הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר היום נחשפתי לשטות הכי גדולה ששמעתי מאז ומעולם

• פותח/ת השרשור Neu
  • פורסם בתאריך

Neu

משתמש פעיל
404
3
נק' מוניטין:
101
404
3
בחדר הכושר בו אני מתאמן בשכונה, יש מדריכה שהאיי קיו שלה כנראה נמוך של ציפור.
התחלתי את האימון עשיתי בלחיצת החזה עשיתי 110 ק"ג סה"כ 8 חזרות לא דיברה לאחר שהורדתי את המשקל בשיפוע חיובי התחילה להעיר לשים תופסנים טוב בסדר חשבתי שזה הסוף אבל מסתבר שלא כך הדבר.
אלא דרשה מאחד המתאמנים לשים תופסנים בסמית!!! כמה מטומטמת את צריכה להיות בשביל להגיד לבן אדם את הדבר הזה.
נוסיף לזה שכבר שמעתי אותה זורקת שהתאומים זה השריר הכי חשוב ברגל, שזה נשמע לי בערך כמו הויכוח מי יותר קרבי גולני או צנחנים.

דבר נוסף רציתי להיוועץ עמכם, עשיתי את הקורס מאמנים בעבר הרחוק, אבל בכל זאת אשאל - יש לי ספונדלוליזיס בחוליה L5 בגב התחתון, האם הייתם אומרים לי לעשות דדליפט?

עוד יש לך מזל,
אצלי יש מתאמנים שאומרים לי "אחי!! אתה נחת יותר מ30 שניות, אכלת אותה הלך לך האימון השריר מתפרק!!".
מקווה שאתה מרגיש עכשיו יותר טוב:jester:

חח המאמן שלי ראה אותי מנסה לעשות משקל מקסימום במכונה של הלחיצת חזה והצלחתי 110 מתוך 130 .. אחרי שבועיים במסה רק .. קיצור הוא אומר לי "אתה משוגעע אתה הורס לעצמך את הגוף אתהמ פרק שריר אחרי אימון אתה חייב ללכת הביתה לאכול ארוחה 30 גרם חלבון 100 גרם פחמימה"
WTF
לזה מלמעלה ^ במקומך הייתי מתבייש בנתונים שהזנת ב"משקל"

חח המאמן שלי ראה אותי מנסה לעשות משקל מקסימום במכונה של הלחיצת חזה והצלחתי 110 מתוך 130 .. אחרי שבועיים במסה רק .. קיצור הוא אומר לי "אתה משוגעע אתה הורס לעצמך את הגוף אתהמ פרק שריר אחרי אימון אתה חייב ללכת הביתה לאכול ארוחה 30 גרם חלבון 100 גרם פחמימה"
WTF
לזה מלמעלה ^ במקומך הייתי מתבייש בנתונים שהזנת ב"משקל"
אני לא מתבייש במשקל שלי.👋

אני לא רופא ואני חושב שאתה צריך להתייעץ עם רופא ספורט טוב, אבל לא הייתי ממליץ על דדליפט עם Spondylosis. מה שכן, אתה צריך לחזק את השרירים באזור הגו התחתון, יש לזה הרבה תרגילים רק לחפש באינטרנט. קח בחשבון שיכול להיות שאם עם הגיל, עצב או כל דבר אחר יתחילו להתפס שם כי החוליות מתקרבות אחת לשנייה, יש מצב תצטרך לעשות זריקות לעמ"ש ואם זה יהיה גרוע עדיין יש מצב לניתוח.

• פותח/ת השרשור
אני לא רופא ואני חושב שאתה צריך להתייעץ עם רופא ספורט טוב, אבל לא הייתי ממליץ על דדליפט עם Spondylosis. מה שכן, אתה צריך לחזק את השרירים באזור הגו התחתון, יש לזה הרבה תרגילים רק לחפש באינטרנט. קח בחשבון שיכול להיות שאם עם הגיל, עצב או כל דבר אחר יתחילו להתפס שם כי החוליות מתקרבות אחת לשנייה, יש מצב תצטרך לעשות זריקות לעמ"ש ואם זה יהיה גרוע עדיין יש מצב לניתוח.

המצב אצלי הוא ככה, לעלות במדרגות די קשה לי אני מתחיל להרגיש את אחת הרגליים סובלת מכאבים.
לגבי התרגילים לגו התחתון אני מקפיד לעושת את התרגילים שניתנו לי בפיזיותרפיה.
זה שיפר את המצב בטירוף.

"משקל: לא עובר שואה."
לא, אני יהודי שגאה בעם שלו ואחרי שתעבור מסע בפולין, אני מקווה, שתפיק לקחים לגבי הבדיחה הטפשית הזאת

"משקל: לא עובר שואה."
לא, אני יהודי שגאה בעם שלו ואחרי שתעבור מסע בפולין, אני מקווה, שתפיק לקחים לגבי הבדיחה הטפשית הזאת

צריך מסע בפולין כדי להבין מה היתה השואה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית