הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי אפדרין וקלן.

• פותח/ת השרשור OR17
  • פורסם בתאריך

OR17

משתמש פעיל
306
3
נק' מוניטין:
57
306
3
שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה לגבי היעילות של אפדרין באחוזי שומן לא הכי נמוכים כמו 13 14 15..לפי מה שאני הבאנתי גם מהחומר שקראתי פה,אפדרין יעיל באחוזי שומן כאלה,מתחת ל10 אחוז שומן השימוש בקלן יכול להיות יותר עדיף,אני יגיד לכם בכנות פה,אני אמור כנראה להתחרות באוגוסט במר ישראל,ולא באלי להכניס כרגע סייקל כזה או אחר,חשבתי ללכת לכיון הזה אז,כרגע אני חושב אני אחוז שומן משו כמו 12 13 בלחץ ,יש טעם להתחיל שימוש בקלן,או עדיף להתחיל אפדרין+קפאין(קראתי פה באתר על המדריכים)-ולהשאיר תקלן לאחוז שומן יותר נמוך(מתחת ל10 שיביא עוד פוש)

תודה רבה ושיהיה לכול חברי הפורום שבוע טוב.😃

---------- התגובה התווספה ב 22:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:40 ----------

מישו.

יש האומרים שאפדרין ב % שומן נמוך יכול להזיק, לכן כדאי להשתמש בקלן/יהומבין (אפשר לעשות שבועיים, שבועיים).

מממ אני בכלל תוהה לגבי ההכנה שלך למר ישראל. 14% בשלב הזה זה הרבה. אבל לשאלתך אפדרין בשלב זה עדיף.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות,באתר זה אפשר לקבל תמיד תשובות לעניין וסיפוק חומר טוב,ממש פורום שפיץ.

לגבי 14 אחוז,אולי קצת פחות...אבל אפשר להעלות תמונות בהיזדמנות לפורום.

.

ולגבי שעות הלקיחה של אפדרין,חלוקה של 3 פעמים ביום,זה לא קצת מטיש,אני מדבר על זה שלמשל צריך לקום מוקדם בבוקר לקחת תמנה הראשונה אוכל,ואז מחכים עוד 4 שעות עוד מנה+אוכל לאחר הלקיחה(פה אני אמור להכניס אימון שעה וחצי משקולות משו כזה+40 דקות ארובי,לאחר האימון בא שייק חלבון,איפה לדחוף עוד מנה,זה יכול להיות כבר גבולי 4-5-אפשר לאחר השייק חלבון(או ביחד \או ליפני)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית