הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה בחורה בפורום ישש!

אנחנו מזלזלים באנשים שמזלזלים בעצמם, אם אתה רוצה למות ולקחת סייקל של דיבול, מעורבב בסופרדרול, אל תאשים אותנו שאנחנו לא עוזרים לך.
נ.ב שירי פעילה במקום אחר שאני גולש בו, ככה שהיא לא חדשה כאן וכנראה שלא הייתי מגיב בהרחבה למישהו/י אחר/ת בפורום הזה אם לא הייתי מכיר אותו לפני כן.

ניסית פעם לאכול 1000 קלוריות במשך 3 חודשים רצוף? ו500 מתחת לתחזוקה לא מספיק כדי לרדת במשקל, לפחות לא לאורך זמן. % השומן שלה גם מאפשר גירעון יותר גדולה מזה, אז למה למשוך את החיטוב לאורך כל כך הרבה זמן אם אפשר לקצר תהליכים.
רעב אחרי אירובי זה אינדבידואלי, אני אחרי אירובי לא רוצה לעשות שום דבר ואוכל בד"כ 2-3 שעות אחרי, אפילו יש לי בחילה.

אני לא 1.50 על 53 קילו

כולכם נהיתם גנתלמנים ויודעים לפרגן לעזור ונושאים אחרים מזלזלים

היא לא שואלת שאלות מטומטמות ואנחנו אוהבים אנשים עם שכל מה לעשות

כמה אפשר לאכול את החביתה מחלמון ביצה+חלבון וסלט
או את החזה עוף עם האורז והסלט?
לפעמים בא גם ממולאים 😃)
תבשילים יותר מגוונים

שבעה הייתי אם הקפדתי על לאכול כל שלוש שעות

👋
את יודעת אולי אני טועה פה ויש פה אנשים שמבינים יותר ממני אבל לדעתי הבעיה זה לא לרדת את ה6-8 קילו האלה - הבעיה זה לשמור על המשקל הזה.
הפתרון מבחינתי זה להגדיל את המסת שריר שלי ככה המשקל שלי יכול להשאר גבוה (SET POINT) על אחוז שומן נמוך יותר. אני לא יודע כמה מזה תקף לגביף וכמה מסת שריר את יכול להוסיף, בצורה ראלית (לדעתי את יכול להוסיף מסת שריר יפה). עוד פתרון (גם אינדיבידואלי) זה לקצץ משמעותית בפחמימות (נגיד לעבור לפלאו, לנצח) אבל זה תלוי ברגישות שלך לאינסולין וכמה מים את סופחת. אני אוכל לחמניה ומתנפח כמו בלון (בהגזמה כמובן אבל you get the point).
חוץ מזה אני חושב שאת נראה טוב מאד (לא היתי מנחש את הגיל בחיים) וה6 קילו האלה לא יעשו הבדל ענק בעיקר בראש 😃

• פותח/ת השרשור
אולי אנסה את דיאטת דוקאן?

מה אתם אומרים? נראה לכם משהו טוב?

---------- התגובה התווספה ב 20:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:22 ----------

תודה רבה
אבל אני רוצה 4 קילו לא 6 😃)

אני לא רואה שום סיבה שתתחטבי, זה נראה מעולה ככה.
לנושא, בערך 17-18% שומן.

מה זה משנה? מעטים מבכירי הפורום באמת מאמנים.

• פותח/ת השרשור
אולי...
ההנחה היא שמאמנים רואים הרבה מתאמנים ואולי יודעים לדייק יותר באחוזי שומן ממראית עין.

למה המספר כל כך משנה לך? מה בדיוק תעשי איתו?
מה זה משנה אם זה 20 או 18 או 43? מה שחשוב זה איך שאת נראית ומה המטרות שלך. מספר לא יתרום בכלום. (אלא אם את רוצה את זה לחיזוק האגו ואז הייתי ממליץ לך פשוט לבדוק. אני בטוח שמייק יודע לעבוד עם קליפר)

אולי...
ההנחה היא שמאמנים רואים הרבה מתאמנים ואולי יודעים לדייק יותר באחוזי שומן ממראית עין.

הנחה שגויה. אף אחד לא יודע להעריך אחוזי שומן ממראית עין, והמספר עצמו לא מעניין אף אחד.

• פותח/ת השרשור
צודקים
מה שבאמת מעניין אותי זה המידה במכנסיים והלוק הכללי 😃

אני מעריך שעברת כבר לידות..., כמה אם אפשר לשאול?

• פותח/ת השרשור
איו לי ילדים
כבר חשבתי שרואים משהו - בטן או משהו כזה...
ואגב גם אחרי לידות אפשר להראות כאילו לא

אני רק אוסיף דבר אחד. בגדול אני מסכים עם משה אבל אני מקבל את הרושם שאת רק מחפשת אישור כזה או אחר כדי לחרוג מהתפריט. אז נכון על 1200 קשה לגוון וכדי לרדת במשקל צריך להקריב וצריך לאכול נקי ונכון זה יכול לשעמם לפעמים אבל את יודעת מה אומרים no pain no gain או loss במקרה שלך. אז אני מציע שתקחי לך תפריט מתאים מהפרוטל או תבני אחד בעצמך או שתתיעצי פה עם החברה בפורום או שתפני לאיש מקצוע שיעשה לך את זה. אבל קחי חשבון שהעניין דורש הקרבה ועבודה קשה. גישה של "בא לי ממולאים או גלידה" וכו לא תביא אותך למטרה שלך זה מצביע על בעיה מנטאלית בכל מה שקשור להתמדה בתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית