הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לעלייה במאסה

whice4188

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
-13
51
0
אני בן 23,התחלתי להתאמן בצורה רצינית לפני שנה וחצי.
אני עובד כשומר ראש במדינה לא ישראלית ולכן הגודל שלי חשוב.
יש לי זמנים אידאלים לאימונים(מעדיף להתאמן כמה שיותר-מאוד קשה לי מנטלית עם תוכניות שמכילות רק שלושה ביקורים בחד"כ במהלך השבוע)

ניסיתי את תוכנית הSS,והרגשתי חוסר מיצוי,לכן אשמח אם לא תמליצו על התוכנית הזאת-היא פשוט לא מתאימה לכל אחד.
עשיתי תוכנית פיצול ABC-חזה יד אחורית,גב יד קידמית,רגליים כתפיים.
עשיתי את התוכנית של לייל מקדונלד-באלקינג רוטין.
נכון לעכשיו אני מבצע ABCD-חזה,גב,רגליים,ידיים.

(התוכנית אשר נתנה לי את התוצאות הטובות ביותר היא של לייל מקדונלד,אבל הבעייה הייתה שלא הצלחתי לתת מספיק דגש לחזה בתוכנית הזאת!)

עכשיו קצת לנתונים אמיתיים:
התחלתי להתאמן בערך במשקל של 75 קילו,היום אני שוקל באזור ה91
אני 1.88 בעל מבנה גוף צר ורזה במקור.(לפני צבא הייתי רץ במרתונים-מאוד רזה)
אני אוכל בין 3800-4000 קלוריות ביום,ומשתדל להתאמן 5-6 פעמים בשבוע+יום אירובי.
צורך חלבון,קריאטין,בטא אלנין,שלל ויטמנים ומגנזיום.

משקלי מקסימום שלי ל5 חזרות
חזה-125
דד ליפט-140
סקוואט-130
כתפיים-80

אני מעוניין בתוכנית אימונים שהעניין העיקרי שלה הוא עלייה במאסה ובמשקל(לא מעניין אותי אחוזי שומן כל עוד אני מרגיש שאני גם גודל במאסת השריר)
והדגש הכי חשוב הוא פיתוח של שרירי החזה,שרירי החזה שלי קטנים בצורה לא פרופרציונלית לגוף שלי ולכמות המשקל שאני מצליח להפעיל נגדו.

אודה לכם על המלצות שתוכלו לתת פה,יש לי שנה עם המון זמן לאימונים,ואני צריך לגדול!!

לדעתי לא צריך. בכל מקרה קל לך או קשה לך לעלות במשקל?
ואימון MMA נחשב לאירובי..... ככה שיוצא שיש לך 3 אימוני אירובי+ 2 אימוני משקולות זה יפה מאוד.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי לגבי איזה משקל אתה מתכוון?משקלים במשקולות אני עוד עולה בצורה יחסית לינארית מאימון לאימון,
לגבי הגוף שלי..אז מאוד קשה לי לעלות במשקל,יש לי מבנה גוף צר ורזה מאוד,אני חושב שבמקור הגנטיקה שלי היא יחסית חציונות ביחס סיבים אדומים ללבנים,אבל בגלל שכל גיל ההתבגרות התעסקתי בריצות לטווח הרחוק ואירובי,לגוף שלי קשה לעשות את השינוי הנדרש בהרכב שלו,ויכול להיות גם שהכל בלבול ביצים שהמצאתי..אין לדעת 😛

בכל מקרה בסוף אני ינצח את הגוף,גם אם נאלץ לעבוד לאורך יותר זמן!

דיברתי על הגוף שלך...
אם קשה לך לעלות במשקל גוף אל תוסיף אירובי, כי יש לך 3 אימוני MMA וMMA נחשב לאירובי ככה שאל תוסיף חוץ מה- MMA

• פותח/ת השרשור
שאלה,אם אני עדיין תפוס אחרי האימון ה1 ועברו כבר יומיים מאז שעשיתי אותו,להמשיך לנוח או לגשת לאימון תפוס?!?!

...
מספר בעיות שעולות לי עם האימונים,אני גר במדינת עולם שלישי,מה שאומר שיש לי חדר כושר בן זונה(הבדלי מעמדות וזה..)אבל אין אף אחד שמבין מהחיים שלו באימונים!!

אני חושב שהטכניקה שלי בסקוואט,דד ליפט ובנץ היא טובה,חתירה אני יסתדר,הבעיה היא הפאור קלין.
אין לי פשוט מי שיעשה איתי,האם שווה לקחת את הסיכון וללמוד אותו לבד??קראתי במספר מקומות שזה לא מומלץ!!
מה אתם אומרים?
תודה לכל המגיבים!
אם זה מעודד אותך , אז בארץ (בניגוד למדינות עולם שלישי) החדרי כושר ממש לא משהו וגם המדריכים לא מבינים מהחיים שלהם באימונים 😆 .

לגבי הקלין, אתה יכול בינתיים (או בכלל) לעשות BOR (חתירה) ואת הטכניקה של הקלין לתרגל בסוף האימון עם משקל קטן. ברגע שתרגיש מוכן, אתה יכול להחליף את החתירה בקלין כתרגיל מלא או להשאר עם ה BOR .
בהצלחה.

אוקי אז כמה דברים,

דבר ראשון אני רוצה לחזור בי ממה שאמרתי בהתחלה,ישבתי כל הסופש מול המחשב וצפיתי בתרגילים ביו טיוב על מנת לשפר טכניקה.היום עשיתי לראשונה סקוואט LB (בניגוד לHB שעשיתי עד עכשיו)סיימתי את האימון והרגשתי בעננים!
החלטתי לבסוף ללכת עם הלינארית 5X5,סיימתי את האימון היום בהרגשה אדירה,המשקל שהרמתי עד היום בסקוואט פתאום הרגיש לי לא הגיוני,ואני לא יכול לחכות לאימון הבא כדי להעמיס עוד!!!

מספר בעיות שעולות לי עם האימונים,אני גר במדינת עולם שלישי,מה שאומר שיש לי חדר כושר בן זונה(הבדלי מעמדות וזה..)אבל אין אף אחד שמבין מהחיים שלו באימונים!!

אני חושב שהטכניקה שלי בסקוואט,דד ליפט ובנץ היא טובה,חתירה אני יסתדר,הבעיה היא הפאור קלין.
אין לי פשוט מי שיעשה איתי,האם שווה לקחת את הסיכון וללמוד אותו לבד??קראתי במספר מקומות שזה לא מומלץ!!
מה אתם אומרים?

ולגבי איפה אני מתאמן בMMA,כפי שציינתי אני לא גר בארץ.
לוח הזמנים שלי מחייב אותי פעם בשבוע לשלב JJB עם חדר כושר,מה האופציות העומדות מולי(אין לי אפשרות לוותר על הJJB ואין מצב שאני עושה פחות מ3 אימוני חד"כ) ?

תודה לכל המגיבים!

תצלם את כל ההרמות תעלה ליוטיוב ושים פה לביקורת

אל תעשה פאוורקלין כי לא תצליח ללמוד ואין מי שילמד אותך
אז מה שתעשה זה בנט אובר רואו (אפשר גם מתח עם משקל אני מעדיף בנט אובר רואו מהרצפה כל חזרה)

פאוור קלין תנסה ללמוד במקביל לבד, אם אתה מוכשר ותקרא את הספר של ריפטו תצליח לעשות פאוורקלין סביר תוך כמה חודשים

ובנתיים תתחזק מהבנט אובר

• פותח/ת השרשור
תודה..
טוב אז עשיתי היום אימון שני ב5X5 הרגשתי פחות טוב מהאימון הראשון,וגם הגיוני שלא ממש התאוששתי ממנו.
בטכניקה של הסקוואט כל פעם הרגשתי שמשהו אחר לא בסדר,ועיקר הבאסה הגיע מהבעיות אחיזה של במוט.
הפרס היה סבבה,וגם הדדליפט(שאני מרגיש ממש חזק בו)
צילמתי אותם ואתם מוזמנים לצפות ולתת הערות

בהמשך אני יעלה גם את הבנץ, והרוו..

נשאלת השאלה אם אני לא מתאושש מאימון לאימון,ובהנחה שאני אוכל מספיק וישן מספיק,יש עניין לרדת לSS?

יכול להיות שאני מעמיס יותר מידי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לראות שום דבר בסקוואט, מי שצילם אותך לא עמד במקום הנכון, הוא היה צריך לקחת כמה צעדים אחורה ולצלם את החלק התחתון של הגוף שלך ולא את הפלטות במוט, לכן לא ניתן לתת ביקורת על הסקוואט.
מה שכן הכפות ידיים שלך בסקוואט עקומות, ראה תמונה איך זה אמור להיות:
http://www.kilogram.co.il/images/16937_440261790056_271529325056_10647706_5853556_n .jpg
(כמו בצד שמאל)

בדדליפט הגב שלך עגול, תוציא יותר חזה ותחזיק אותו לאורך כל התנועה.
בפרס קשה לראות אבל נראה שאתה לא נועל בירכיים, והידיים לא ממש מקדימה של המוט אלא הולכים לצדדים ותיכנס יותר מתחת למוט, ראה את זה:

נערך לאחרונה:
הרבה זמן לא ראיתי טכניקה כזאת לקויה בדדליפט (לא בא להעליב).
הגב עקום לאורך כול התנועה- גם עלייה, גם ירידה. אתה לא מתשמש ברגליים בכלל. תוציא חזה כמו שמשה אמר..
בסקוואט לא אפשרי להבין כלום. אבל ממה שכן רואים זה לא נראה כאילו אתה יורד מספיק כדי לשבור מקביל..הירידה אמורה להיות יותר עמוקה בשביל זה..
אני גם זוכר שאמרת שהמשקלים שלך 'קצת' יותר גבוהים ממה שהעלת לפה..

• פותח/ת השרשור
טוב תודה על הביקורת,באמת ראיתי שהדד ליפט שלי נראה ממש רע,מזל שצילמתי אחרת הייתי ממשיך לעשות את זה
בנוגע לסקוואט,אני יצלם עוד פעם,אבל הייתה לי ממש בעיה עם האחיזה בכפות ידיים,שהפריעה לי לכל אורך האימון,רק בסט האחרון זה איך שהוא הסתדר לי ואני אפילו לא יודע למה..
זה פשוט שמאז שעברתי לLB סקוואט אני כאילו לא מצליח לשלוח את הידיים מספיק אחורה שהמוט באחיזה חזקה.איך אני פותר את הסוגייה?)אני ינסה את הטיפ עם התמונה,נקווה שזה יעזור

לגבי המשקלים שטענתי שאני מרים,אז נתחיל מזה שזה משקלי מקסימום שעשיתי באימון של 5 חזרות פעם אחת
מעבר לזה המשקלים שאני מרים כאן לא באים להראות שאני גבר אלה רק שיעזרו לי לשפר טכניקה,
והמשקלים שמופעים פה לא כל כך רחוקים ממה שציינתי,והם באימון של 5X5

אני לא בטוח אם זה נכון
אבל לפי מה ששמעתי הוצאתה אויר בתחתית של הסקוואט אמורים להחזיק תאויר כל התנועה

רצוי להחזיק את האוויר כל התנועה. אם אין ברירה אז בשליש האחרון של העלייה אפשר להתחיל להוציא אוויר (וזה יקרה מעצמו במשקלים הכבדים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית