הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חדש בפורום, אשמח לערכת אחוז שומן

DaniDin

משתמש מתחיל
198
37
נק' מוניטין:
63
198
37
הייתי בפורום אחר שאני די בטוח שכולם מכירים וראיתי שפה יש קהילה יותר בוגרת אז עברתי לפה
אני בן 17, מתאמן כמעט שנה, בחודש הראשון הייתי מרעיב את עצמי כדי לרדת באחוז שומן, (שקלתי 58, הייתי שחיף קוביות, יש לי תמונה שלי איך שנראתי לפני שהתחלתי להתאמן) חודשיים לאחר מכן חיטבתי בצורה יותר הגיונית (גם מטומטם כי לא היה מה לחטב) אבל לאט לאט במהלך השנה הזאת למדתי מה לעשות, בתקופה האחרונה הוספתי סקוואט, בנצ' פרס, דדליפט לתכנית אימונים, קיצור במהלך השנה הזאת למדתי הרבה! אני מקווה שבשנה הבאה אני לא אעשה שוב טעויות כאלה ואדע איך לעבוד ולא לבזבז זמן
רק בשלושה האחרונים התחלתי לתת מסה אמיתית ולאכול כמו גבר אמיתי ולא כמו ציפור, יכול להיות שקצת הגזמתי כי עליתי בממוצע 2-3 קילו בחודש
אבל לא נורא, אני לא מתכוון להפסיק את המסה עד 85 קילו מינימום
אשמח לברר אחוז שומן, אני שוקל 79-78 קילו, 169 ס"מ

* כל התמונות במצב רפוי, התמונות צולמו 3 שעות אחרי אימון רגליים בלבד, אז אין פאמפ

y4m3dgyymzzy.jpg

gzjilzwyyynz.jpg

lmgmrzmkwojm.jpg

3eiwzteywzm5.jpg

אהלן וברוך הבא לפורום,

אני אעריך אותך סביבות ה-16% שומן.
כמו כן קיים פוטנציאל אדיר ואתה נראה מצוין.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
יפה אחי , טיפה שמנמן ;) אבל יש עוד הרבה לעלות תמשיך לעלות נקי

חחחח כן אני יודע שאני שמנמן, אבל החלטתי לוותר על הקוביות בשביל להיות כמה שיותר גדול, ושאגיע לגודל שהוא גדול אתחיל להתייחס לחיטוב, אין לי בשביל מה להיות מחוטב אם אני קטן, וכמו ששמת לב לפי מה שרשמתי אני לא עולה נקי, עליתי 2% של שומן ב3 חודשים האחרונים (לפי שהתחלתי את המסה הייתי 14%)

אהלן וברוך הבא לפורום,

אני אעריך אותך סביבות ה-16% שומן.
כמו כן קיים פוטנציאל אדיר ואתה נראה מצוין.

בהצלחה!

תודה רבה 😃
לשמוע ממנהל ראשי שאני נראה מצויין עם פוטנצאיל אדיר זה באמת מעורר מוטיבציה ורצון להמשיך

גם ארצה לדעת כמה מסת שריר אני עלול לאבד בחיטוב כמובן עם התמדה באימונים ותזונה נכונה ומתמידה ב100% עם העמסות, שמירה על כמות גבוה של חלבון, גרעון קלורי לא יותר מ500
כי אז אני מפחד שאני סתם אעלה הרבה בשומן וכשיגיע הזמן לחטב אאבד את כל מסת השריר שלי בדרך
המטרה הסופית שלי אחרי המסה והחיטוב זה להגיע ל70 קילו מינימום עם 10% שומן

חחחח כן אני יודע שאני שמנמן, אבל החלטתי לוותר על הקוביות בשביל להיות כמה שיותר גדול, ושאגיע לגודל שהוא גדול אתחיל להתייחס לחיטוב, אין לי בשביל מה להיות מחוטב אם אני קטן, וכמו ששמת לב לפי מה שרשמתי אני לא עולה נקי, עליתי 2% של שומן ב3 חודשים האחרונים (לפי שהתחלתי את המסה הייתי 14%)

תודה רבה 😃
לשמוע ממנהל ראשי שאני נראה מצויין עם פוטנצאיל אדיר זה באמת מעורר מוטיבציה ורצון להמשיך

גם ארצה לדעת כמה מסת שריר אני עלול לאבד בחיטוב כמובן עם התמדה באימונים ותזונה נכונה ומתמידה ב100% עם העמסות, שמירה על כמות גבוה של חלבון, גרעון קלורי לא יותר מ500
כי אז אני מפחד שאני סתם אעלה הרבה בשומן וכשיגיע הזמן לחטב אאבד את כל מסת השריר שלי בדרך
המטרה הסופית שלי אחרי המסה והחיטוב זה להגיע ל70 קילו מינימום עם 10% שומן

אהלן,

לשאלתך יש המון קצבות. כלומר? אין לדעת כמה והאם תאבד מסת שריר.

עצתי היא להתרכז בתזונה נכונה ואימונים עצימים על מנת לצבור בשר. כמו כן יש את שאר הנלווים כגון שינה טובה בלילה, שתיית מים מרובה וכדומה.

לפי התמונה הרביעית זה נראה שיש לך מותן צרה בטירוף! זה דבר טוב מאוד ואני אישית מאוד אוהב

מבנה יפה בחזה, מערי אותך ב 15 א.ש
תמשיך במסה, אתה תיהיה מפלצת 😃

אהלן,

לשאלתך יש המון קצבות. כלומר? אין לדעת כמה והאם תאבד מסת שריר.

עצתי היא להתרכז בתזונה נכונה ואימונים עצימים על מנת לצבור בשר. כמו כן יש את שאר הנלווים כגון שינה טובה בלילה, שתיית מים מרובה וכדומה.

האם = יש מצב שהוא לא יאבד מסת שריר בחיטוב?

• פותח/ת השרשור
אחלה פוטנציאל

תודה רבה

לפי התמונה הרביעית זה נראה שיש לך מותן צרה בטירוף! זה דבר טוב מאוד ואני אישית מאוד אוהב

חחח תודה

מבנה יפה בחזה, מערי אותך ב 15 א.ש
תמשיך במסה, אתה תיהיה מפלצת 😃

האמת שאני בהתחלה הייתי בטוח שאני על ה17%

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית