחינתי זה דיי והותר)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
Oo
מה שנקרא סתמת לי את הפה 😃 חשבתי עוד ילד מחפש פאמפ

5 שעות שינה בלילה יהיה מאד קשה להתקדם במשקלים...כל הכבוד שאתה מתמיד גם בתנאים האלה.

בכל מקרה אמוניה זה רציני עוזר לתת בוסט מטורף לפני סט. וזה הארדקור 😛

לא יודע לגבי בטא אלנין ושאר השטויות אין לי מושג - ממה שלי נראה זה הכל פסיכולוגי (קפאין וקראטין מבחינתי זה דיי והותר)

לא ילד - בן 36:) הגוף כבר לא מתאושש כמו ילד בן 20+ לצערי... בייחוד שלא ישנים מספיק בלילה אז לא משנה שאני אוכל 5 ארוחות טובות ביום.... רק שאתה לא ישן מספיק אתה מבין ששינה זה המרכיב מספר 1 - אולי אפילו יותר מתזונה....

לא ילד - בן 36:) הגוף כבר לא מתאושש כמו ילד בן 20+ לצערי... בייחוד שלא ישנים מספיק בלילה אז לא משנה שאני אוכל 5 ארוחות טובות ביום.... רק שאתה לא ישן מספיק אתה מבין ששינה זה המרכיב מספר 1 - אולי אפילו יותר מתזונה....

אתה לא צריך 5 ארוחות כל עוד בסוף היום הגעת לכמות קלוריות/חלבון/שומן שהית צריך להגיע אתה יכול גם ארוחה אחת אין הבדל.
אבל כן בלי שינה זה ממש בעיה. איך המשקלים שלך? מתקדם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית