הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב הערכת א.ש + חדש בפורום

• פותח/ת השרשור denous
  • פורסם בתאריך

denous

משתמש מתחיל
215
2
נק' מוניטין:
342
215
2
קודם כל, לא ידעתי על הקיום של הפורום הזה ובאמת חייב להגיד פורום בן זונה !
מבחינת מאמרים והרמה של הגולשים באמת נראה טוב מאוד...
פרסמתי את הפוסט גם בפורום השני, אני חושב שתמיד טוב לקבל דעות מכמה מוחות 😃
אז לאחר שלושה חודשי חיטוב אני באמת חושב שאני לא מסוגל לרדת יותר
(חודשיים של חיטוב מאוד קשה וחודש דל-פחמימה ביותר + שילוב של המון אירובי)
וגם אם כן הדבר לא ישתלם לי מבחינת איבוד השריר הקיים.
חשוב לי להזכיר לפני כן שלפני שלוש שנים ירדתי 33 קילו במכה (ממש בקצת זמן..), וכמו שירדתי אותם מהר ככה גם הבנתי כמה טיפש יצאתי ונשאר לי עודף עור.
המבינים קצת יותר בתחום ישימו לב שיש עודף עור בבטן (התחתונה בפרט) שפשוט לא יזוז עד שהגוף יסתגל,
ישנם גם שרידים בחזה, אני מעלה יחסית הרבה תמונות כדי לקבל הערכת אחוז שומן כמה שיותר מדוייק מהגולשים,
כי יש לי גוף קשה מאוד להערכה מבחינת אחוז שומן עקב עודף העור שלי,
צריך עין מאוד טובה כדי לשים לב.
בכל מקרה, אני אובססיבי אחושרמוטה מבחינת תזונה אימונים
וכל התחום ואני באמת רוצה לקבל פידבק לגבי הגוף מבחינת שיפור, אחוזי שומן וכו'
רוצה לציין שלא התאמנתי משהו כמו 9 חודשים וכשחזרתי מיד נכנסתי לחיטוב
כדי להגיע לאחוז שומן נמוך ולהתחיל מאסה מ"אפס", התכנון הוא להכנס ביום רביעי
(ערב חג :D ) לשבועייים נייטרלים + בדיקת RM5 בתרגילים ולהתחיל SS ומאסה ולהיות גורילה :]
אז אחרי כל החפירה מקווה שהפידבקים יהיו טובים :boxing:

נתונים :
174
79-81 קילו
אחוז שומן לא ידועעעע
(חלק מהתמונות מצב קר חלק חם, כולן בהפרש של שבוע שבוע וחצי אחת מהשנייה..)
מצטער בחלק מהתמונות האיכות גרועה..

wv3h39.jpg

2zr0z28.jpg

2u8eckj.jpg

2q82dn8.jpg

pwz1c.jpg

i2rts3.jpg

29giwbq.jpg

1077z9k.jpg

e5jjt1.jpg

j1855h.jpg

2csew54.jpg

25jcgll.jpg

i73qlt.jpg

יפה מאוד יפה אני שוק עכשיו 90 ואני כמעט 180 ואני נלחם בזה כאילו אני שמן חחח וקצת קשה לי להרויד את ה 10 קילו האלה ...בן כמה אתה לא אמרת ?

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד יפה אני שוק עכשיו 90 ואני כמעט 180 ואני נלחם בזה כאילו אני שמן חחח וקצת קשה לי להרויד את ה 10 קילו האלה ...בן כמה אתה לא אמרת ?

תתמיד אחי.. אם זה חשוב לך ה-10 האלו ירדו עם עוד 10 אם צריך.. אני בן 19

אתה על בערך 12%-13%.

שוקל 81? מוזר, אני ואתה באותו הגובה ואתה לא נראה 6 קילו יותר ממני..

• פותח/ת השרשור
טוב, אז קודם כל תודה !
לפי ההערכות אני שם לב שזה עומד על 13 אחוז לערך.. בכל מקרה אני אתחיל מאסה אני באמת חושב שמיציתי דרכים רבות להוריד עוד אחוזי שומן והצלחתי, פשוט קשה לראות את זה בתמונות ובמציאות (כל אחד יש את הדפקט שלו בגוף)...
ד"א יהיה נחמד לקבל ביקורות על מקומות לשיפור וכו'
שבת שלום !

זה לא נראה כמו ג'ינו, זה יותר נראה כמו חוסר פרופורציה בין צד ימין לשמאל שזה דיי נפוץ. לחלק רואים יותר את החוסר פרופורציה ולחלק פחות. בכל מקרה נראה שאתה יותר מדי זמן בלופים של חיטוב, אתה צריך לקחת עלייה במסת השריר כדבר רציני ולא לפחד לעלות מעט שומן זה רק יעזור לך. הייתי אומר שאין לך מה לחטב עד 90-95 ק"ג לפחות.

• פותח/ת השרשור
זה לא נראה כמו ג'ינו, זה יותר נראה כמו חוסר פרופורציה בין צד ימין לשמאל שזה דיי נפוץ. לחלק רואים יותר את החוסר פרופורציה ולחלק פחות. בכל מקרה נראה שאתה יותר מדי זמן בלופים של חיטוב, אתה צריך לקחת עלייה במסת השריר כדבר רציני ולא לפחד לעלות מעט שומן זה רק יעזור לך. הייתי אומר שאין לך מה לחטב עד 90-95 ק"ג לפחות.

יש לך עין טובה!
בכל מקרה, החוסר פרופורציה בין ימין ושמאל אצלי הוא לא נפוץ..
יש לי חוסר פרופורציה די גדול בין ימין לשמאל שנבע מניתוח שעשו לי שהייתי קטן ושיבש את הגדילה בחצי גוף, תסתכל על התמונה ה-3 מהסוף ושים לב לטרפזים אחד גבוה יותר אחד נמוך יותר...
כנ"ל בשאר הגוף, צד ימין גדול יותר מצד שמאל אך צד שמאל חטוב יותר.
למרות זאת, עדיין יש איזשהו עודף עור או ג'ינו בחזה שלא קשור לדעתי לחוסר פרופורציה ואני יכול להרגיש אותו גם על ידי נגיעה בחזה.. תסתכל על הסייד צ'סט אני חושב ששם בהסתכלות טובה אפשר להבחין במין ג'ינו או עודף עור כזה כמו שאמרתי (אולי בצורה קטנה אבל יש).
אני גם חושב כמוך ובגלל זה ה-3 חודשים האלו, החיטוב הזה פשוט היה קשה כל כך כדי שאני אוכל להגיע למצב שאני אתחיל מאסה ארוכה ולא אסיים אותה תוך חודשיים... המאסה שלי תיהיה עד מאי-אפריל לפי התכנון, מקווה שזה ילך לפי התכנית באמת!
תודה!

לא יודע אני לא רואה שום ג'ינו או משהו שקרוב או מזכיר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית